TabebekLerin sohbet yeri ;)

yarın yapılacakmış arkadaşımın film olayı neyse ben de gidicem onunla inşallah işlerimi ayarlayabilirsem gidicem onunla. hayırlı haberler olsun inşallah

canım amiiin inşallah. sen nasıl istersen o zaman yarın yaparsın testini canım. bu arada ovulasyon testini bence bugün de yapabilirdin :)

bu arada gecmisolsn ablacık insallah en kısa zamanda bebişine kavusurlar...

bende ölcuyorumbr kac gundur atesimi hep 37.cıkıyoo .

yarın yapılacakmış arkadaşımın film olayı neyse ben de gidicem onunla inşallah işlerimi ayarlayabilirsem gidicem onunla. hayırlı haberler olsun inşallah

iyi hadi sevindim..senin yanında olman çok iyi olucak.. hayırlı haberler gelicek merak etme.. hangi hastanede yaptırıcak?
canım amiiin inşallah. sen nasıl istersen o zaman yarın yaparsın testini canım. bu arada ovulasyon testini bence bugün de yapabilirdin :)

ovulasyon testini yapıcam bugün 1 saat sonra falan

sabah yataktan kalkmadan mı yapıorsun? bi de kaçta uyandığında önemli ayçam..en geç 8-8.30 a kadar ölçmek lazım.

amin yavrum inşallah :Saruboceq:

canım sen şimdi bana bunları anlatıp anlatıp kudurtuyorsun. bal gibi hamilesin diyorum yok mok diyorsun. ateşin niye hep 37 o zaman açıkla bekliyorum

iyi hadi sevindim..senin yanında olman çok iyi olucak.. hayırlı haberler gelicek merak etme.. hangi hastanede yaptırıcak?

ovulasyon testini yapıcam bugün 1 saat sonra falan

ayy evet canım yanında olmak istiyorum Allah kısmet ederse gidicem inşallah. cerrahpaşa da olacak canım.

tamam test sonucunu merakla ve ümitle bekliyoruz anacım.

ya kızlar ovulasyon testini regliye yakınken niye yapıyozz

ben mesela bıraktım yapmayı kötümü ettim

iyiyim senemcim nasıl olayım koşturuyom işler yoğun tatlım
sen nasılsın az kaldı geri sayımaaa ooh ooh gelmiycekler inşallahh

yok be canım kötü yapmadın. aslında biz tez doğru mu diye yapıyoruz. yani hamile olanların testleri yeniden kızarmaya başlıyor. bu yüzden yapıyoruz. ayçanın ki de kırmızı ama ısrarla reddediyor caduuuuuuuuuu

ayy evet canım yanında olmak istiyorum Allah kısmet ederse gidicem inşallah. cerrahpaşa da olacak canım.

tamam test sonucunu merakla ve ümitle bekliyoruz anacım.

bacım pek beklemeyin bence :))) hiiiiiiiç sanmam bişey çıkıcağınıı! :umursamaz: hem zaten bu kesin mi tüm hamişlerde pozitif mi çıkıomuş bu?! CADIARZU

yok bacım kötü etmedin..bizim kızlar dio ki hamişsen ov.testi pozitif çıkıomuşşş..ben pek emin değilim ama bilemiorum yanii.. bilimsel bi açıklaması yok.

iyiyim senemcim nasıl olayım koşturuyom işler yoğun tatlım
sen nasılsın az kaldı geri sayımaaa ooh ooh gelmiycekler inşallahh

kolay gele canımmmmm Şeniz evet az kaldı cuma-engeç c.tesi bekliorummm

hımm şimdi anladım siz bilimsel olarak deney yapıyonuzz bebeklerr:))))

evet senemcim 26-27 arası değişiyor son aylarda

hımm şimdi anladım siz bilimsel olarak deney yapıyonuzz bebeklerr:))))

evet senemcim 26-27 arası değişiyor son aylarda

eveet canım deney yapıoruz kobahyımız ayçaaa.. inşallah sonuç doğru çıkacaaak ve tüm dünyaya duyurucaz bu deneyi :))) böylece gebelik testlerini bile tedavülden kaldırıcaaaz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…