evet tiffcimmm soruları yanıtlaman için elinde varsa ovulasyon tetsi onlardan bizim için yaparmısın hahahaaaa
bebek ablacık gördün mü cicimm. oh oh gelicek reglmm iddayı kaybettin kuşum!! yehhuu
hımmmm. yani doğru mu anladım tiffcim sen adetine yakın yaptın çift çıkmaya devam etti ama hamile değildin? ovulasyondan sonra çift çizgi çıktı öyle mi? yoksa sadece ovulasyon zamanı mı çiftti.
yaaa çok sordum ama yakında tek çift derken şaşı olcaz yazık bizeeeeeeee :)))))))))))))))
öhömmm şimcik şöle diim tatlım ben o ay one step away di galba öle marka bi test kullanmıştım. onda ne zaman yapsam çift çizgi çıkıodu netliği denişiodu sadecene. sonacımaaa coretests aldım onda bi baktım ki sadece ovulasyon günü 2 gün çizgi çıktı daha da görmedim. ama adete doğru hiç akıl edip yapmadım çünkü hamile olmadığımdan o kadar emindim ki ziyan etmek istemedim testleri, öteki aya sakladım işte aklım sıra :uhm:
öhömmm şimcik şöle diim tatlım ben o ay one step away di galba öle marka bi test kullanmıştım. onda ne zaman yapsam çift çizgi çıkıodu netliği denişiodu sadecene. sonacımaaa coretests aldım onda bi baktım ki sadece ovulasyon günü 2 gün çizgi çıktı daha da görmedim. ama adete doğru hiç akıl edip yapmadım çünkü hamile olmadığımdan o kadar emindim ki ziyan etmek istemedim testleri, öteki aya sakladım işte aklım sıra :uhm:
bence bunu şöle test edebilirsiniz:
hiç ara vermeden adete kadar hergün test yaparsanız çift çizgi bir ovulasyon gününde, bir de adet gününe doğru çıkarsa hamilesinizdir demektir. çünkü birbirine yakın hormonlar diye biliyorum ben.
anladım canım. çok net yani sadece ovulasyon gününde çıkanlar gibi çıkınca hamile olduğunu anlayan arkadaşlar olmuş :)))))))
o zaman soru 2 :)))))))))
anladın mı hamile olduğunu. yani belirti var mıydı? ne biliyim kasılmalar, batmalar, mide bulantısı, halsizlik, akıntı vs???
valla başka da sorum yok canım. daha nooolsun hamiş hamiş yormamak lazım seni :))))))))))
yok yok yorulmuyorum, benim sizden hiç bir farkım yok çiçeeem beni iyi bilir ne çektik bu yolda hepsimiz. o kadar iyi anlıyorum ki sizi aynılarını bende yaşadım ve her an her şey olabilir gene yaşayabilirim, hayat bu!
gelelim soruna:
sol kasığıma bigün sabaha karşı bişi battı böle gözümü açtım içimden hevesle yoksaaaaa??zemuszemus dedim sevindim, sonra zıbar yat beya dedim gene belirti uyduruyon kendine..
ertesi gün gene oldu yok yaaa sallama yoktur bişey dedim..
soldan soldan geldiler bide bana..
ertesi gün o batma diye adledilen aslında minik kramplardan ibaret olan yerleşme belirtisi oldu minik minik krampçıklar böle ama inanın bebek diye delirmeseydim buna hayatta dikkat etmezdim. ciddiye alıncak bir belirti diildi ki her gün bi yerimize bişiler oluo batmalar ağrılar kramplar felan..
göğüslerim tam zamanında adete doğru adet olacakmışım gibi şişti. normalden farklı hiçbişe yoktu yane..
teşekkür ederiz TIFF verdiğin cevaplara.. bizi kırmadın geldin buralara hamiş hamiş :)) sağlıklı hamilelikler dilerim yeniden...
kızlar ben de çıkıyorum artık yemeğimi yapmam azım..öpüyorum sizleri.akşama gelemem herhalde.kendinze iyi bakın...........
teşekkür ederiz TIFF verdiğin cevaplara.. bizi kırmadın geldin buralara hamiş hamiş :)) sağlıklı hamilelikler dilerim yeniden...
kızlar ben de çıkıyorum artık yemeğimi yapmam azım..öpüyorum sizleri.akşama gelemem herhalde.kendinze iyi bakın...........
reca ederim canımcım dadanırım buraya daşşşş bebenklere ona göreeeezemuszemus
reca ederim canımcım dadanırım buraya daşşşş bebenklere ona göreeeezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?