TabebekLerin sohbet yeri ;)

hoşgeldin canımm..
ateş topiğine de koydum canım..tam tahmin ettiğim gibi 0.1 düşmüş..
benm 28. gün başlıo düşmeye 0.1 derece düşüo hergüün..

ay bende güldüm valla sağol cicimmmm :)))))))))

bende diyorum ama belli olmaz diye cunku cogunun gebelik testinde cıkmıyo kanda cıkıyomuşşş. belli olmaz bebemm! kırmızıları gorene kdr bi umut var bence :))

kesinliklee var kızlarr testlere inanmayın çok fazla çok hata olabiliyor yaa bana iki kere hamişmişim diye kandırık yaptııııııııııııııı negatifte hayli hayli yaparrr

ayyy yavru kuşum inşallahhhhh yaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok çiğdemim azcık umuduum olaydı bekliorum derdim ama imkansız artıkın..

okudum canım..zor dönemler bunlar gerçekten.en az bizim kadar yıpranıyor eşlerimizde.dün gece benm eşimde tv. izlerken kafasını tam karnımın üstüne koyacakken geri çekildi "ay ezmiyim bizim miniği" dedi :çok üzgünüm: ben de bu ayı da es geçtik aşkım derken kulaklarını tıkadı lallalelelalalele diye şımarıklık yapmaya başladı..duymak istemiyorum söylediklerini çok umutsuz konuşuyorsun dedi. ben de; gerçeği söylüyorum aşkım dedimm dinlemedi beni... artık kendimi geçtim kocam için üzülmeye başladım ben yaaaaaaaa :çok üzgünüm: mafoldumben

kesinliklee var kızlarr testlere inanmayın çok fazla çok hata olabiliyor yaa bana iki kere hamişmişim diye kandırık yaptııııııııııııııı negatifte hayli hayli yaparrr

onüçünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kırmızıları beklemekte fayda var çiçemmm. gördük mü tamammdıırr !! :))

ay evet ya bende cok üzülüyorum onun için dün geceki halini gördükten sonra mafoldumben allah'ım o kadar cok istiyor ki... garibim...
napsın onlar da bize umut vermeye calısıyor baksana enişte de sana öyle yapmış.
ayhh! allahım gönlümüze göre versinn...

onlarda kendilerini eksik hissetmeye başlıolarr sanırım..kocalarımız da kafayı yiyycek bizim gibi ayçamm :))
bu arada hande 1 saate kadar gelicekmiş..arkadaşıyla hastaneye gitmş

kzılar sakin olalım senemcim hayırlısı tatlım olmamışsada olmamıştır yapılcak bişey yok inşalalh hamişsindir ama seni gaza getirmek istemem zaten zaman göstercek bize akmı karamıı

ben yeni bi karar aldım bu ay olmazsa koruncam :))) stres yaşamak sitemiyom bi müddet oldumu olmadımı dinlencem azıcık ya hap kullanmayı düşünüyorum ne kadar olursa zaten ne bilim ya çok sıkıldım anlıyorum sizi ama elden bişey gelmiyor işte nasip kısmet

bak bişi demedi ben gidiyom ediyom diye gelsin sorarım ona ben klava:
evet yaa ((((((
olsun bebişlerimiz yaa. valla bu kadar zor oldugunu bilmiyordum, ilk zamanlar aman dikkat et aman bişi olmasın diye paniklerdim.. şimdi ise....

tabii doğrudur hata olabilir artık önümüzdeki günlere bakıciiiizzzzzz

öyle valla çidem abla. aslında bir müddet kafamızdan silebilsek bu bebiş fikrini. o zaman bakın görün hemen hamiş kalırız.
evet elden bişi gelmiyor hayırlısı..
hayatın tadını cıkarmaya bakalım bence :)
bebiş olunca zor biraaz gezip tozamıcaz hihii

aynen aynennn ay ağır kaldırmıyım ay uzanmıyım... hepsi hikaye şimdi. hiç dikkat etmiyorumda.
hande aniden çıkmış.önceden belli olan bi durum değilmiş yani..dövmeee bacımm yazıktır etme

hayırlısı canım haklısın tebi..
aldığın karar için önünde saygıyla eğliyoruumm çiğdemcim! bence korunma hele hap hiç kullanma nolur..hap kullandım ben 1 yıl, vücdun kendine gelmesi zaman alıomuş..zarar verme vücütüneee opuyorumnanaktan korunmadan öölesine yap, ilişki sonrası uzun uzun yatma ayaklarını dikme..sanki hap kullanıomuş gibi rahat ol :))) ya da illa korunacaksanız eşin korunsun hap kullanma lütfen..tabi bunlar benm tavsiyem..

ben farkettim de hapı ocak ayında bıraktım nisanda korunmayı bıraktım,adetlerim yaklaşık 2 aydır düzenli..ancak kendine gelebilmiş vücut

evet tatlım yaa napalım olmuyorsada olmuyor dün bizde eşimle çok konuştuk yapmasakmı etmesekmi yok falan bizim şincik tedaavi için testler tahliller olayımız geliyor tabi 1 yıl olcak ben açıkçası istemiyom bu sürece girmeye anladığım kadarıylada eşimde korkuyor kendinden bişey çıkmasından bende dedim zaten ilk ben demiştim bu ay olmazsa bebek mebek istemiyorum diye başta şaşırmıştı sonra oda benim gibi düşünmeye başladı
napalım ya olmuyorsa olmuyor aaaaa yeter yaa fikfiklerin ne tadi kaldı ne tuzu görev gibi yapıyoz millet 40ında doğuruyor napim artık

kız fikfik sonrası yatmıyom zati ben hahahaa eşime diyom bacaklarımdan tutuyo kaldırıyop havaya silkele diyom silkeliyor beni ha giden gitmiştir diyom hahahahahaa kaydirigubbakcemile3 sonra cup kalkıyom fenalaık geldi aylardır dana gibi yatıyom akrobasi yapıyom resmen iki aydır onuda bıraktım

doğum kontrol hapı evet insanın nevrini döndürüyor benim düzenime bişey yapmıyor kist tedavilerinde ara ara kullanmıştım gerçide tabi yaç ilerledikçe ne olur bilemm olmadı baloncuklan korunuruz şekercim ne bilim kafam allaç pamuğu gibimm

çok haklısın hayatım hatta biz bile konuştuk..yarı yıl tatilinde yurtdışına çıkarız biraz ertelesek mi bebişi dedik ama yapamadım ben.. sen de korunduğunu söylersin eşine,az önce dediklerimi de düşünürsek sonra rahat rahat yapın işinizi..bi süre en azından böyle yapın bu arada hamiş bile kalırsın belli mi olur..
ama dur ya daha bu ay geçmedim ben ümitliyim bu aydan çiçeeeeemm.. sen sakın umudunu yitirme daha öncede demişmiydim bilmiyorum arkadaşım 14. ayında hamiş kaldı: )) Allah sizin için doğru zamanı bekliyorr :)

insan bi söyler gidiyorum diye agac olduk burada!gorursun sen klava: klava: klava:

ben geldim canlarııııım.

kusura bakmayın aniden çıkmak zorunda kaldım. eşi gelecekti arkadaşımın o gelemeyince ben gittim arkadaşımla rahim filmi çektirecekti yaaaa.

çok şükür tertemiz çıktı, yani bebek olmaması bizimkilerinin beceriksizliğinden kaynaklanıyormuş :))))))) oooh bu da bitti.

Allah kimseye bugününü aratmasın kızlar zor işler bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…