syyskuu'nun Cadılar Evine Hoşgeldiniz!

31 Ocak 2013'ün Cadı Evindeki Konusu Ne Olmalı?

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
günaydın cadılar
benim 10 dk bi aram vardı dayanamadım geldim
baslık size emanet yorumlarınızı yapın sorularınızı sorun
bıldiklerinizide yazın bilgim olanlara tek tek cevap vericem

sabah kahvesinide içtim ellerinize sağlık

Canım bende buna benzer bir şey babaannem öldüğünde yaşadım...
Ben babaannem öldüğünde yanında değildim farklı bir şehirdeydim cenazesine yetişemedim16 yaşlarındaydım
Bir gün sonra geldiğimde onun evindeydik oturuyordum sürekli oturduğu koltukta
ikili bir koltuktu ben onun oturduğu tarafta değilde diğer tarafında oturuyordum diğer tarafa yaklaşamadım uzun süre bir şey itiyordu beni ordan sanki
Odada yalnızdım o anda sonra bir anda içimi huzur kapladı etrafıma bakınıyorum falan kimse yok sadece hissettim yanımdaydı sanki bana baktığını hissettim 15-20 dk boyunca ve ordan kalkmak istemedim. korkup annemlerin yanına gidebilirdim ama gitmedim. hatta o zaman arkadaşım olan şimdi sevgilim olan kişiye mesajla anlattım hislerimi. sana öyle gelmiştir falan demişti. ben bazen böyle yanımda biri varmış gibi hissederim karanlıkta duramam falan hemen korkar kaçarım ama o zaman gidemedim korkmadım da. :26: çok ilginçti sadece bir defalıktı.

bir de babamdan duyduğum olayı anlatayım.
Babamın babası daha annemle evlenmeden önce ölmüş çok önce yani
Benim o şehir dışında olduğum hafta yani babaannemin öldüğü hafta babamla babaannem bahçede birşeyler yapıyorlarmış
Bir anda babaannem demişki oğlum çabuk bitirelim işlerimizi baban gelir birazdan sonra kendisi de demiş aaa ne diyorum ben şaşırdım iyice diye.
İnsanlar öleceğine yakın sevdiklerini yanında hisseder derler bizim orda. Bir çok kişinin başına gelmiş bunlar.

Benim de aslında çok büyük bir bilgim yok bu konuda.
Hayatımda ne ben ne de annem bir falcıya gitmişizdir bu anlamda.
Kendi aramızda kahve falı vs. bakarız arada, ben pek bakamıyorum o ayrı.
Teyzem güzel fal bakar...

Bir keresinde (annemin bir rahatsızlığı var, daha sonra açacağım bu konuyu) bir kadına gitmemizi istedi hoca eşi olan teyzem.
Aslında o bu tarz şeylere çok karşıdır, fakat bir umut olur belki diye gönderdi.
Kadının evine girdik, kadın o kadar çok korkutucuydu ki size anlatamam.
Etrafında birileri varmış gibi konuşuyordu, hatta birisine (bizim görmediğimiz) "gider misin şu an işim var görmüyor musun" diye hiddetlenmişti.

O sanıyorum yıldıznameye bakmıştı, ben de yine 20'li yaşlardaydım sanıyorum.
Bir kitap almıştı eline, ince fakat arapça bir kitaptı.
Oradan dualar okudu, ters mi yoksa yüzünden mi okudu bilmiyorum, ben sadece annemin yanında refakatçi olarak gittim.
Okuduktan sonra anneme arapça bir kağıt yazmıştı, bütün sıkıntısını derdini net söylemişti anneme, fakat gün gelecek iyi olacaksın ve bugünlerini hatırlamayacaksın bile demişti. Şu anda annem çok iyi, eski günlerinden eser yok. Yazdığı kağıdı dua okuyarak denize atmasını söylemişti, annem de dediğini yapmıştı.

