• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suzme salakligimin hikayesi. Bekarlar mutlaka okusun

Acaba neden geçer dediniz? Sihirli değnek falan mı değecekti? Bir insanın karakteri neyse odur, değişmez, Allah aşkına bunu aklınızın bir köşesine yazın.

Çocuk olunca yardım edicem demiş hee deyip çocuk yapmışsınız saf gibi. İnsan bir demez mi hadi yapmaya başla da inanayım diye. Ya da kartını insan niye kocasına verir? Baban bekarken kartını isteseydi babam maaşıma el koydu diye olay çıkarırdın. Bizim kızlarımız hakikaten çok iyi niyetli...

Hemen ben aynı gibiyiz eşim ailene anlatma diyor sus diyor içimde kaldı.
Çok zor ya kendime yediremiyorum ben bişey alınca kıyamet kopuyor ve adam

İşte türk kadınının özeti
Aman boşanmayayım dul demesinler çocuğum babasız kalmasın ailem üzülmesin konu komşu ne der en azından bir kocam var şu hayatta diye diye
herşeyi sindirirler bir bakmışsın kadınlığını yaşamadan ölüp gitmişsin
Çok acı çok üzücü

Okudum ve evli de olsam ibret aldım:işsiz:
Demekki geçer demeyecekmişiz,geçer elbet,ama deler de geçer,onlar geçerken ömür de geçer.
Peki asıl siz ibret aldınız mı hatalarınızdan?Allah kızlarımıza akıl fikir versin de böyle yaşantıları kendilerine layık görmesinler:(

Madem kafanızda çizdiğiniz bi plan var yani babanızın toparlanmasını bekliyorsunuz o zamana kadar ipleri elinize alın. Kartlarınızı alın. İdareyi siz yapın. Hem maaşınızdan da birikim yapabilirsiniz. Ben sizi hatırladım. Babanıza yardım etmek istiyordunuz ve eşiniz izin vermiyordu. O zamanda verin diye yorum yapmıştım. Eşiniz çok bastırmış tabiri caizse biraz ezmiş sizi. Takmayın artık yeter deyin ya.

Tabi ki de :olamaz: birde şeytan uğraşır demiyorlar mı :KK14:
Annemin kurs arkadaşının kızı,kendisini tokatlayan nişanlısıyla evlenmiş:oha:
Annesine söyleyince,amaan baban da bana atar arada bilmiyormusun demiş:KK57:
Annem,nasıl razı oldun kızının bu evliliğine diye sorunca da, "ben kızımı bilirim,abilerine babasına söylesem nişan atılır,ama kızım benim başımın etini yer,mutluluğuma sen engel oldun diye"cevabını vermiş.şimdi şiddet dolu bir evliliği varmış,ayrılır mı,tabii ki hayır.Stockholm sendomu yaşıyor bence bazı insanlar :işsiz:

Back
X