TabebekLerin sohbet yeri ;)

senemim aslında bilimsel açıklaması yapılmış. şöyle ki LH hormonu ve BHCG birbirine çok yakın hormonlarmış. bu yüzden testlerde de aynı etkiyi yapıyorlarmış diye okumuştum.

sabah yataktan kalkmadan mı yapıorsun? bi de kaçta uyandığında önemli ayçam..en geç 8-8.30 a kadar ölçmek lazım.

kusum sabah uyandıgımda ölcüyorum bir kac gundur
evet tam o saatlerde...

amin yavrum inşallah :Saruboceq:

canım sen şimdi bana bunları anlatıp anlatıp kudurtuyorsun. bal gibi hamilesin diyorum yok mok diyorsun. ateşin niye hep 37 o zaman açıkla bekliyorum

yooookkkkkk :))
ben o acıdan sormuorum ablacııkkkk. takip edim dedim bir kac gundur de :))

neden takip edesin geldi kuşuuuum. valla sen kabul etmesen de bünyen bile kabul etmeye zorluyor seni haberin yok zemuszemus

kıslar ben teldeydim de ondan yasamadım canlarım..
kociş gelcek as sonra ve ben yemek yapmadım napcamm klava:
kızacak smdi. ama napm oruc tutuyom bennnnnnnn dygusal yaparım gelincee :)

senemim aslında bilimsel açıklaması yapılmış. şöyle ki LH hormonu ve BHCG birbirine çok yakın hormonlarmış. bu yüzden testlerde de aynı etkiyi yapıyorlarmış diye okumuştum.

doğru diosun handem de o zaman bu teoriden yola çıkarak gebelik teslerini ovulasyondan bi kaç gün sonra net sonucu vericek şekilde üretirlerdi diye düşündüm bende.. idrarda çok geç çıkıoo

kusum sabah uyandıgımda ölcüyorum bir kac gundur
evet tam o saatlerde...

yooookkkkkk :))
ben o acıdan sormuorum ablacııkkkk. takip edim dedim bir kac gundur de :))

e o zaman hamişlik belirtilerine birini daha ekle kuzum.. ama bu net sonuç vermez..2gün daha ölç yine aynıysa düşünmene bilem gerek yok :))

kıslar ben teldeydim de ondan yasamadım canlarım..
kociş gelcek as sonra ve ben yemek yapmadım napcamm klava:
kızacak smdi. ama napm oruc tutuyom bennnnnnnn dygusal yaparım gelincee :)

ehehehe. ayçam dersin ki ben oruç tutuyorum kendin pişir kendin ye kocacığıııım diye :)))))))

doğru diosun handem de o zaman bu teoriden yola çıkarak gebelik teslerini ovulasyondan bi kaç gün sonra net sonucu vericek şekilde üretirlerdi diye düşündüm bende.. idrarda çok geç çıkıoo

senemim evet o konuda haklısın valla benim de aklım karıştı fisfisfis

ehehehe. ayçam dersin ki ben oruç tutuyorum kendin pişir kendin ye kocacığıııım diye :)))))))

senemim evet o konuda haklısın valla benim de aklım karıştı fisfisfis

ayçaaaam 2 yumurta kır ben oruçluyum anca bu kadar ccicim de :))
valla handem bilmiom ki.. karışık işler bunlar.hayırlısıyla ayçamın üzerinde deniycez bakalım :)))))

ya bende eve biran önce atayım kendimi derken kıyma almayı unutmuşum..karnıyarık yapıcak söölemesi ayıp. şimdi naapcem bilmemm ( hayattta çıkıp alamam da..

saol bebem yaa ben onlarsız bir hayat düşünemiyom yaaaa amaa neden yokk sevdirem sana benn hehehee
boşver pek faydalı şeyler değil zati ama çok süper türk kahvesi özlellikle günde iki kez içmeliyim yanii

ayyy kızlar sormayın birden içime fenalık geldi böyle başım uyuşuyormuş gibi oldu hala da bir garibim.. boynum fazla sıkıştı benim galiba... yüzümü yıkadım kolonya sürdüm ama hala garibim

ayçaaaam 2 yumurta kır ben oruçluyum anca bu kadar ccicim de :))
valla handem bilmiom ki.. karışık işler bunlar.hayırlısıyla ayçamın üzerinde deniycez bakalım :)))))

hüleeyn ben deneme tahtasımıyıım klava:

senemim aynen öle yaptım kuzummmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
yumurta kırdım hahah

ayyyy nooldu anlamadım valla

neyse boyun fıtığında zaman zaman olabiliyormuş böyle şeyler dr. söylemişti ama hala biraz sersemim yavrileeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…