Sonra kadın bana döndü, sana da dua okumak istiyorum ben. Fakat yere uzanmanı istiyorum dedi.
Ben korkarım o tarz şeylerden, annem gelmişken hadi okusun sana da dedi.
Annem yanımda olmasa hayatta duramazdım orada, çok ürkütücüydü kadın.
Yere yattım, dua okudu bir çalı süpürgesiyle etrafımdan birşeyler süpürdü.
Fakat süpürgeyi yere sürmedi, havadan dört bir yanımı süpürdü diyebilirim.
Sonra bana ayetel kürsi okumamı söyledi, okudum. Sonrasında da kocaman eski tip bir asma kilit çıkartı.
3 sefer kilitledi asma kilidi, 3 sefer de açtı.

Enteresandır, hiç daha önce düşünmemiştim şimdi aklıma geldi.
O günden sonra benim bütün isteklerim hemen hemen gerçek oldu diyebilirim.
O gün herhangi birşey dilemedim, sadece korktum ve kadının dediklerini yaptım.
Yaptıklarına bile odaklanmış değildim yani, bir an önce oradan çıkmak istiyordum.

Günaydınlar olsun...
Hoşgeldin diyelim o zaman ve iyi çalışmalar.

Senin de yorumlarını ve cevaplarını bekliyor olacağım...

Sana da günaydın tatlım

Afiyet olsun

souvvenırcım ben bu tatz şeylere inanmazdım eskıden ama var ve çıkıyor.Yıldızname olayı ayrı bır konu ve ılım istıyor herkes bakamaz.Benım dedeim bılırdı çok ıyı anlardı rahmetlı.Keşke iyi bakan bılgılı bırını bulsam yıldıznameye bende baktırmak istıyorum.

Senin de yaşadıkların ve anlattığın enteresanmış gerçekten.
Ben kanlı canlı görüyorum, sanki yaşıyor gibi.
Çocukken dedemi görmemin kalp temizliğine bağlıyor yakınlarım.
Diğeri ise, kalp gözün açılmıştır o an diyorlar.
Kim bilir, gerçi Allah "ol" dedikten sonra, olmayacak şey yoktur dünyada...

Bizim oralarda da senin dediğin gibi bir inanış var ama daha farklı.
Ölen kişi öldüğü günden itibaren 1 hafta içerisinde ailesini ziyaret edermiş derler.
Ne kadar doğru veya değil tartışılır.

Kuzenimin bir arkadaşının babası çok ani vefat etmişti genç yaşında.
Kız o zamanlar ilkokula gidiyormuş, ne zaman aklına gelse oturur ağlar, zor bir durum babayı küçük yaşta kaybetmek.
Fakat bir sefer onun acısına şahit olmuştum, oturup sohbet ederken konu nasılsa onun babasının vefatına gelmişti.
"Ben haftalarca babamın gelmesini bekledim, onu çok seviyorum, niçin gelmedi? beni sevmiyor muydu o kadar yoksa?" diye ağladığını bilirim.

souvvenırcım senınle ilgili nacızane yorumum olacak bakalım bılecekmıyım.Fotoğrafta yüzünü gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım.Senın manevıyatın çok kuvvetlı.Gördüğün rüyalar bıle çıkıyor ve şansında açık öyle değilmi? hıslerınde kuvvetlı sende değişiklikler olmuş bırkaç yıl önce

arkadaşlar gördüğünüz rüyalar çıkıyormu?:26:

Benim çıkan çok rüyam var.
Onları da anlatırım birazdan, fakat ben sık rüya görmem.
Eğer rüya görüyorsam da altından birşey çıkıyor.
O yüzden rüya görmek benim için korkutucu birşey diyebilirim...

Evet öyle haklısın canım.
Ben hep inandım, çünkü bunlar var, hiç birşey nedensiz ve sebepsiz değil hayatta.
Benim anlatacak çok şeyim varda, korkarsınız diye anlatamıyorum...

