ben geldim canlarııııım.
kusura bakmayın aniden çıkmak zorunda kaldım. eşi gelecekti arkadaşımın o gelemeyince ben gittim arkadaşımla rahim filmi çektirecekti yaaaa.
çok şükür tertemiz çıktı, yani bebek olmaması bizimkilerinin beceriksizliğinden kaynaklanıyormuş :))))))) oooh bu da bitti.
Allah kimseye bugününü aratmasın kızlar zor işler bunlar...
kzılar ben abimlere gidicem birazdan öpüyom hepiniziiiii kendinize eyi bakın yarına kadan hamiş istiyommmmmmmmmm
hem sana kızdım benklava:
bişi demeden gittin :umursamaz:
nasılsın ayçaaam aynen devam mı durumun. üşümen falan?
çok erken istemişsin çiçeeemm..ne zaman bulcez sana bi hamiş..en az c.tesiye kadar 1 tane buluruz da yarın çok erken oldu beyaaa :))))))
c.tesi ayçanın bebişi ellerinizden öper zemuszemus
yaw bu arada benm sesim kısldı kısılacak..nedir bu çektiiim kardeşim okul açıldı bismilllaaaahh senemin ses gitti gene.. ne bağırgan insnım yawwwwwwwwklava:
yavrum çok özür dilerim. bak nasıl oldu biliyor musun? telefonum çaldı arkadaşımın eşi arıyor. hande dedi merve yalnız sen gidebilir misin onunla ben işleri ayarlayamadım. aa tamam dedim. bu arada merve arıyor gelemene gerek yok ben çıkıyorum şimdi gitcem diyor. ben apar topar çıktım patrona bile söyleyemedim. iş arkadaşıma sen haber verirsin patrona dedim. bilgisayarı falan bile açık bırakmışım. sirkeciye gittim biliyorsun ben beşiktaştayım oradan da arkadaşımı alıp cerrahpaşaya. aksi gibi bir de trafik vardı ki sorma zor yetiştik.
yaaa böyle kuzum kusuruma bakma
valla ablacık ellerim ayaklarım buz. ayagımda kalın taaa dizime kadar corap var ona ragmen donuyoomm kaydirigubbakcemile3
valla heh ne acelen çiçemmm! bakalım hamiş verecekmi ağacımız. yaprak dökümümüz basladı sibelle benle son bulur yada sibelden sonra ben gelirim sırada
ahh kuuzumm.. sesin mi gitti. bagırma sende dikkat et bebem.
doğrudur ablacıııkk. acıklaman kabul edildii!! iyi etmişsinnn tek bırakmamakla...
tamam simdi barısırım gel öpimmm :1hug:
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?