TabebekLerin sohbet yeri ;)

Suraya bak sadece ikimiz varız..
siboş hanım gene yook
cidoş ablosunda işleri varmıs.
senemcikte okulda... :/

selam kızlarrrrrrrr ya anca gelebildim lakin siz gitmişinizzzzzzzz

ayçam yaaa sakin ol inşallah hayırlsıı tatlım yaaaaa allahım hayırlıysaaa yönü beri hayrısızsa yönü geriiiiiiiii

ışte ! aradığım kız bu

ılk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.
Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
'Evde mi bıraktım acaba?' ışte o an aradığım kız bu dedim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi;
'Keşke korunsaydım'
--------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama ço k övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.
Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.
Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öncel ik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.'
Hala gülmekteyim.
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur...
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de
'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş.
Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyondazap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi.
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık
indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
-------------------------------------------------------- ---------------------------------- -----------------------------------------------------------------
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.'
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen
şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------------------ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp
çırpınan balıklara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

hahahahahhahahahahhahahaha :roflol: :roflol:

cicemm ellerine saglık güzellerdi
senemimm gelmişşş hosgellmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuzum nasılsınnn
yaptınmı testt

yaptım ayçacım sabahın köründe gebelik testi yaptım tabiiiiiii ki negatif :))))))))))))))))))))))))))

iyiyiiim canım sen nasılsın?? neler yaptınız bakiiim??
eğer hamiş olsaydım kesin çıkardı kuzum yaa..bitti bu ay da.

Valla bebekcimin işleri var sanırsam sesi solugu kesildi...
çiçemmminde işleri vardı söylemişti..
bende öyle oyalanıyorum evde işte. sen gelmesen cıkıcaktım bir basıma kaldım..

olsun bebem hayırlısı olsunnn..
gec döllenmiştir belki ondan cıkmamıstır

kıyamammmm canım benm..geldim işteeeee ben :) ama evde de işlerim var
hande arkadaşıyla doktora mı gitti acep??

olsun bebem hayırlısı olsunnn..
gec döllenmiştir belki ondan cıkmamıstır

inanıyon mu söölediğine :))) bak bugün bi öğretmn arkadaşımla aramızda şöyle bi konuşma geçti..O benm bebiş istediğimi bilmiyordu: bana siz bebek düşünmüyor musunz dedi, ben de 6 aydır korunmuyoruz dedim.Bana bi baktı şöyle; sen ya hamilesin ya da hamile olman çok yakın dedi!!!!!!!!!!! o an tüylerim diken diken oldu gözlerim sulandı... nerden anladın dedim; bana öyle geldi, 3-4 arkadaşımın daha böyle bilmiştim dedi..hatta okulda 5 haftalık hamiş biri var ona da demiş sen ya hamişsin ya da yakında olucaksın diye :)))) kadın kendi hamileliğini bile daha yumurtlamadan 7-8 gün sonra anlamış!!!!!!

bende bu ay bişey yok belki bi dahaki ay için tutturursuun dedim :) fenaaa oldum söylediklerini duyunca yaaaaaaaaaa :çok üzgünüm: keşke doğru olsaydı..

ay kızlarr yaa sormayın işleri hafiflettim valla mail gelmişti bana o yazılanlaraa öldüm bende gülmekten yaaa
senemcim ya sakin ol kuzum yaa dur bakalım hayırlısı daha belli olmayabilir ateşin ne durumda bugünn

inanıyorum kuzummmmmmmmmm
ayyyyy!! benimde tüylerim diken diken oldu kısss...
bana da hep öyle diyorlardı ama hamile olmadım6aydır :umursamaz:
allah bilir allah!
tabiki insallah en ksıa zamanda hamiss kalırız da:)
benim kociş bana neler dedi gece bende cok duygulandım geçmiş sayfaları oku bak.. yazdım ...

ayyy yavru kuşum inşallahhhhh yaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…