ay geldim geldimmmm yeni gördüm yaaaaaaaaaalaelaelaelaelae
ay çiçeeemmmm nerde yaaaaaaa ay valla bılantıdan bayılıp kalmışım öle koltukta annem vardı diziye felan takıldık. ay noluo burdaaaa nerdeyim bennn siz kimsiniz kız ayoooll?? kafamçokkarıştı
ay çiçeeemmmm nerde yaaaaaaa ay valla bılantıdan bayılıp kalmışım öle koltukta annem vardı diziye felan takıldık. ay noluo burdaaaa nerdeyim bennn siz kimsiniz kız ayoooll?? kafamçokkarıştı
kuşummmmmmm hoşgeldin opuyorumnanaktan ama beni bak utandırdınnnn gelicek gelicek diye diyee birden ofline olsun olmasın bir dahaaaa
yalnız hazırlıklı ol kızların soru yağmurunaaaaaaaaaaaa delikafadulden
kız ne oflaynı delüüü pc açık sabahtan beri net gidip gelio, bide annem ortalığı silip süpürdü modemi oynatmış gidip geliodu hat.. hem ama ama ama ben pc başında diildim ki ben amaaaaaaa :çok üzgünüm:
soru 1 :)))))))))
tiffciiiim biz hepimiz ovulasyon testi kullanıyoruz. benim bir tezim var. hamile olan bayanlarda ovulasyon testi sürekli çift çizgi çıkmaya devam ediyor. bunun örnekleri ovulasyon topic inde var. sen hiç denedin mi hamile kaldıktan sonra yaptın mı yani?
sevgili handemin de dediği gibi çook tebrik ederiiz canım..inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım...
şimdi biz burda bilimsel deneyler yapıoruz..daha doğrusu yapamıyoruz..bize bi hamiş gereeeekkkti kurban olarak seni seçtik korkma acıtmıyciiiizzz :))
ya ben yapmadım anacım ama hamile deilken yaptım ve çift çizgi çıktı o ay. anam anammm ne sevindimmmm hamileyim die ama o testler ovulasyondan sonra da çift çizgi çıkarabiliomuş LH hormonu yükseldiğinde. yani itibar etmeyin derim ben. fakat adete yakın çok net çizgi çıkanlar olmuş onlar hamileydi topikte bende onlardan duyup ümitlenmiştim ama hamile değildim..
:roflol:
sadece idrarına ihtiyacımız var tiffcim valla :)))))))))))))))))))))
evet tiffcimmm soruları yanıtlaman için elinde varsa ovulasyon tetsi onlardan bizim için yaparmısın hahahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?