• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sz nasil karşılardiniz?

ben tam olarak neye alındığınızı da anlamadım. sonuçta kız amca kızınızın kızı değil. üvey kızı. hani öz kızı olsa kendinden bilirdiniz ama burda belli ki eşinin bi payı var. alınacak gücenecek bişey yok. gelirse bi daha annesinden habersiz almazsınız, bişey hediye etmezsiniz, olur biter
Sanirim suna alindim;
" her gelmesinde hic rahatsiz olmadan evime aldim geldi diye sevindim yemek yedirdim hediyeler verdim cok guzel agarladim ama birden bole seyler duyunca sanirim kirildim bide elin evinde her gun ne isi var tarzi seyler soyledi kocasi da oyle demis bilmiyorum ya kirildim cok mu haksizim onu da bilmiyorum

Sanirim suna alindim;
" her gelmesinde hic rahatsiz olmadan evime aldim geldi diye sevindim yemek yedirdim hediyeler verdim cok guzel agarladim ama birden bole seyler duyunca sanirim kirildim bide elin evinde her gun ne isi var tarzi seyler soyledi kocasi da oyle demis bilmiyorum ya kirildim cok mu haksizim onu da bilmiyorum

elin evi ama sonuçta. lafın gelişi ama öyle denir yani. kardeş değilsiniz ki kuzensiniz. takmayın ya. biraz duygusalsınız sanırım :)

elin evi ama sonuçta. lafın gelişi ama öyle denir yani. kardeş değilsiniz ki kuzensiniz. takmayın ya. biraz duygusalsınız sanırım :)
Gercekten takmamak istiyorum canim mesela baska olsa he dogru diyon abla deyip aninda unuturmuydu ben neden boyle taktim ciddi moral.bozdum ki ya

Gercekten takmamak istiyorum canim mesela baska olsa he dogru diyon abla deyip aninda unuturmuydu ben neden boyle taktim ciddi moral.bozdum ki ya

ya takmak normal. o an çat çat söylemiş size. insan illaki bi takar. ama mantıklı düşününce, olaya dışardan bakınca alınsanız da uzun süreli kafanıza takmanızı gerektirecek bi durum olmadığınızı görürsünüz.

ya takmak normal. o an çat çat söylemiş size. insan illaki bi takar. ama mantıklı düşününce, olaya dışardan bakınca alınsanız da uzun süreli kafanıza takmanızı gerektirecek bi durum olmadığınızı görürsünüz.
Sanirim bunun ićin bir kac saate ihtiyacim var ya da yarin olmali

Evet hakli simdi bu durumda ben mi sucluyum o gun eve aldim diye :KK43: bide aglamis ablam ...kiz da illede o cagardi demis kucuk bi yalan konusmus sanki yine suclu gibi oldum ya :KK43:

Siz çağirmışsınız zaten yalan yokki . Ben izin alip size oynamaya gelebilir miyim demiş. Sizde zaten buraya kadar gelmişsin ,gel arayıp söyleyelim demissiniz. O da çocuk neticede gelmiş. Israr kıyamet yapmanıza gerek yok ki zaten .Bazı insanlar bunu düşünmüyor nedense anlamıyorum bende kızarım sizinde kızınız varmis okuldan çıkıp gitse aynısını yapsa kızmazmiydiniz. Güven meselesi sanırım ben herkese okadar güvenemiyorum. Birde kural meselesi tabi onlarda birşeyleri oturtmaya çalışıyorlardır.

