bilgiler için çok çok teşekkürler canım. son birşey daha o kramplar regline yakın mı oldu yoksa ortalarda bir zamanlarda mı? tabi hatırlamayabilirsin de.
vallacanım allah razı olsun senden. bizlere de dua et annelerin duaları kabul olur :))))))))) bizim de dualarımız seninle canım opuyorumnanaktan
teşekkürler tiffcim. sağlıklı hamilelikk diliyorum bende sana :)
insallah kısa zaman da bizde hamis oluveririz..!
ugurumuz olursun
opuyorumnanaktan
regle yakın oldu ama 4 gün felan kala oldu benim adetler kafayı yemişti zaten en erken adet günüme daha 4 gün vardı o kramçıklar oldu batma denilen. ertesi gün test yaptım çıktı. yımırtlamanın tam 13. günü test yaptım belirgin ikinci çizgiyi gördüm. adetin 15. günü yımırtladım, 28. günü öğrendim yane..
kuzular bende cıkıyorum
opuyom siziii gorusuruz :)
inşallahhh kızlar yaaa hep dua ediyorum ben ayağımı sürüdüm, peşimden dökülüceksiniz inşallah. ovulasyon testleri şansı %80 arttırıyor zaten doğru yoldasınız. bu ay olmadı öteki ay mutlakaaaaaaaaa:lepi:
ben geldim ama yetişemedim sanırsam..
sabah görüşürüz ablacıkkk..
bu arada benim regl belirtilerim basladı kasıklarım cok fena.midem bulanıyo :S yarına cıkmıcam sanırım :))))))))))
iddayı kaybedene duyrulur
Günaydııınnnnnnnnnnnnn herkesee :)
sabahın köründe hortladım gene :)
telefon caldı kadının teki, kimle gorusuyorum diyo. ben kimi aramıstınız diyorum o hala kimle gorusuyorum diyooo. ısrarla bende kimi aramıstınız dedim. sonra yalnıs oldu herhalde deyip kapattı sabahın köründee aranır mı canımm aa
günaydın bebelerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılısınız bakem bu gün :1hug:
valla ben iddiayı kaybrttiğimi hiç sanmıyorummmmm :))))))
günaydın tatlım opuyorumnanaktan ayyy ne sinir bozucu bir şey((((
günaydın canımmmm :) bir sürü işim var daha sabahtan hem de offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?