- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Ayni mahallede oturdugum amca kizi var evli o da ..2 tane cocugu var esinin ilk esinden cocuklar..kizı benim.kiziula oynamaya geliyordu arada kendisi 5.sinifa gidiyor sanirin..benim kizda 4 bucuk yasinda..evcilik oynuyorlardi falan gözlemliyordum egitici seyler oynuyorlardi bazen çat kapi geliyordu ama hic rahatsiz olmadim sevindim hatta kizimla oynamaya geldi diye..yemek yedirdim guzel davrandim falan..neyse bu dün okul cikisi direkt bize geldi yukari kadar cikti annemfrn izin alip size gelebilirmiyim oynamaya dedi bende yukari cikmissin madem gel iceri arayalim anneni oyle izin alalim dedim aradim abla kiz burda haberin olsun dedim kizi istedi tele birazcik kizdi ona baban sana direkt eve gel demisti neyse oyna geldi dedi bende üzerinde durmadim..ertesi gün yani bugub kizimla oraya gittik goresim.geldi ablami yarim saat muhabet eder kalkariz dedim...dün bizr gelmesinden konu acti hemen...dun enisten bana kizdi zirt pirt size geliyo diye dedi ve aglamis ablam sinirden...kiz da illede smolgril cagardi beni demis...ablam bana " buna yüz verme ne isi var sık sık sizde " dedi hergun gelmiyor halbukk..sana guvenmedigimden degil yanlis anlama dedi...bende nebilim.abla sorun olcani bilseydim almazdim ama ben seviyodum.onu kizimla guzel oyniyorlar diye nezaman gelse sevindim hatta dedim...okul cikisi eve gelsin ustunu degistirsin ne isi var sizde cok sinirlendim falan dedi ..bikere geldi o sekilde abla aradim da seni haber verdim dedim...gecende hic kullanmadigim babetimi vermistim ona bana kucuk geliyot diye..birde haciliktan küpe gelmisti sevap olur taksin cocuktur dedim verdim cok sevdindi...ona bida bisey verme tamam mi dedi ablam...bilmem abla oyle verdim ama kusura bakma falan drdim ..olsun verme sen bosver dedi..tamam dedim...ama cok kotu hissettim kendimi 10 dk bile oturmafim kalktim..giderken ben boyle drdim diye mi kalkiyon dedi yoo isim var dedim alinmadimi düsünmesini sagladim ama alindim hayal kirikligi yaşadim sanki.....zorla evime aliyomusum gibi hissettim..hala kotu hissediyorum..kimle yakinlasmak istesem sevsem hep boyle seyler oluyor ..siz alinirmiydiniz ne hissederdiniz...