TabebekLerin sohbet yeri ;)

çok sevindim handeeeeeee...çok şükür. arkadaşına da ovulasyon testlerinden bahsettin mi?? belki tutturamıodur..
peki nasıl oldu çekim,çok acımış mı?

aman iyi bari temiz cıkmasına coook cook sevindim. insallah kısa zamanda bebişi gelir göbişine konar!!

hoşgeldinn handemm iyi sevindim arkideşinin adınaa inşallah hayırlsıı olur bundan sonra tez zamanda oda alır bebişini kucağınaaaaaaaa

saolun canlarım beniiimmmm :)))))))

evet canım ovulasyon testi kullanacak bu ay inşallah. hem rahim filminden sonra şansı çok artacak biliyorsunuz :))))))))))))))) inşallah en kısa zaman da onun da bir bebişi olur inşallaaaah :) tabi bizlere de birer bebiş nasip olur en kısa zamanda inşallah.

canlarım hiç canı yanmamış. o da benim gibi çok sancılı adet olur. belki o yüzden hiçbişi anlamadan bitti dedi. tıkanıklık yapışıklık olmadığı için kolay geçti belki de.

Allah a çok şükür artık içi rahat en azından :)

en önemlisi zaten içinin rahat olması..şimdi çok mutlu olmuştur o... eh artık bu ay da o kalır hamiş inşalllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :)))

hımmm..onu bilmiodum bakk...yeni yeni şeyler öğrenioruz valla.. inşallah en kısa zamanda olur ounda..
bu arada ben çorba yapıorum kızlar arada bakıciiim size..muckk

kzılar ben abimlere gidicem birazdan öpüyom hepiniziiiii kendinize eyi bakın yarına kadan hamiş istiyommmmmmmmmm

gülegüle çiiçeekk abloshhhhhhhhh gorusuuruz canımmm
tamam senemim kolay gele kuzum.
aksama bende patates oturtacammm

kociş geldide yemek falan verdim :))
ayy elini karnıma goturup oglumu ver bana deyip duruooo delii bu yaa :)))))))

kzılar ben abimlere gidicem birazdan öpüyom hepiniziiiii kendinize eyi bakın yarına kadan hamiş istiyommmmmmmmmm

çok erken istemişsin çiçeeemm..ne zaman bulcez sana bi hamiş..en az c.tesiye kadar 1 tane buluruz da yarın çok erken oldu beyaaa :))))))
c.tesi ayçanın bebişi ellerinizden öper zemuszemus
yaw bu arada benm sesim kısldı kısılacak..nedir bu çektiiim kardeşim okul açıldı bismilllaaaahh senemin ses gitti gene.. ne bağırgan insnım yawwwwwwww klava:

hem sana kızdım ben klava:
bişi demeden gittin :umursamaz:

yavrum çok özür dilerim. bak nasıl oldu biliyor musun? telefonum çaldı arkadaşımın eşi arıyor. hande dedi merve yalnız sen gidebilir misin onunla ben işleri ayarlayamadım. aa tamam dedim. bu arada merve arıyor gelemene gerek yok ben çıkıyorum şimdi gitcem diyor. ben apar topar çıktım patrona bile söyleyemedim. iş arkadaşıma sen haber verirsin patrona dedim. bilgisayarı falan bile açık bırakmışım. sirkeciye gittim biliyorsun ben beşiktaştayım oradan da arkadaşımı alıp cerrahpaşaya. aksi gibi bir de trafik vardı ki sorma zor yetiştik.

yaaa böyle kuzum kusuruma bakma

nasılsın ayçaaam aynen devam mı durumun. üşümen falan?

valla ablacık ellerim ayaklarım buz. ayagımda kalın taaa dizime kadar corap var ona ragmen donuyoomm kaydirigubbakcemile3

valla heh ne acelen çiçemmm! bakalım hamiş verecekmi ağacımız. yaprak dökümümüz basladı sibelle benle son bulur yada sibelden sonra ben gelirim sırada
ahh kuuzumm.. sesin mi gitti. bagırma sende dikkat et bebem.

doğrudur ablacıııkk. acıklaman kabul edildii!! iyi etmişsinnn tek bırakmamakla...
tamam simdi barısırım gel öpimmm :1hug:
opuyorumnanaktan

barışalım caniiiikooooooom :1hug:

senemim sen de dikkat et kendine bağırma zavallı yavruceklere :roflol:

ya bende donuyorum yaaaa...sanırım ayaklarımı üşütttüm kasığım batıyo ( erkekler üşüttüm mü hiç bişey olmuo bizim çektiğimize bak bee..
sırada ben varım bacım..handeyle aynı gün regl günümüzz..arka arkaya dökülücez işte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…