bende medelanın elektrikli pompasını kullanıyorum ilk başları günde toplam 100 150 cc anca çıkıyordu şuan kızım bir aylık ve ben günde 600 650 cc süt sağıyorum depolayacak kadar sütüm yok ama kızımın bir günlük ihtiyacını karşılıyor ve daha artacağınıda inanıyorum. mutlaka iki saatte bir sağın
biberonu sıcak su dolu kapta bekleterek ısıtabilirsin.
canım bu tüm gün boyunca sağdığın miktar mı?Ve iki göğüsünü sağınca mı 100-150 yoksa tek bi gçğüsten mi?Emzirmiyor musun?Ben emzirdikten sonra sağıyorum.en az 50 ml en çok 90 ml sağdım şimdiye kadar.
Arkadaşım çok Teşekkürler cevabın için...
Bebeğim memeyi almadığı zamanlar mecburen sağdığım sütümü içiriyorum öyle bir ağzını açıyo ki çabucak ısınsın diye cezvede ısıtmaya mecbur kalıyorum...Besin değeri mi düşüyo acaba???
canım emziriyorum ama benim bebişim biberona alıştı ama göğsümü de emmekten vazgeçmiyor ama biberondan da vazgeçmiyor. 600 650 cc toplam bir günde sağdığım süt. bir seferde 100 cc falan sağıyorum tabi ki iki göğsümden
kesinlikle cezvede ısıtma sütü benmari usulu ısıt tahmin edersin artık ne zamanlar acıkacağını ona göre hazırlıklı ol ama cezvede sakın ısıtma canım besin değerinde çok düşme oluyormuş araştırma yapabilirsin.
sağol canım demekki benimkide normalmiş...Emzirdikten sonra 300 ila 500 arası sağıyorum...
süt sağıp dışarı çıktıgında yanında goturebılırsın. 6 saat kadar oda sıcaklıgında kalabılıyor. eger eve gıdıyorsam yanımda goturuyorum sagma makınasını:) bide ısı muhafazalı paketler var onlardAn alabilirsin.
Canım benim bebeğimde ilk doğduğunda emmeyi reddetti çünkü göğüs ucum hiç yoktu silikon başlık taktım onuda almadı bende devamlı sütümü sağıp verdim.Sütümü sağdıkç hem sütün çoğaldı hemde meme uçlarım çıktı şimdi bebeğim beni emiyor.Umarım sende başarırsın emzirmeyi.emzirmeyi çok istiyordum ama göğüs uçlarım hiç yoktu, silikon ucu da oğlum almadı bir türlü, o nedenle sütü sağıp veriyorum ama yetmiyor, mama da veriyorum.. çok sıvı tüketmeye çalışıyorum sadece.. keşke emzirebilseydim, bebeğini emziren anneler hakkaten çok şanslılar..
yazdıklarınızı okudum. benimde sütüm çok az.hamileyken bile göğüslerim çok büyümedi.doğumdan sonrada. başkalarına bakıyorum herkesin süt dolu olduğu belli benim hiç öyle değil.sağdığımdada iki göğsümden toplam 40cc çıktı.ilk ay mama vermedim sütüm artar diye bebek aç kalmış, hiç kilo alamadı çok zayıfladı.mecburen artık mama veriyorum.yediklerime dikkat ediyorum yinede sütüm az.ablam hiç dikkat etmezdi gayette bol sütü vardı.artık yapısal bişey diye düşünüyorum.hamileyken değil doğumdan sonra kilo aldım ne duyduysam yedim.birde emdikçe süt artar diyolar, ben sıksık emziriyorum 2dk.emiyo sonra ağlıyo bakıyorum süt yok hiç.ne kadar emzirirsem emzireyim hemen bitiyo kendim sıkıyorum hiç süt kalmamış.bu şekilde çocuk doymaz tabiki. sizin sütünüz nasıl artmış o kadar, bendemi bi anormallik var anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?