hüleeyn ben deneme tahtasımıyıımklava:
senemim aynen öle yaptım kuzummmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
yumurta kırdım hahah
saol bebem yaa ben onlarsız bir hayat düşünemiyom yaaaa amaa neden yokk sevdirem sana benn hehehee
boşver pek faydalı şeyler değil zati ama çok süper türk kahvesi özlellikle günde iki kez içmeliyim yanii
hulleeeeyn ben fenalaştığım halde burdayım ama kimse yooook aaaaaklava:
hulleeeeyn ben fenalaştığım halde burdayım ama kimse yooook aaaaaklava:
aaaaaaaaaaa estağğğfuruulaaaaaahh deneme tahtası olur mu hiç... bilime faydası olucak bi kobayy kuzuuumm :) ya dün akşam da söylemiştim senin elti yakınlarda mı oturuo bacım.. bi testçik götürüversene ona tuttsun çişini de yapsın bize bi faydaaa :)) tabi o çok tutamaz şimdi çişini hamiş ya mesanesi daralmıştır onun ama belkim faydası olur ha??
en iyisini yapmışsın ayçammm yumurta kurtarıcı :)
ablanızı düşünmüyorsunuz demek hakkınız bu o zamanklava: :))))))))))))))
eltim yakınımda oturuyo ama kızcaz calısıyo hamiş hamişş..
kimse bilmiyo benim test fln yaptmı kendi ailem dısındaa :)))))))
söleeememmmmmmmmmmmmmmmmm. :))))
evet cidden öyle oturdu yio ne gusel koktu cnm cektii hüüleeynnn
handem ya boyun fıtığı mı var sende tatlım ya
çok geçmiş olsun canım çok bilg. başında durma tatlım ya sinir streste azdırır bu meleti aman haa dikkat ett çok önemli çünküü
senemcim seni tebrik ediyom tatlımm ben çayı azalttım günde 3 bardak içiyom :))))))
handeeeeee ov. testini yaptım canım senin ki gibi hayalet gibi 2. çizgi..eğer teori doğruysa bizim iş yattı canım :))
güle güle ayçacıkkk senii
sorma senemim ben öyleydim amaaaa günde 10 bardak büyük bardaklarlann rahat içiyordum bir de kahvee dedim olmuycak böyle azalttım başta zor olsu ama alıştım şekercim açıkta içiyorum şimdi hem bayağı açık yani ama türk kahvesinden geçemiyom yaaaa
aynen öyle canım. ben biliyordum zaten de, neyse kısmet böyleymiş. artık regl olana kadar test yapmayacağım zaten. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?