TabebekLerin sohbet yeri ;)

hüleeyn ben deneme tahtasımıyıım klava:

senemim aynen öle yaptım kuzummmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
yumurta kırdım hahah

aaaaaaaaaaa estağğğfuruulaaaaaahh deneme tahtası olur mu hiç... bilime faydası olucak bi kobayy kuzuuumm :) ya dün akşam da söylemiştim senin elti yakınlarda mı oturuo bacım.. bi testçik götürüversene ona tuttsun çişini de yapsın bize bi faydaaa :)) tabi o çok tutamaz şimdi çişini hamiş ya mesanesi daralmıştır onun ama belkim faydası olur ha??
en iyisini yapmışsın ayçammm yumurta kurtarıcı :)

saol bebem yaa ben onlarsız bir hayat düşünemiyom yaaaa amaa neden yokk sevdirem sana benn hehehee
boşver pek faydalı şeyler değil zati ama çok süper türk kahvesi özlellikle günde iki kez içmeliyim yanii

ayyy birisi türk kahvesimi dedii!!
bende cok severim..
öglen ve aksam mutlaka içerimbol köpüklüü ohhh :))

hulleeeeyn ben fenalaştığım halde burdayım ama kimse yooook aaaaa klava:

ablacııık nolduuuuuuuuuuuuuuuuu
diikkat et ya..
kıyamam sana benn... mafoldumben
bende brudayım ama bi yandan kocişle ugrasıom bi yandan size bakmaya calıısıyormm

eltim yakınımda oturuyo ama kızcaz calısıyo hamiş hamişş..
kimse bilmiyo benim test fln yaptmı kendi ailem dısındaa :)))))))
söleeememmmmmmmmmmmmmmmmm. :))))
evet cidden öyle oturdu yio ne gusel koktu cnm cektii hüüleeynnn

handem ya boyun fıtığı mı var sende tatlım ya
çok geçmiş olsun canım çok bilg. başında durma tatlım ya sinir streste azdırır bu meleti aman haa dikkat ett çok önemli çünküü

senemcim seni tebrik ediyom tatlımm ben çayı azalttım günde 3 bardak içiyom :))))))

o zaman unut gitsin bacıımm.. ben bilio sanmıştım..
ohhhhh afiyet olsun :)

kuzular ben anneme gidiyorum oradan gelmeye calısırımm.
kocişin işleri varmıs dısarıda.senide anneme bırakım dedi bende tmm dedimm mck
optum sizi..

hehehe aferin düşünün ablanızı :)))))))))) gittim tabi mr lar falan çekildi. fizik tedavi falan ama işe yaramıyooooor

sağol canımcımmm kaydirigubbakcemile3 ama yine de azaltmışsın gerçekten. aşırı değil öyle.. bi demlik içenleri biliyorum. ben hiç bi zaman sevemedim çayı kahveyi.ki öğretmenleri çoğu çay tiryaksidir ama bende olmadı daha :)

güle güleee ayçaaam..bekletme bizi çok..
hande sen bilg. başında fazla vakit geçiriyorsun ya o da azdırıyordur ağrını.. baş hareketleri yap ara ara kuzuuum ..dikkat et kendine..

handeeeeee ov. testini yaptım canım senin ki gibi hayalet gibi 2. çizgi..eğer teori doğruysa bizim iş yattı canım :))

güle güle ayçacıkkk senii

sorma senemim ben öyleydim amaaaa günde 10 bardak büyük bardaklarlann rahat içiyordum bir de kahvee dedim olmuycak böyle azalttım başta zor olsu ama alıştım şekercim açıkta içiyorum şimdi hem bayağı açık yani ama türk kahvesinden geçemiyom yaaaa

handeeeeee ov. testini yaptım canım senin ki gibi hayalet gibi 2. çizgi..eğer teori doğruysa bizim iş yattı canım :))

aynen öyle canım. ben biliyordum zaten de, neyse kısmet böyleymiş. artık regl olana kadar test yapmayacağım zaten. kaydirigubbakcemile2

aferiin sana çiçeeeem sigarayı da bırakınca tam süper olaacaaak!! :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…