günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugünnn sinirlenmeeeeeee ayçaaaaaaa sakin ol tatlımmm ben seni gevşetirim şincikkkkkkkkkkk:))))))
ay sorma vallahi sabah sabah delüü oldummm :))
ayy dün kocişime de üzüldüm gece tam uyucaz demesin mi, sen benden bişi mi saklıyorsun ? ne gibi dedim. bebek gibi dedi. yok canım keske olsada saklasam dedim..
bence var dedi. nereden cıkartıyorsun dedim. içime doğuyor dedi. içine doğdurma bence yok bişi cunku gelicek benimkiler dedim hande abla ve kızlar da var bişiler diyorlar hatta hande ablayla iddaya girdik dedim. kaydirigubbakcemile3 o var,ben yok patik alıcak kaybeden birbirine dedimm kaydirigubbakcemile3 o zaman bizde iddaya girelim dedi, nesine dedim. yemeğine dedii kaydirigubbakcemile3 iyi tamam dedik iddaya girdik :))))))
sonra yazık bide bana uyuyana kadar hep"bana güzel haberi ver " deyip durdu zavallımmm
dedim ki yok ya gelcek benimkiler goruceksiniz, umutsuzlga kapılma hayatım allah buyuktur dedi.( bana moral verdi,bende ona vermiştim bi kez böylee) mafoldumben
ben her gece dua ediyorum,kadir gecesinde de etmiştim demez mii... ay ben bir duygulandım tabi belli etmedim ona ama mafoldumben
allah'ım dedim nolurrr bak kocişimde cok istiyor hayırlısıylan bir bebiş tüm isteyen herkesciklere dedimmm ve uyuduumm...
kocişle sen iddayı kaybettiniz kaydirigubbakcemile3
cok mu işin var
neyse yap haydi işleriniii opuyorumnanaktan kolay gelsin sana da çidoş ablaya da
günaydın çiğdoşuuuuuuuuuummmmmmmm opuyorum nanaktan
ayyy canım yaaa. okuyunca gözlerim doldu inan. tabi eşler de çok istiyorlar ama belli etmiyorlar. gün geliyor böyle patlayıveriyorlar işte. canım Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah.
bu arada ayçaaam bu ay sen baya batacaksın. hem patikler hem yemekler falan. başka iddiaya girme bence :sm_cool:
boynum hala aynı zaten geçmez azalır ancak tatlım
:)))))))) bişi olmaz canım sağolsun hem kazanan ben olucagım içinn zararlı siz çıkacaksınız kaydirigubbakcemile3
bide kan tahlili yaptırsak cıkmaz mı diye sordu. bende gerek yok ztn surda ne kaldı dedim..
canım benim ya.. bana güzel haber ver diye diye uyudu mafoldumben cok duygusal moddayımm..
belli etmiyorum ben ama cok istiyorum dedi..
gercekten bak belli etmiyolar ama bizden cook istiyolar..
kaynanamda diyomuşki bak kesin hamile ayça.
amin ablacık valla aminnnnnnnnnnn. allahım herkesciklere versinnn..
kimsenin kucagını boş koymasınn.. :Saruboceq:
ay canım benim kıyamam yaa!!!!!!!
o zaman bilgisayar basında durmamaya calıs dicem ama işin geregi basındasın sanırsammm mafoldumben
canım benim yaaa. bak senden başka herkes umutlu senin için, hatta eminiz ama sen neden böyle inad ediyorsun anlamıyorum :))))))))) bugün testini yaptın mı ablacım? yine çift çizgi çıkıyor mu? sen oruçlusun bi de di mi yavruuuum sabah sabah uyandırdı kadın seni uyuz şeeeeyyyyyyyklava:
aynen öyle tatlım benim. bütün gün böyle bilgisayar başında hesaplamalar roparlar falan derken işte sabahtan başlayıp akşamı ediyoruz. napalım :)))))))))
evet yaptımmm :kedi: sözde yapmıcaktım...
bariz 2.çizgi cıkıyor gözle görülüyo yani...
manyak kadınnnn uyandırdı beniiiiiiiiiiiiklava:
allah yardımcın olsun ablacıık cok zor valla hem calısıp hem evli olmak. bende ilk aylar da calısıyordum akşam geldigimde yemekti oydu buydu derken saat 00.00 oluyodu yatıp uyuyodum agzım acııık kaydirigubbakcemile3
kociş calısmamı istemiyo aslında ben calısım diyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?