TabebekLerin sohbet yeri ;)

ay geldim geldimmmm yeni gördüm yaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

kuşummmmmmm hoşgeldin opuyorumnanaktan ama beni bak utandırdınnnn gelicek gelicek diye diyee birden ofline olsun olmasın bir dahaaaa

yalnız hazırlıklı ol kızların soru yağmurunaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ay çiçeeemmmm nerde yaaaaaaa ay valla bılantıdan bayılıp kalmışım öle koltukta annem vardı diziye felan takıldık. ay noluo burdaaaa nerdeyim bennn siz kimsiniz kız ayoooll?? kafamçokkarıştı

TIFF cim korkma hiçbişiycik yapmıcaz sadece bir kaç sorumuz olcak sana valla :roflol:

öncelike daha önce konuşmuştuk ama tekrar çok tebrik ederiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallaaaah. darısı da bizlerin başına :)

ay!! öhömmmmm sorun anacım ama tek tek gelin ona göreeee hahahahaaa:icecream:

ay çiçeeemmmm nerde yaaaaaaa ay valla bılantıdan bayılıp kalmışım öle koltukta annem vardı diziye felan takıldık. ay noluo burdaaaa nerdeyim bennn siz kimsiniz kız ayoooll?? kafamçokkarıştı

ben burdayım tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya işler yoğun konuk sanatçı gibim katılıyom burdaa hahahaaaaaa
sen iyimisin bebekk okula başladınmı bakemmmmmm yiğenim nasılllllll ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile2

soru 1 :)))))))))

tiffciiiim biz hepimiz ovulasyon testi kullanıyoruz. benim bir tezim var. hamile olan bayanlarda ovulasyon testi sürekli çift çizgi çıkmaya devam ediyor. bunun örnekleri ovulasyon topic inde var. sen hiç denedin mi hamile kaldıktan sonra yaptın mı yani?

kuşummmmmmm hoşgeldin opuyorumnanaktan ama beni bak utandırdınnnn gelicek gelicek diye diyee birden ofline olsun olmasın bir dahaaaa

yalnız hazırlıklı ol kızların soru yağmurunaaaaaaaaaaaa delikafadulden

kız ne oflaynı delüüü pc açık sabahtan beri net gidip gelio, bide annem ortalığı silip süpürdü modemi oynatmış gidip geliodu hat.. hem ama ama ama ben pc başında diildim ki ben amaaaaaaa :çok üzgünüm:

haaaahaaaa yalnız tiff cim geldi ya topic ahalisi sibel dışında tam kadro burda. ne meraklıyız yaaw :roflol:

sevgili handemin de dediği gibi çook tebrik ederiiz canım..inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım...
şimdi biz burda bilimsel deneyler yapıoruz..daha doğrusu yapamıyoruz..bize bi hamiş gereeeekkkti kurban olarak seni seçtik korkma acıtmıyciiiizzz :))

ay pardon gelmiş..
hosgeldin tiffcimm a.s.
ben susup izlemedeyim sizi canlarım :))

ooyy kıyamam sanaa bennn yiğenimin hatrınaa affediyom seniii delikafadulden

ya ben yapmadım anacım ama hamile deilken yaptım ve çift çizgi çıktı o ay. anam anammm ne sevindimmmm hamileyim die ama o testler ovulasyondan sonra da çift çizgi çıkarabiliomuş LH hormonu yükseldiğinde. yani itibar etmeyin derim ben. fakat adete yakın çok net çizgi çıkanlar olmuş onlar hamileydi topikte bende onlardan duyup ümitlenmiştim ama hamile değildim..

:roflol:

sadece idrarına ihtiyacımız var tiffcim valla :)))))))))))))))))))))

evet tiffcimmm soruları yanıtlaman için elinde varsa ovulasyon tetsi onlardan bizim için yaparmısın hahahaaaa

seninde yumurtlama zamanı koyu olmamıştı ikiside demi şekercim benimde öyle oldu sana güveniyom yumurtladım deyin :))))))))))))

hımmmm. yani doğru mu anladım tiffcim sen adetine yakın yaptın çift çıkmaya devam etti ama hamile değildin? ovulasyondan sonra çift çizgi çıktı öyle mi? yoksa sadece ovulasyon zamanı mı çiftti.

yaaa çok sordum ama yakında tek çift derken şaşı olcaz yazık bizeeeeeeee :)))))))))))))))

:roflol:

sadece idrarına ihtiyacımız var tiffcim valla :)))))))))))))))))))))

evet tiffcimmm soruları yanıtlaman için elinde varsa ovulasyon tetsi onlardan bizim için yaparmısın hahahaaaa

hahhahahaa manyaksınız siz yaaaa delülerr. vallaha bissürüde test artmıştı ama benim gibi hamile kalmayı çok isteyen bi arkadaşıma götürdüm testleri vallaha elimde yok anacım yaaa yoksa zayi etmez çişimi ediverirdim vallaha ama maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…