Bir de şu suya bakılan var.
Onun adı nedir? Bilgisi olan var mı o konuda?
:26:

Nacizane yorumun için teşekkür ederim canım, çok yerinde ve doğru bir yorum oldu.
Teşekkür ederim...

bende aslında çok falcıya gitmem kahve falı en fazla o da hayatımda 3-4 defa gitmişimdir yani
Bir defasında su ve Kur'an dan fal bakan bir kadına gitmiştik başka biri için( benim dersane öğretmenimdi) oldukça inandırıcı şeyler söylemişti. tam hatırlamıyorum şimdi onun kocasıyla ilgili. hatta 3 kişiydik diğer arkadaşıma da birşeyler söylemişti durup dururken( onun aşk hayatıyla ilgili) onunla ilgili birşey sormadığımız halde gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum zaten çok zaman geçti üzerinden:44:

Ama asıl demek istediğim o kadının çocuğunda bir acayiplik vardı 5-6 yaşlarında bir oğlu vardı ve yakınımda durması bile içime korku salıyordu çocuk çok acayip bakıyordu. Bazen yüzüme yüzüme bazen de boş boş yerlere dikkatli dikkatli konuşmuyordu ama bakınıyordu sürekli etrafa. Aşırı saldırgandı çocuk üzerine falan atlıyordu herkesin annesi tek bir laf edemiyordu saldırıyordu çünkü işimiz bittiğinde nasıl çıktığımı bilmiyorum ordan kaçtım resmen

Nacizane yorumun için teşekkür ederim canım, çok yerinde ve doğru bir yorum oldu.
Teşekkür ederim...

ben bunu senın ilk resımde gördüğümde anlamıştım canım bırde yazı dılın çok farklı.Bendede gizli bırşeyler var onun için kışılerı ayırtedebılıyor ve özellığı olan insanları hemen çözüyorum.

Ben sanırım yemek saatimi burada geçireceğim gibi görünüyor...
Dışardan yemek söyleyeyim en iyisi...

Ben sanırım yemek saatimi burada geçireceğim gibi görünüyor...
Dışardan yemek söyleyeyim en iyisi...

afıyet olsun şimdiden
canım düşünce gücü hakkında ne düşünüyorsun? ben istedıklerımı düşünce gücüyle telepatı kurup yaptırabılıyorum mesela.

Var işte böyle insanlar.. Beni de çok etkiler bu tarz şeyler o yüzden ben genelde uzak durmayı tercih ediyorum.
Korkudan dolayı, uzak durmak daha mantıklı geliyor bana...

Bende çok fal baktırmam, çünkü benim düşüncem fal baktırmak özel birşey.
Kimisi var takıntı halinde, her gün, her hafta baktırır, kolayını bulsa her saat baktırır...
Bana göre fal öyle birşey değil, sık sık baktırılmamalı ki bir anlamı olsun.

En son nişanlıyken baktırmıştım, Şubat 2011 gibi falandı yanılmıyorsam.
Kızın söylediklerinin bazıları çıktı.
Eşim ile Haziran 2012' de evlenmek istiyorduk.
Kız bana demişti ki "2012'nin 9. ayında evleneceksin, evliliğinde 2 çocuğun olacak.
İlki erkek olacak, diğeri ise bilemiyorum... Göremedim burada.
Eşin namuslu, ailesine bağlı, düzgün bir insan, neyi bu kadar problem ediyorsun.
Yapma bu kadar, tamam annecidir belki biraz, fakat zamanla değişecek bu durum.
Annesine düşkün olması hastalıklarından dolayı... " demişti şoka girdim...

Çünkü o sıralar çok problemlerimiz vardı, ben Eylül 2012'de evlendim...

Bana kimse inanmadı tatlım ya olur mu öle şey deyip geçiştirdiler hep
Neyse ben bilirim hissettiklerimi

Rüyalarla ilgili de çok acı tecrübelerim var.
Mesela ben sürekli düşerim rüyalarımda yükseklik korkum falan da yok ama yok bina dan yok uçaktan herşeyden düşmüşümdür yani yere çarptığım anı hiç görmedim rüyamda şimdiye kadar genelde yolun yarısında uyanırım ve tüm vücudum uyuşuk olur hareket edemem kısa bir süre eskiden korkardım artık alıştım pek yadırgamıyorum:44:

