- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Esimde yok ve erkekte bunun testi yapilamiyomus erkekte.. bilgisizlik de malesef cok yuvayi yikmjs...Geçmiş olsun.bu tedavi bu şekilde yapılıyor bildiğim kadarıyla ama sizin acı esiginiz düşük olabilir. Esinizde de varmı bu rahatsızlık
Benimle alip vermedigi oldugunu sanmiyorum zatenYani her uygulamada anestezi uygulanmıyor uygulanamaz. Burda sadece size bilgi verilmemesini yanlış buldum. Ama canınız acımış ve işlemi sonlandırmışlar. Bence abartıyorsunuz biraz. Sizinle alıp veremediği yoktur eminim. Ayrıca günlük hayatta da bi çok asit var neden asit sürmesi yanlış olsunki? Tedavisi böyle olamaz mı?
Cok gecmis olsun... hayir soguk degildi cok kotu yakti ve yanmanin etkisiyle kizarmis zatengecmis olsun sizin genital bolgede nasil bir islem olur bilemiyorum ama
benim elimde sigiller vardi genc yasta 5tane flndi sanirim
ozaman dermatologta boyle koca bir tupun icinde, hani agzi acilinca buhar cikan tupler olurya, oyle tuplerdeki siviyi
bir kulak temizleme cubugu gibi birseyle (tabi daha buyugu) elime bastirdi anestezi veya baska birsey yapilmadan yapilan bir islem bu ve soguk birsey zaten o an yapiliyor sonradan sigiller yara olup kendiliginden kabuklanip dusuyor
bendede oyle oldu ve birdaha cikmadi
ama iste genital bolgedede oylemi yapilmaliydi onu bilemedim
Buyukler bu sekilde halledilcekti. Kucukler icin de doktorum krem yada damla vericem dedi tabi ama dayanamadmBunlar için bir krem var 2-3 gün gibi bir süre de Yok ediyor, o kadar can acıtmaya değmez, üstelik 3. Defa tekrarlama olmuyor siğillerde, niye kremi önermemişler ki size acaba?
Ama spray skilmadi ki direkt kulak copuyle o tca uygulandi..Ben elimi yaktırdım, sprey normal ete gelmedikçe yani sadece siğile gelirse yanmaz canın. Uyuşturma vs yapmadılar bana da.
Doktorumdan memnunum sukur ilk defa bi bayan doktordan memnunum onun sevdasina zaten anadolu yakasindan avrupa yakasina gidiyoum. Ama bazi asistan doktorlarin havasindan gecilmiyo.. ozensizlik+hava= buyuk sorun :))Kadın olmak zor iş , geçmiş olsun , dr ların biraz hassas davranması gerekiyor , oramızı buramızı açmak cidden çok zorken dr ların özensizliği ile birleşirse ciddi travmalar oluyor , çok ciddi hem de
Kendi dr una da söyleseydin yaptığı normal mi diye ?Doktorumdan memnunum sukur ilk defa bi bayan doktordan memnunum onun sevdasina zaten anadolu yakasindan avrupa yakasina gidiyoum. Ama bazi asistan doktorlarin havasindan gecilmiyo.. ozensizlik+hava= buyuk sorun :))
O gun doktorum yoktu.. asistani vardi onunla da sorunluyuz...Kendi dr una da söyleseydin yaptığı normal mi diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?