İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen demiriyle yaralananlar, bakınız.

Zeynocan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
1.039
115
123
Ne kadar zorluk yaşasak da biz hanımlar vazgeçemiyoruz. Diğerlerine nisbeten rahatlığı tercih sebebi tabii.
Silikonlu derken, alttan dolguluları falan oluyor, ondan bahsediyorum.

Ancaaaak, sorun ve sorum şu:
sutyen altındaki demirler birkaç yıkama sonra kumaşı deliyor. Tabi önce sütyen deliniyor, sonra bağrımız deliniyor.

Siz de benim gibi habire sutyen alışverişi mi yapıyorsunuz, yoksa bu mereti tamir etmenin bi yolu var mı?
Yardım ve öneriler için şimdiden teşekkürler...

Ha bu arada sütyen yıkama aparatlarını da denedim, sadece olayı biraz geciktiriyor o kadar. hiç etkili bulmadım.

aynı dertten bende muzdaribim aslında. bende bir çözüm yolu bulamadım. çözüm, yeni sütyen almak oldu

Ben Marks&Spencer dan alırım sütyenlerimi. Bazen makinaya öylece attığım falanda oluyor ama bu zmana kadar hiç teli çıkan olmadı. 2-3 yıl kullanıyorum çamaşırlarımı

Ben Marks&Spencer dan alırım sütyenlerimi. Bazen makinaya öylece attığım falanda oluyor ama bu zmana kadar hiç teli çıkan olmadı. 2-3 yıl kullanıyorum çamaşırlarımı
Way be, rüya gibi 2-3 yıl kullanmak bi sütyeni...
Artık paraya kıyıp bi kere almak lazım demek ki.

Walla ne yalan söyleyim, habir sütyen aldığım için ucuz takılıuorum. Marka sütyen almam yani.

hangi marka çamaşır kullanıyorsunuz?

tam bedeninize uygun çamaşır aldığınıza emin misiniz?

o da ayrı bi dert. ben çok zayıfım ama göğüslerim büyük. e hal öyle olunca ya bedeni çevresi bol geliyor ya da malzemeler dışarı taşıyor
ben de büyük alıp yandan biraz daraltmakta buldum çareyi. dikiyorum içe katlayarak.
başka fikri olan varsa önerilere açığım, akıl akıldan üstündür neticede

ben kom marka kullanıyorum göğüslerim büyük ama toparlayıcını kullanınca taşma söz konusu olmuyor. alt lastikleride çok iyi olduğundan destekliye gerek yok hiç. düğünümde almıştım bir kere destekli daha ilk giydiğimde göğsümü deldi bir dahada kullanmadım. kom marka çamaşır pahalı ama uzun süre kullanılabiliniyor ve yıpranma söz konusu bile değil. tavsiye ederim

aynı hesap oluyor ama bak anlattığına göre..
bence güzel kaliteli bi kaç tane al yıka yıka giy..
kom ve altan güzel..boynerdeki satıcı önermişti bana altanı baya iyi gerçekten..

bu durum benim basima bir kere geldi ve gercekten sinir bozucu ama o sütyenide çok ucuza almistim, diger sütyenlerim çok pahali olmasada kaliteli ve çamasir makinesinde yikanmasina ragmen hiçbirsey olmadi. bence sen çok ucuz sütyen alma ve elinde yika sütyenleri (sütyenler zaten çamasir makinesinde yikanmamali) :92:

çamaşır makinesinde yıkamayın ve kaliteli markalar kullanmaya çalışın.
bazı markalar kalitesiz balen kullanıyor, onların ucu çok çabuk aşınıyor. NBB de çok sık yaşadım bu sorunu.

Son düzenleme:

aynen canim 4 yillik sutyenlerim var :)etam i kullaniyorm inanki cok saglam dayaniklilar,ustelik makinada yikiyorm.

Sütyenin rengine uygun iple demirinin delebileceği yerlerden henüz delinmemişken dikin . . .
yani göğüs arasındaki ve kol altına yakın yerdeki iki ucundan . . .
5-10 sefer gidip gelirseniz ipler ve sıkı bir düğümle bu dertten kurtulursunuz hanımlar .

Ben sütyenin demiri çıkarsa iyice çıkarıp atıyorum..Demirsiz demirsiz takıyorum..Çok da rahat oluyor..Görüntüde bir abeslik olmuyor...

aynen bende öle telini çıkarıp kullanıyorum sonra da yenisini alıyorum zaten bir sütyeni 2-3- yıl kullanmaktansa yenilemek en güzeli farklı renk farklı modelde alıyorum hem

bende aynı sorunu yaşıyorum pierre cardin diva yani amrka kullandım elimde yıkyımd edim yok anacım yok yine çıkıyor yine çıkıyor bende teli çıkarıp atıyorum telsiz kullanıyorum
ve bende zayıfım ama göğüslerim büyük 90 takmam lazım küçük takınca üsten fışkırıyor 90 takınca da göğüs altı bol geliyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…