syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

üç harfli demesi değil anlatması zor geliyor zaten

şu an star tv'de 1 kadın bir erkekte bizim konu geçiyor zeynep ruh çağırmak için bir kadınla konuşuyor

tam da benlik konular

bende geldim canım senden öğrenecegim o kadar şey var ki

bu arada msj atamıyorum
bana ametist tası al demiştin hemen aldım dün ve su an boynumda
ve eminim ki faydasını görecegim
çokk çokk teşekkürler yeniden ...

off of korktum şimdi :)) yeteneğim vs. yok biraz merakım var bu konulara konunuzu takip ediyorum, çok önceleri benzer sohbetlerde de bulundum ama çokta korkuyorum, hele gece gece.. kabusum olurdu bir zamanlar ama başıma gelmedi çok şükür fazla da takılmadım :) okumayım diyorum ama gene okuyorum :) bu konuda aklıma ilk bir çok kişide olan karanlık koridorda gideceğin odaya kadar koşmak gelir, büyük bir adrenalin

_eftelya_, sizin yazdığınıza benzer bir şey vardı bende de eskiden. dualar, çok fazla dini konular akla soyut varlıkları, kavramları getirdiği için sanırım normalde sakinleşmek yerine korkum olurdu, çok taktığımdan, korktuğumdan olsa gerek. sonra düzeldi kafamdan attım, ama bu konuya bağlı kalırsam bana iyi gelmeyecek gibi, çıksam iyi olur sanki en azından şimdilik :)))

hoşgeldin tatlım;
taşı almana çok sevindim, bütün güzel enerjiler senin olsun! kaybolma bi yere gözümün önünde ol tamam mı

çevremdeki herkese görünüyorlar, benimkiler şeffaf her halde. göremiyorum. duymuyorum da.

Benim tanıdıklarımında böyle olayları var anlatıcam birazdan.
İyi geceler bu arada.
Peki her insanda oluyormu.
Ben bazen çok korkuyorum geceleri yanlız kalıyorum evde çünkii
inadına karanlıgın üstüne yürüyorum yada odama girerken içimde korku var ise arkamı dönüp dil çıkarıyorum korkmuyom lenn die

işte bu doğru taktik hevuk; hoş geldin canım bu arada kahveni al :126:

cümleten iyi geceler millet ben geldim
heyecanlı bi muhabbet bekliyorum hepinizden tırssamda olsun genede yazıp okuycam:18::18::18::18::18:
hadi bakalım hepimiz tatlı cadıyız

Biz 6 kardeşiz en büyük olanımız ablam.
Birgün annem pazara gitmiş hepimizi ablama emanet edip ama hepimiz küçügüz tabi
Ablamda bizi uyutmuş hatta beni uyutmuş uyuturkende uyuyakalmış kendisi.
Uyuyodum diyo biri kolumu çekti yukarı kaldırdı beni sonra geri bıraktı
Dedi kocaman bir kanat gördüm dedi
Uyandım ağlamaya başladım diyo kolumun ağrısından sonra bi koku geliyor dedi mutfaga bakmış mutfak yanıyo ocakta bişey unutmuş
Hepimizi dışarı dökmüş tabi komşulara bağırmış tüpü dışarı açıp söndürmüşler
Eğer o her ne ise uyandırmamış olsaydı hepimiz orada ölücektik.
Ablam çok ça iyi niyetlidir
Birkezde Tren ile adapazarına giderken bir yaşlı adam herkesin yanına oturup kalmış tek tek en son ablamın yanına oturmuş
Ablama para vermiş bu parayı birine ver sol gözünü kapatık sağ elinle ver demiş ablamda sende kimsin demiş
Sen dediğimi yap ve kimseye söyleme demiş anlarsın birazdan kim oldugumu demiş
ve trenden inmiş o trenden indikten sonra tren raydan çıkmış ama kimseye bişey olmamış..
Başka hikayelerde anlatıcam..

