syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
şimdilerde majiliği ve gerçek azizleri tam anlamıyla farklı kaynaklardan da okuyabilmek için enokyan alfabesini öğrenmeye çalışıyorum. türkiye'de çok makale ve kaynak yok olanlar da odamda stok zaten. dharma yayınlarının okült ögelerle ilgili yayınladığı her kitabı aldım, bir tek meta ansiklopedisi kaldı. oda türkçe 2 yazar barındırıyor, içindeki simge sembol tanımları bende zaten mevcut. ancak toplu bir kaynak olduğu için bir de türk yazarlarının olayını ele alış biçimini merak ettiğim için alacağım.

oo ne değişik hikayeler varmış kızlar korkmayın, eğer kafanıza sürekli takarsanız o korkular bir gün gerçeğe dönüşebilir, ya da olmadık şeylerden o varlık sanıp korkabilirsiniz . O yüzden en iyisi takmamak, düşünmemek bence ...

desturrr desturr

ssykuu allah seni netmesin açmışsın yine çekici bi konu:) Ben de yaşadığım bi şey anlatayım bari;
Bi gün arkadaşımın evindeyiz birbirimie amatörce fal bakıyoruz, o bakarken gözüm kapıya kaydı birden orda hiçbi şey görmememe rağmen takıldı gözüm orda bi şey varmış gibi hissettim.Arkadaşıma da söylemedim ki korkmasın çünkü evinde yalnız yaşıyor ben gittikten sonra yalnız kalacak. Neyse dedim dağıttım o havayı üzerimden, arkadaşım neyse ben bi tuvalete gideyim dedi kalktı yanımdan tam o kapının oraya adımını attı geri sıçradı.Geçemedim ben burdan yaa burda bi şey var gibi dedi korktu. Sonra kendi hissettiklerimi paylaştım onla ödümüz koptu:/ O gece evde kalamadı o da benle beraber bize geldi

Göremesek de hissediyoruz işte bazı şeyleri..

hoş geldin tatlım, gözüm yollarda kaldı ya aslında ben bu durumu sizden çok daha iyi hissediyorum çünkü evimde bir köpek var. hayvanların sezgileri insan sezgilerinin bin katı. bazen odadan inleyerek salona geliyor. koridorun sonuna doğru havlamaya başlıyor. daha 2 gün önce babamla salonda tv izlerken köpeğim ablamın odasından kuyruğunu iki bacağının arasına sıkıştırarak kulakları yerde geldi. oğlum ne oldu diye sevdiğimizde odanın kapısına bakıp hırlamaya başladı. aldım onu kucağımda odaya girdim. hayvan kuş gibi kollarımda çırpınıp parmaklarımı ısırdı. yere bıraktığımda koşarak koltuğun altına girdi. tüm gece odanın önünde yattı odaya giremedi. bunun başka açıklaması yok, bildiğin evde bizimle yaşıyorlar yani.

Oooooo tam benlik bir yermiş burası yaa.Daha yazılanları doğru dürüst okumadan daldım hemen konuya

Bi tek al karısını okudum.Benim babaannemde görmüş gecenin bir yarısı atın üstündeymiş.Köy yerlerinde böyle enteresan olaylar çok olurmuş zaten...

Benimde başımdan az buz şeyler geçmedi yani

eftelyaa merhaba :))))))) senin basından neler gecti anlatırmısın acaba dinlemek isterim :)

eftelya hoşgeldin; hemen bir kahve de sana: :126: hepimizin başından ilginç olaylar geçiyor ve bunlarda bizi işte böyle ortak bir nokta da birleştiriyor

eftelyaa merhaba :))))))) senin basından neler gecti anlatırmısın acaba dinlemek isterim :)

Anlatmak isterim ama o kadar uzun ve birbiriyle bağlantılı şeyler ki...

Şuna inanıyorum,insan ne kadar merak edip üstüne giderse,mutlaka birşeyler oluyor.Ben küçüklükten beri meraklıydım böyle şeylere.Bilinmeyen,görünmeyen,doğaüstü olaylara.Hiç unutmadığım o zamanlar Berna Laçin in sunduğu sınır ötesi programı vardı.Hiç kaçırmazdım.Çok etkilenirdim bi o kadarda korkarak...

Ben Ezan'dan,Arapça okunan herşeyden korkardım.Var mı bunu yorumlayacak biri? :) Bir çok aldığım yorum Sen Dinsiz misin oldu.Ne alakası var.Dinlemek istemememin sebebi sadece korku.Çok değişik duygular hissediyordum her ezan vakti.Ve asıl ilginç olan,ben her sabah ezanından saniyeler önce uyanıp,kafamı yastığın altına gömüp ağlayıp,ezan bittiğinde uyuyordum.Her sabah ama.Yada gürültülü bir ortamda bile ezan sesini duyabiliyor,herkes nasıl duyduğuma şaşıp kalıyordu...

