TabebekLerin sohbet yeri ;)

anaaaaaaaamm gidemiyom ya bi türlüüü :) hep bööle oluoo heeee... neyse kocam gelcek şinciik son kez öpüorum hepiniziii Şeniz

teşekkürler tiffcim. sağlıklı hamilelikk diliyorum bende sana :)
insallah kısa zaman da bizde hamis oluveririz..!
ugurumuz olursun
opuyorumnanaktan

regle yakın oldu ama 4 gün felan kala oldu benim adetler kafayı yemişti zaten en erken adet günüme daha 4 gün vardı o kramçıklar oldu batma denilen. ertesi gün test yaptım çıktı. yımırtlamanın tam 13. günü test yaptım belirgin ikinci çizgiyi gördüm. adetin 15. günü yımırtladım, 28. günü öğrendim yane..

teşekkürler tiffcim. sağlıklı hamilelikk diliyorum bende sana :)
insallah kısa zaman da bizde hamis oluveririz..!
ugurumuz olursun
opuyorumnanaktan

inşallahhh kızlar yaaa hep dua ediyorum ben ayağımı sürüdüm, peşimden dökülüceksiniz inşallah. ovulasyon testleri şansı %80 arttırıyor zaten doğru yoldasınız. bu ay olmadı öteki ay mutlakaaaaaaaaa:lepi:

ayyy maşşallah sana ve yeğenimize canım inşallah bizler de o günleri çok yakında görürüz :Saruboceq:

kuzular bende cıkıyorum
opuyom siziii gorusuruz :)

öptüm bacııııım dikkat et kendine, Allah kabul etsin ayçççaaaaammmm opuyorumnanaktan

canım Allah razı olsun. inşallah hepimiz en kısa zamanda peşinden geliriz. her zaman topic imize de bekleriz opuyorumnanaktan

herkes gitti sanırım ben de çıkıyorum o zaman canlarım benim hepiniz kendinize çooook dikkat edin sizi seviyorum opuyorumnanaktan

aaa kimsecikler yok (

peki madem ben de gideyim yarın görüşürüz inşallah canlarım muuuuck opuyorumnanaktan

ben geldim ama yetişemedim sanırsam..
sabah görüşürüz ablacıkkk..
bu arada benim regl belirtilerim basladı kasıklarım cok fena.midem bulanıyo :S yarına cıkmıcam sanırım :))))))))))
iddayı kaybedene duyrulur

Günaydııınnnnnnnnnnnnn herkesee :)
sabahın köründe hortladım gene :)
telefon caldı kadının teki, kimle gorusuyorum diyo. ben kimi aramıstınız diyorum o hala kimle gorusuyorum diyooo. ısrarla bende kimi aramıstınız dedim. sonra yalnıs oldu herhalde deyip kapattı sabahın köründee aranır mı canımm aa

günaydın bebelerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılısınız bakem bu gün :1hug:

valla ben iddiayı kaybrttiğimi hiç sanmıyorummmmm :))))))

günaydın tatlım opuyorumnanaktan ayyy ne sinir bozucu bir şey ((((

günaydın bebelerim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılısınız bakem bu gün :1hug:

günaydın canımmmm :) bir sürü işim var daha sabahtan hem de offff...

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugünnn sinirlenmeeeeeee ayçaaaaaaa sakin ol tatlımmm ben seni gevşetirim şincikkkkkkkkkkk:))))))

Ayh hosgeldiniz canlarımmm!!
gevsett benii cidoşşş abla sarıl :1hug: :1hug:

valla ben iddiayı kaybrttiğimi hiç sanmıyorummmmm :))))))

günaydın tatlım opuyorumnanaktan ayyy ne sinir bozucu bir şey ((((

günaydın canımmmm :) bir sürü işim var daha sabahtan hem de offff...

ay sorma vallahi sabah sabah delüü oldummm :))

ayy dün kocişime de üzüldüm gece tam uyucaz demesin mi, sen benden bişi mi saklıyorsun ? ne gibi dedim. bebek gibi dedi. yok canım keske olsada saklasam dedim..
bence var dedi. nereden cıkartıyorsun dedim. içime doğuyor dedi. içine doğdurma bence yok bişi cunku gelicek benimkiler dedim hande abla ve kızlar da var bişiler diyorlar hatta hande ablayla iddaya girdik dedim. kaydirigubbakcemile3 o var,ben yok patik alıcak kaybeden birbirine dedimm kaydirigubbakcemile3 o zaman bizde iddaya girelim dedi, nesine dedim. yemeğine dedii kaydirigubbakcemile3 iyi tamam dedik iddaya girdik :))))))
sonra yazık bide bana uyuyana kadar hep"bana güzel haberi ver " deyip durdu zavallımmm
dedim ki yok ya gelcek benimkiler goruceksiniz, umutsuzlga kapılma hayatım allah buyuktur dedi.( bana moral verdi,bende ona vermiştim bi kez böylee) mafoldumben
ben her gece dua ediyorum,kadir gecesinde de etmiştim demez mii... ay ben bir duygulandım tabi belli etmedim ona ama mafoldumben

allah'ım dedim nolurrr bak kocişimde cok istiyor hayırlısıylan bir bebiş tüm isteyen herkesciklere dedimmm ve uyuduumm...

kocişle sen iddayı kaybettiniz kaydirigubbakcemile3
cok mu işin var
neyse yap haydi işleriniii opuyorumnanaktan kolay gelsin sana da çidoş ablaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…