TabebekLerin sohbet yeri ;)

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugünnn sinirlenmeeeeeee ayçaaaaaaa sakin ol tatlımmm ben seni gevşetirim şincikkkkkkkkkkk:))))))

günaydın çiğdoşuuuuuuuuuummmmmmmm opuyorum nanaktan

ayyy canım yaaa. okuyunca gözlerim doldu inan. tabi eşler de çok istiyorlar ama belli etmiyorlar. gün geliyor böyle patlayıveriyorlar işte. canım Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah.

bu arada ayçaaam bu ay sen baya batacaksın. hem patikler hem yemekler falan. başka iddiaya girme bence :sm_cool:

:)))))))) bişi olmaz canım sağolsun hem kazanan ben olucagım içinn zararlı siz çıkacaksınız kaydirigubbakcemile3
bide kan tahlili yaptırsak cıkmaz mı diye sordu. bende gerek yok ztn surda ne kaldı dedim..
canım benim ya.. bana güzel haber ver diye diye uyudu mafoldumben cok duygusal moddayımm..
belli etmiyorum ben ama cok istiyorum dedi..
gercekten bak belli etmiyolar ama bizden cook istiyolar..
kaynanamda diyomuşki bak kesin hamile ayça.
amin ablacık valla aminnnnnnnnnnn. allahım herkesciklere versinnn..
kimsenin kucagını boş koymasınn.. :Saruboceq:

canım benim yaaa. bak senden başka herkes umutlu senin için, hatta eminiz ama sen neden böyle inad ediyorsun anlamıyorum :))))))))) bugün testini yaptın mı ablacım? yine çift çizgi çıkıyor mu? sen oruçlusun bi de di mi yavruuuum sabah sabah uyandırdı kadın seni uyuz şeeeeyyyyyyy klava:

ay canım benim kıyamam yaa!!!!!!!
o zaman bilgisayar basında durmamaya calıs dicem ama işin geregi basındasın sanırsammm mafoldumben

aynen öyle tatlım benim. bütün gün böyle bilgisayar başında hesaplamalar roparlar falan derken işte sabahtan başlayıp akşamı ediyoruz. napalım :)))))))))

evet yaptımmm :kedi: sözde yapmıcaktım...
bariz 2.çizgi cıkıyor gözle görülüyo yani...
manyak kadınnnn uyandırdı beniiiiiiiiiiii klava:

allah yardımcın olsun ablacıık cok zor valla hem calısıp hem evli olmak. bende ilk aylar da calısıyordum akşam geldigimde yemekti oydu buydu derken saat 00.00 oluyodu yatıp uyuyodum agzım acııık kaydirigubbakcemile3
kociş calısmamı istemiyo aslında ben calısım diyorum da.

canım peki çizgide silikleşme ya da belirginleşme var mı? yoksa aynı bize yolladıkların gibi mi hala?

bence hamilesin ayçacım. ama eğer değilsen bu çizgilerin böyle çıkması da normal değil..

yok aynı size gönderdigim şekilde değişme yok.
ben diyorum size bi anormallik var bu testlerde.

valla canım ben testlerle ilgili olduğunu düşünmüyorum. ben direk olarak senin hamile olduğunu düşünüyorum. bir kan testi yaptırsan sen aslında...

bak canım kan testinde kesin çıkar. hadi bugün gidip yaptırın eşin gelince. ya da eşin evdedir belki hemen gidip yaptırın. oruçlu olman da birşeye etki etmez zaten...

zaten bugune yarına belli olur ablacık gerek yok hiç kendimi kasmaya. kocişte umutlanıyo onu üzmek istemiyorum.
regl belirtilerim basladı ztn olucam bekliyorum heran kapıda :))

sen bana diyorsun da sen de test yapsan ya ?
belkide sen hamissin..

senemden de supheleniyorum :)))))))))

bu arada senem gibi cok usuyorum ben elim ayagım buz gibiii :S battaniyenin altına girdim...

ateşini ölçtün mü bu sabah da ablacım. hala 37 mi?

valla canım ben hamile olmadığımı biliyorum. bakmama gerek yok.

senem için bir sürpriz yapabilir diye düşünüyorum. ama senin için neredeyse eminim.

regl belirtileri ile hamilelik belirtileri çok yakın birbirine kuzum :)

Bugun olcemedim ablacık derecemin pilini bitirmişim kaydirigubbakcemile3
yaa niye öyle diyooosunnn belkim vardır :)))))))))))))))))))))))))))))
evet bende senemden bir süpris bekliorum hepimizi şaşırtıcak gibime geliyor, herkez bana yogunlasmısken o hamis cıkacak oyle hissediyorum :lepi:

e diyorum yok diyorsun bebişimm p
ben hala ısrarcıyımmmmmmmmmm ama sen kabul etmiyoonn

öyle ısmarlama umut olmaz tabi :))))) gelecek ayın gözdesi ben olmak istiyorum ona göreeeeeeeee. şimdiden içinize doğurmaya başlayın beni ahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…