Tabii yıllar sonra üniversitede cin çağırma sonucu bunun nedenini öğrenmiş oldum!

ben fal tarot falan bilmem ama sezgi mi 6. hismi bilmiyorum bazan bir şeyler olur özellikde sıkıntılı zamanlarımda bir anda kendimi nerde nasıl hayal edersem bir zaman sonra o anki gördüklerim gerçekleşir.bazanda ev eşyası olsun giysi olsun gördüm beğendim mesela ama bitmiş yada istediğim rengi yok o eşyayı bir anda evimde yada kıyafetse üzerimde görürüm bir süre sonra Allahında yardımıyla sahibi olurum bu herkezdemi böyle bilmiyorum.

nasıl yani anlamadım burasını ben ?????

Hoşbulduummm:) ya bu üç harflilerle ilgili çok yakınlarımdan duyduğum bire bir hikayeler var ama onları anlatmaya bile çekiniyorum:)

yalnız değilsin. ben nedenini kendimce yorumladım;

ezandan korkuyoruz çünkü cenazelerde duyuyoruz ve ölümü bize anımsatıyor. ölümden herkesten daha çok korkuyoruz, çünkü cennet cehennem konusu var. tüm dinlerde bu mumkünken, bize din hocalarımız, atalarımız, analarımız - babalarımız allahı yanlış anlatıyor.

hiçbir hıristiyan arkadaşım dininden korkmuyor hatta, kilise müzikleri ile arınıyor, kilise de oturup saatlerce kendini dinliyor.
kimse kızmasın bana ama, bilgisayarımın yarısı kilise müzikleriyle dolu. beni de rahatlatıyor.

bize bakalım;
bizde bir camiiye kendini dinlemek için giremezsin. kadınsan bayanların olduğu yere belki girebilirsin. fotoğraf çekemezsin, arkadaşlarını alıp onlara tanıtamazsın ibadet evini.
bugün müslümanlar, taksimdeki o iki kiliseye camiye gittiklerinden daha çok gidiyor.
neden? çünkü kolay, çünkü korkutmuyor, çünkü kendini çok güzel tanıtıyor.

ben arapça yazılı bir kolyeyi bırakın, kağıda arapça yazılmış bir küfürü bile sırf kuran dili diye sakınıyorum her yerden. kolyesini takamıyorum, çünkü regl iken günah, yatarken günah.
günah günah günah.
cenaze törenlerine katılamıyorum içim şişiyor, yok kabirin içinde böcekler yiyor yok şişiyor.
hey allahım zaten ölüm yeteri kadar acı birde bunu neden böyle korku unsuruna çeviriyorlar? şişiyorum yemin ederim ki.
odamda sadece allahla başbaşa kaldığımda her şey mükemmel, ama kalkıp biri bana dini kendince anlatıyor ya;
dinimden kitabımdan soğuyorum.

birde şunu ekleyeyim; şan eğitimi almış bir müezzimi dinleyince hiç o korku olmuyor bende. bizim evimizin yanındaki camiide 2 hoca okuyor. eğitimliyi camı pencereyi açarak dinlerken diğerinin duymamak için elimden geleni yapıyorum.

Neresini anlamadın

İşte cin çağırdık ve bana bir cinim olduğunu söyledi.Hafızamı sildirmek ve bildiğim birkaç cinin adını unutmak istiyorum.Bazen tuvaletteyken falan aklıma geliyor,mümkün değil çıkaramıyorum aklımdan.Nasıl çıkıp yatağa koştuğumu bilmiyorum,sanki peşimdelermiş gibi...

Hoşbulduummm:) ya bu üç harflilerle ilgili çok yakınlarımdan duyduğum bire bir hikayeler var ama onları anlatmaya bile çekiniyorum:)

Niye çekiniyon SAM de tom de çin de çan de can de üç harfliyi şifreleyecek harf mi bulamadın herkes mal degil ya ille anlarız bi şekilde iletişim kurar konuşuruz ne güzel olur yahu!

Bayılırım bu konuya anlat da dinleyelim sam de tom de başka bişeyler de Ali de ne bileyim

tövbe tövbe yarabbim .. ee eftelya peki bunlar seni rahatsız etmiyormu sana zarar vermiyorlar mı peki

Şimdi bu konuyu bırakıp gitmek olmaz yaa.Ama dondum arkadaş.Bari telden gireyim yatağıma yatıp.Yazabilirsem yazar yazamazsam okurum,parayla değil ya okumakta :)

tövbe tövbe yarabbim .. ee eftelya peki bunlar seni rahatsız etmiyormu sana zarar vermiyorlar mı peki

Bana vere vere korku yeteneği vermiş.Yurttaki bir çok kişiden,hatta kardeşimden bile duymuştum.Gözlerime bakamıyorlardı ben onlara bakarken.Korkuyorum bakma diyolar

Şu an böyle bir durum yok,sanırım kurtuldum.Ama duyduğum kadarıyla öyle bırakıp gitmezlermiş.Arada yoklarlarmış yani... Kaç kere muska yazdırdım okunmuş sular bilmem neler.Ama işte kalpten isteyeceksin demekki kurtulmayı.Yaşanan en son olaya kadar kafayı yemiştik iyice.En sonunda tövbe ettim ama tabii bunu yaparken kendimde değil,uykuyla uyanıklık arasında birşeydim.Biri söylüyor bende tekrar ediyordum.O günden beri cin çağırmaya tövbe edip,sonra güvendiğimiz bir hocaya muska yazdırdı annem,onu bir süre yastığımda sakladım ama sonra kılıfla yıkanmış sanırım
​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…