TabebekLerin sohbet yeri ;)

ooo o daha güzel olur bak. gelsin topiğimizde ayağını sürüsün de peşinden gidelim hepiciğimiz :)))))))

benim aklıma bişi geldi kıssslar. forumda bir anket açsak mı acaba gebelik forumunda. hamilelerden rica edelim ovulasyon testini denesinler ve bize sonuçları yazsınlar. sonuçta bilimsel bir araştırma olacak bu canım ahahaha :)))))))))

ahahahaha coştukkk he tutmayııın biziiiiiiii :)) süper olur ama şöyle de bi durum var ovulasyonla hamiş kalanlar testlerini bitirmş olabilirler olmayanlar da sırf bizim için test almazlarr sanırımm

hahahaaaa anacım işten arada bakıyom koparıyonuz beniii heeeee ovulasyon gülleri diycem size bundan sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahahahaha coştukkk he tutmayııın biziiiiiiii :)) süper olur ama şöyle de bi durum var ovulasyonla hamiş kalanlar testlerini bitirmş olabilirler olmayanlar da sırf bizim için test almazlarr sanırımm

haklısın ammmaaaa çatlıyciğim meraktan böyle de olmaz kiiii :) isteyenlere benim morlardan yollarım kullanmıyorum nasıl olsa :))))))))

bebemmmmmmmmmmmm nolur gel şu topiğee :))))))))))))))
seninlen ropörtaj yapceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yazdım kızlarr hahahaaaaaa

sen hala o morlardan kurtulamadın mı ablacıııkk :))
demek tiffinde hiç cıkmamıs ovulasyonda heh..
hosbulduk canlarımmmmm
ana gibisi yok geldim oruc tutuyom ben annee dedimm iftara patates ve köfte yaparmsıın dedmmmmmmm
yapcakkkkkk oleyy

heeeee bende onu diodum çiçeeeem.. o kadar çok andık ki tiff'ı kulakları çınladı herhal geldii :))

puahahahah ayyy çiçeeeem kızı bayıltmayız inşallah :)))))))))

ayçaaaam hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

hahaha ay alemsinizz siz varyaa :))))))))
gelsinn bebek ablacık sorsn sualleriniii
tezi dogrumu bakalım:))))

anaaaam tiff mi gelmiş hani nerde 86 bin tane soru hazırlamıştım ben de iyi ki gelmiş :roflol:

ayçaaaam analar işte haklarını ödeyemeyiz. benim için öp anneciğini opuyorumnanaktan

bi söz vardı biraz kötü ama söölemeden duramıııciim burda: Ana gibi yar Baba gibi hıyaaar olmaz diye :))) Anaların yeri başka ya... bütün nazımızı çekebiliolar babalar da kıyamıyor kızlarına ama anneler çoook farklı.. o annelik hissi doğuştan var bizde galiba :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…