TabebekLerin sohbet yeri ;)

isteriz isteriz isteriz tiff i isteriz.

yoksa ben dalıcam .... ayı anneleri topiclerinden birine o olcak sonum yani :)))))))))))))))))))))))))

evet öyle gercekten kızlar aglarsa anam aglar gerisi yalannnn demişlerrr!! :)
annem cok farklıdır benim gözümde bana cok duskundur bide
operim ablacıkk
bende seni opsemm hattta yisemmm hatta hepinisi yisemmm!
yirimmmmmmmmmmmm :))))))))

ayyyy ye kuzuuuum ama midene oturmıyım sooora kartlaştım ne de olsa :)))))))) bir de dana gibiyim valla bitiremezsin :roflol:

handemm iyice araştırmacı gazeteci moduna girmiş ayh dur bende hazırlanıımm..
ayça hanımm neler hissettinz acaba??? acı var mı acıııııı???????

hüleeynn cok fenasınız siz :)))))))))))
ben inanıyorum yakında tez falan yazacaksınızz siz ikinizzzzzzzzzzzzz :))
drlarıda gececeksinizzzz

muhtemelen görmemiştir benim mesajlarımıdaa neyse ben uygun olduuğunda tutar kolundan getiririmm:))))))))

eeee ayçaaam sen de ne var ne yok bakalım. say hissettiklerini, fizyolojik değişimlerini :)

aslında ben size bişi sorucaktım ama vazgecmiştim madem öyle sorimm..
regl olucamı biliyorum , daha önce hiç dikkat etmemiştim dün banyoya girdim banyo yapacakken aynanın karsısında öyle durdum ve gögüslerimdeki yeşil yeşil damarlar dikkatimi cekti.O kadar belirginler ki.. dedigim gibi daha once dikkat etmedim belki ama dün ilgimi cekti resmen biz buradayız der gibiler di :)
sizinkiler nasıl öyle belirgin mi:)

handemm iyice araştırmacı gazeteci moduna girmiş ayh dur bende hazırlanıımm..
ayça hanımm neler hissettinz acaba??? acı var mı acıııııı???????

puahahahahaha :roflol: sen saadettin abiden reha abiye atladın yafriiiiiii.

o adam beni koparıyordu yaaa. bir okul müdürü tacizle suçlanıyordu adama sen benim sözümü bile kestigine göre kimbilir daha neler yapmışsındır demişti manyak :roflol:

canım benim hep öyle damarlıdır. zaten tüm vücudumda damarlar çok belirgindir. ama daha önceden yoksa ve şimdi çıktıysa hamilelik belirtilerinden en önemlisi odur derler :))))))))))))))

dedigim gibi daha once hiç ilgimi cekip bakmamıstım dün öyle aynada sacımı tararken fark ettim :)
keskebaksaymısımdaha önce pühh.
böyle yol gibi damalar 3e ayrılmıs falannn :)))))

ahahaha çatlak o adam..işte tüm gazetecileri geziorum ben :))

bacım benim hep ööle damar damar zatii...bi görrsen korku fiilmi gibii :=))))))))))

benimde damarlar regliey yakın çıkarlar
progestoron hormonunun etkisi tatlım o göğüslerin şişmesi ağrıması ondanmış yani progestoron yumurtlamadan sonra olası gebeliği sağlama almak için salgılanan bi hormon ya tatlım regli olunca seviyesi düşüyor falan filan diye bilgiler gidiyor yani ama hamişsen düşmüyor tatlımmmmm

ay çiçeeemmmm nerde yaaaaaaa ay valla bılantıdan bayılıp kalmışım öle koltukta annem vardı diziye felan takıldık. ay noluo burdaaaa nerdeyim bennn siz kimsiniz kız ayoooll?? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…