Siz çağirmışsınız zaten yalan yokki . Ben izin alip size oynamaya gelebilir miyim demiş. Sizde zaten buraya kadar gelmişsin ,gel arayıp söyleyelim demissiniz. O da çocuk neticede gelmiş. Israr kıyamet yapmanıza gerek yok ki zaten .Bazı insanlar bunu düşünmüyor nedense anlamıyorum bende kızarım sizinde kızınız varmis okuldan çıkıp gitse aynısını yapsa kızmazmiydiniz. Güven meselesi sanırım ben herkese okadar güvenemiyorum. Birde kural meselesi tabi onlarda birşeyleri oturtmaya çalışıyorlardır.
Ama aradimki hayir gelsin eve olmaz oyle sey diyebilirdi neyse tamam dedi kapatti telegonu bende ondan rahattim aklima bise gelmemisti

o yaşta bir çocugun okuldan çıkıp evine annesine gidip üzerini değiştirip yemegini yeyip vs dersine bakması lazım
kız anneye söylemeden gidince kızmışlardır ben olsam ben de kızardım
şahsen ben kardeşim dahi olsa çocugumun sürekli birinin evine girip çıkmasını istemem
sizde boşverin

ikinizde kendi açılarınızdan haklı olabilirsiniz açık açık konuşmanızda yarar var bence lütfen üzmeyin kendinizi

Ayni mahallede oturdugum amca kizi var evli o da ..2 tane cocugu var esinin ilk esinden cocuklar..kizı benim.kiziula oynamaya geliyordu arada kendisi 5.sinifa gidiyor sanirin..benim kizda 4 bucuk yasinda..evcilik oynuyorlardi falan gözlemliyordum egitici seyler oynuyorlardi bazen çat kapi geliyordu ama hic rahatsiz olmadim sevindim hatta kizimla oynamaya geldi diye..yemek yedirdim guzel davrandim falan..neyse bu dün okul cikisi direkt bize geldi yukari kadar cikti annemfrn izin alip size gelebilirmiyim oynamaya dedi bende yukari cikmissin madem gel iceri arayalim anneni oyle izin alalim dedim aradim abla kiz burda haberin olsun dedim kizi istedi tele birazcik kizdi ona baban sana direkt eve gel demisti neyse oyna geldi dedi bende üzerinde durmadim..ertesi gün yani bugub kizimla oraya gittik goresim.geldi ablami yarim saat muhabet eder kalkariz dedim...dün bizr gelmesinden konu acti hemen...dun enisten bana kizdi zirt pirt size geliyo diye dedi ve aglamis ablam sinirden...kiz da illede smolgril cagardi beni demis...ablam bana " buna yüz verme ne isi var sık sık sizde " dedi hergun gelmiyor halbukk..sana guvenmedigimden degil yanlis anlama dedi...bende nebilim.abla sorun olcani bilseydim almazdim ama ben seviyodum.onu kizimla guzel oyniyorlar diye nezaman gelse sevindim hatta dedim...okul cikisi eve gelsin ustunu degistirsin ne isi var sizde cok sinirlendim falan dedi ..bikere geldi o sekilde abla aradim da seni haber verdim dedim...gecende hic kullanmadigim babetimi vermistim ona bana kucuk geliyot diye..birde haciliktan küpe gelmisti sevap olur taksin cocuktur dedim verdim cok sevdindi...ona bida bisey verme tamam mi dedi ablam...bilmem abla oyle verdim ama kusura bakma falan drdim ..olsun verme sen bosver dedi..tamam dedim...ama cok kotu hissettim kendimi 10 dk bile oturmafim kalktim..giderken ben boyle drdim diye mi kalkiyon dedi yoo isim var dedim alinmadimi düsünmesini sagladim ama alindim hayal kirikligi yaşadim sanki.....zorla evime aliyomusum gibi hissettim..hala kotu hissediyorum..kimle yakinlasmak istesem sevsem hep boyle seyler oluyor ..siz alinirmiydiniz ne hissederdiniz...

Eşiyle aralarında ne geçti bilemiyoruz olabilir böyle şeyler sizin gucenmenize sebep bir şey yok

Ablamla bende yakın oturuyorum bazen gelmiyor gitmiyor bende tavrımı koyuyorum. Size de yapılan kırıcı gitmeyerek aramayarak tavrınızı belli edin.

Back
X