cadılar ben ortaokuldayken ruh çağıran viya tahtaları efsanesi çocuklar arasında çok modaydı...
beden dersinde hoca serbest bıraktı ben arkadaşlarla voleybol oynadım..
neyse çok susadım yukarı sınıfa çıktım çantamdan para alıcam gidip fruko gazoz alacam...
okulun en populer içecdeğiydi simit ve fruko gazoz..
pat diye boş sınıfa girdim ben boş sandım ne bileyim bizim bikaç saf kız siz gidin,
defter yaprağına viya tahtası gibi harfler yazın ruh çağırın..
tam o sırada ben paldır küldür sınıfa girince bi çığlık koptu...
altıma işiyodum korkudan kızlar ben bi yandan çığlık çığlığa yan sınıftan hoca çıktı..
beden hocasına durum intikal etti kızamadılar kızlara zaten korkudan gözleri pörtlemiş safların ..
hala unutmuyorum o korkuyu...

inanırım kaedeş rabbimin melekleri sizi uyandırmış olabilir

Başlık çok hoş!
-Yalnız, biraz alakasız olsa; tüm muhabbetler bir yana, kahve lafı geçmiş arada. benim canım çok fena türk kahvesi istedi. ama yarın erken kalkmak zorunda olduğum için şuan içmem imkansız. yarın ilk fırsatta türk kahvesi içeceğim sanırım!

günah benden gitti anlatıyorum;

ablamın arkadaşının komşusu ateistti. kız bayağı tatlı, sevecen, o taraklarda bezi olmayan bizim gibi biriydi işte. birde ablası vardı bu kızın, o inançlı biri.

bu kız bizi davet etti evine bir gün. işte dışarı çıkacağız sohbet muhabbet ettik. tam hazırlandık dışarı çıkacağız, çorap arıyordu. dalga geçer gibi dedi ki (özür dileyerek söylüyorum) "hey allah mısın nesin, bana bak. çorabımı bulmama yardım et, sana inanacağım söz." tabi biz kapının önüne renk değiştiriyoruz. acayip dokunuyor inanınca, ama lafta edemiyorsun saygı duyma mecburiyetin var. kız çorabı buldu; "..... inanırım sana ....... git şimdi" deyip hadi çıkalım dedi. biz tabi artık gittik yani bayağı keyfimiz kaçtı.

aylar sonra (biz taşındık oradan, kızla görüşmüyorduk) kız arkadaşımız bize o kızla ilgili öyle bir şey anlattı ki inanamadık.

Bu kızın ablası esmer ve upuzun saçları olan bir kızdı. Kocası evlendikten sonra askere gitti. İzne gelip kocasıyla 2 gün geçirmişler. Daha sonra kız kocası gittikten bir kaç gün sonra askeriyeyi arayıp geçirdikleri izin gününü çok özlediğinden bahsediyor ve adam "sen neden bahsediyorsun, ne izni" deyip çıkışıyor. kız anlatıyor her şeyi, adam çıldırıyor ilk izinle geliyor ve kızdan boşanmak istediğini söylüyor. (olanlar uzun uzun konuşulduktan sonra tabi, adam inanmıyor ki) ama tabi kız kimseye anlatamıyor durumu. inandıramıyor. artık hacılara, hocalara gidiyorlar. meğer kızın yatağına kocası kılığında giren aslında cin. esmer kızlara daha çok musallat olurlarmış. üniversite hocama fal baktım demiştim ya size, o kadında orta boylu bir adamın kocasıyla arasında her gece yattığını söylüyordu. böyle olaylar çok varmış. esmer kızlar özellikle banyo yaparlarken ayağa kalktıklarında kollarını iki yana açtıklarında elleri duvara değmiyorsa çamaşırlarıyla yıkanmaları gerektiğini anlatırdı babaannem. tabi cahillik mi gerçek mi orasını bilemem. ablam esmerdir benim aksine mesela, ona çok görünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…