TabebekLerin sohbet yeri ;)

bebek ablacık gördün mü cicimm. oh oh gelicek reglmm iddayı kaybettin kuşum!! yehhuu

çiğdemim yumurtladın sen bacımm..artıkın bekleme süresindesin :))) yaklaşık 10-11 gün sonra senin de haberini alıciiiz inşallllllllllaaahhh

öhömmm şimcik şöle diim tatlım ben o ay one step away di galba öle marka bi test kullanmıştım. onda ne zaman yapsam çift çizgi çıkıodu netliği denişiodu sadecene. sonacımaaa coretests aldım onda bi baktım ki sadece ovulasyon günü 2 gün çizgi çıktı daha da görmedim. ama adete doğru hiç akıl edip yapmadım çünkü hamile olmadığımdan o kadar emindim ki ziyan etmek istemedim testleri, öteki aya sakladım işte aklım sıra :uhm:

ay hadi inşallah kızlarrr işte amann herşeyden medet uman topluluk şeklinde yola devammmm

tiffcim bizi hoşgör şekerler tutturmuşlar deney yapıcaz diyeeee hahahaaa neyse yinede arkandanım kızlarrrrrrrrrrrrrr

bence bunu şöle test edebilirsiniz:
hiç ara vermeden adete kadar hergün test yaparsanız çift çizgi bir ovulasyon gününde, bir de adet gününe doğru çıkarsa hamilesinizdir demektir. çünkü birbirine yakın hormonlar diye biliyorum ben.

ayyyy amaaa yieğnimm gelmiş haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar bakın tiffcimde umutsuzdu yani hissetmedim deyin ümitsiliğe kapılmayın emiiiii opuyorumnanaktan

anladım canım. çok net yani sadece ovulasyon gününde çıkanlar gibi çıkınca hamile olduğunu anlayan arkadaşlar olmuş :)))))))

o zaman soru 2 :)))))))))

anladın mı hamile olduğunu. yani belirti var mıydı? ne biliyim kasılmalar, batmalar, mide bulantısı, halsizlik, akıntı vs???

valla başka da sorum yok canım. daha nooolsun hamiş hamiş yormamak lazım seni :))))))))))

kızlar benim kociş geldii almayaa çıkmam lazımmmm hepinizi öpüyommmmmmmm
eve gidince bağlanırım hamişimi çok yormayın heheheeee
yiğenimide öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tiffimmmmmm

hayyy yaşa tiffciiiim. bunu ayça hanıma anlatamadım ben bir türlü. kendisinin testleri sürekli o şekilde çıkıyor. ateşi 37 ve düşmedi ayrıca akıntısı ve kasık batmaları var. daha nooolsun :)))))))))

yok yok yorulmuyorum, benim sizden hiç bir farkım yok çiçeeem beni iyi bilir ne çektik bu yolda hepsimiz. o kadar iyi anlıyorum ki sizi aynılarını bende yaşadım ve her an her şey olabilir gene yaşayabilirim, hayat bu!
gelelim soruna:
sol kasığıma bigün sabaha karşı bişi battı böle gözümü açtım içimden hevesle yoksaaaaa??zemuszemus dedim sevindim, sonra zıbar yat beya dedim gene belirti uyduruyon kendine..
ertesi gün gene oldu yok yaaa sallama yoktur bişey dedim..
soldan soldan geldiler bide bana..
ertesi gün o batma diye adledilen aslında minik kramplardan ibaret olan yerleşme belirtisi oldu minik minik krampçıklar böle ama inanın bebek diye delirmeseydim buna hayatta dikkat etmezdim. ciddiye alıncak bir belirti diildi ki her gün bi yerimize bişiler oluo batmalar ağrılar kramplar felan..
göğüslerim tam zamanında adete doğru adet olacakmışım gibi şişti. normalden farklı hiçbişe yoktu yane..

teşekkür ederiz TIFF verdiğin cevaplara.. bizi kırmadın geldin buralara hamiş hamiş :)) sağlıklı hamilelikler dilerim yeniden...
kızlar ben de çıkıyorum artık yemeğimi yapmam azım..öpüyorum sizleri.akşama gelemem herhalde.kendinze iyi bakın...........

bilgiler için çok çok teşekkürler canım. son birşey daha o kramplar regline yakın mı oldu yoksa ortalarda bir zamanlarda mı? tabi hatırlamayabilirsin de.

vallacanım allah razı olsun senden. bizlere de dua et annelerin duaları kabul olur :))))))))) bizim de dualarımız seninle canım opuyorumnanaktan

ben de kendimi taşbebek hissediorum..
gelebilir miyim
:kedi:

opuyorumnanaktan

canım çoook öpüyorum seni. dikkat et kendine :)))))))))))

reca ederim canımcım dadanırım buraya daşşşş bebenklere ona göreeeezemuszemus

ne zaman istersen bekleriz canım çok memnun oluruz. uğurumuz sen olursun inşallah ayağını sürürsün de hepimiz peşinden geliriz canım :Saruboceq:

dadan tabii canım çok seviniriz :)) biz hergüüün bööle acaba ööle mi oldu bööle mi oldu kim hamiş belirtisi yaşadı, yaşamadı testte ne çıktı bu bööle kaffayı yiyoz burda :))) yani sıyırdık sıyırıcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…