evet tatlım tiff dediki bana benim testim hiç aynı koyulukta olmadı dedi aynı benim gibim olmuş ikisi aynı koyulukta olmamış o zaman fikfik yapmış bolcanaaaa vee hamişşşşşşşşşşşşşşşş
evet tatlım tiff dediki bana benim testim hiç aynı koyulukta olmadı dedi aynı benim gibim olmuş ikisi aynı koyulukta olmamış o zaman fikfik yapmış bolcanaaaa vee hamişşşşşşşşşşşşşşşş
:))))) ben de çok çaya düşkün değilimdir. kahveye de öyle bağımlılığım yok. diet coke hastasıydım. günde en az 1lt içerdim. 2 aydır bıraktım artık içmiyorum. şeftalili ice tea içiyorum bol bol. diet coke da 2 haftada bir bir bardak falan :)
ahahahahah handemmm kafamız aynı çalışıo vallaaa.. bence bu hayra alamet değil bacım biz sıyırdık sıyırıcaz :)))
Allah Allah demek ki herkesin tam kızarmıyo..iyi ki kızrmasını beklememiş. peki testleri adet gününe kadar yapmış mıydı,ayçanın gibi oldu mu acaba onunda..sonradan tekrar çift çizgi çıktı mı ki, hiç söylemiş miydi sana???
ay kendimi araştırmacı gazeteci gibiim hissettim :))))
afeerin sanaaaaa Şeniz kolayı bırakmanda süper olmuşşşş.. ben gazoz severiim :))) ama ööle abartı değl tebi..
senemim sen saadettin ol ben teksoy olayım birlikte araştırmacı voltranı oluşturalım :roflol:
eveeet bıraktım valla çok da güzel oldu. artık tadı boyalı su gibi geliyor. eskiden su yerine cola içerdim ben nerdeyse :))))))))))))
alemsiniz kızz dur sorarımm onaa ben bir evinde varsa yapsın bi test heheheee ama bugün görmedim onu msn de de yoktu gelince sorarımm ben çünkü sormuştum ikiside kızarmışmıydı diye yok anam dedi benimde senin gibi oldu dedi merak etme yumurtladın sende dedi bana ordan biliyom bebekler
valla sor çiçeeeeem çatlıycaz meraktan yazık olcek bize :))))))))))
sokarım parmağımııııııııııııııı gözüne :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?