Bir de küçüktüm tam yaşımı hatırlamıyorum ilkokula yeni başladığım zamanlar olabilir. Aylarca aynı rüyayı gördüm çok korkmuştum çocuk halimle. Annem inanmazdı sakinleştirmeye çalışırdı falan. :44: nasıl bitti o rüyalar hatırlamıyorum.
hala net hatırlıyorum o rüyayı. Şöyle ailem komşular falan toplanıp normalde gündüz kurulan gece toplanan bir panayıra gece gitmeye karar veriyoruz. Yola çıkıyoruz falan her yer karanlık tabi panayır yerine varıyoruz kocaman bir çınar ağacı var dalında bir baykuş bana bakarak ötüyor. Herşeyin toplanmış olduğu görüyoruz gece olduğu için sadece ortada bir kulube var kulubenin camından içeri bakıyorum bir arkadaşımla birlikte içeride tabut var sonra tabutun kapağı açılıyor içinden birisi çıkıyor ama sadece ben görüyorum kimse görmüyor çıktığını anlatıyorum herkese inanmıyorlar. telaş içinden koşturuyorum falan. Tam orasında uyanıyorum sonra

Çok teşekkür ederim canım...
Evet anlatımım farklı, bunu bir çok kişiden duydum.
Eşim ve arkadaşlarım da aynı şeyi söyler...

Annemde senin dediğin özellik var.
Annem kişinin fotoğrafına bakınca dahi "şu kıza dikkat et, hiç iyi niyetli bir insan değil, sana çok sorun çıkartacak" demişti bir arkadaşım hakkında, ki bizzat hiç görmedi kızı. İş yeri arkadaşlarımdan biriydi, bende pek kendisini sevmezdim, negatif biri olduğu için. Fakat annem bu lafı söyledikten sonra kıza daha bir dikkat etmeye başladım. İş yerinde olmadık sorunlar yaşadık onunla. Kötü niyetli biriydi, zaten ayrıldı bizim ofisten...
Bunun gibi bir çok insan hakkında yorumlar yapmıştır ve hepsi doğru çıkmıştır.
Annem bir kişiyi ilk gördüğünde ya sever, ya nefret eder.
Ortası yoktur hiç bir zaman, her defasında da bu görüşkerinde haklı çıkar.
Sanıyorum ki sende de böyle birşey var...

afıyet olsun şimdiden
canım düşünce gücü hakkında ne düşünüyorsun? ben istedıklerımı düşünce gücüyle telepatı kurup yaptırabılıyorum mesela.

Pek bildiğim bir konu değil açıkçası.
Yani düşünce gücüne inanıyorum, çünkü zaten beynimizin belirli bir oranını kullanıyoruz.
Eğer bu oranın üstüne çıkabilen (%1 lik dahi üstüne çıkabilenler) dahi sayılıyorlar ve olağan üstü şeyler yapıyor bu kişiler.
Fakat benim böyle bir yeteneğim var mıdır, yok mudur bilemem...
Hiç denemedim doğrusu...

Nedense insanlarda şöyle bir anlayış var "amaaan çocuk o, ne bilir bu yaşta, boşver... " "sana öyle gelmiştir, üzülme geçer bunlarda" derler.
Ama hiç bir zaman ardını arkasını araştırmazlar.
Neyseki günümüz kadınları herşey hakkında az çok bilgi sahibi olarak yetişiyorlar.
Gelecek açısından bu umudum var.

Çocuklar bence çok önemliler, kalp gözleri açık, günahsız ve masumlar.
Benim çevremde ve ailemde böyle bir inanış var, saf olduklarından dolayı bizim göremediklerimizi dahi görürler.
Muhakkak duymuşsunuzdur, bebeklerin etrafa gülücük saçmaları, bir yere odaklanıp oraya gülmeleri neticesinde herkes şunu der "aaa bak meleklere gülüyor".
Ben bunun gerçek olduğuna inanıyorum...

Eşimin kuzeninin bir oğlu var, mesela onunda hayali bir arkadaşı var.
Oturuyorlar, birlikte sohbet ediyorlar, oynuyorlar.
Ailesi bunu yadırgamıyor "hayal gücü kuvvetli bizim çocuğumuzun" diyorlar.
Büyüyünce geçecektir diyorlar...

canım ben nışanlımıda resımden beğendım ve işte dedim çok güzel ışığı var tamam olsun dedim.
ve çok sevıyorum haklı çıktım nışanlıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…