TabebekLerin sohbet yeri ;)

otomatik hesaplayıcıdan hesapladıgım zaman 1ekim diyor.
belli olmaz benimki bazen aynı gununde oluyo 3ekimde olabilir :)
dökülcez patır patır :)))))))))

doğru hesapladın senemim. sanırım ayçamın bizden 1 gün önce olması lazım. bizim cuma ya da cumartesi naniknanik

handem bende ööle dediydim 2si cuma en geç 3 ü gelir.. eğer 3ünde olmazsaaaaakk tam süper olacak :)))))))
hande sen hapla mı korunmuştun bacım bugüne kadar

önümüzdeki maclara bakacaz artıkınnn :lepi:
kasıgında batma mı var kuşum ? aa bak icimden hamissin diyesim geliyo ama son ana kadar beklicem :)

yok canım eşim korundu ben hiç hap kullanmadım. sadece 1 ayın yarısı kullanabildim bana hiç yaramadı manyak etkilendim yani. bırakınca da bir ayda 2 defa regl oldum ödüm koptu. sonra da hep eşim korundu :)

ben hap kullandım 1-1,5 yıl ama arada bıraktım falan.. neyse, diiceeem şu benm regller daha yeni düzene girdi ya...hapı bıraktıktan sonra ilkzamnlar bi 25 oldu,27,28,29 en son 30 oldu..bi kaç aydır 29-30 değişio..ancak düzeldi

huleeeeyn ikiniz birden hamiş kalırsanız ben duble teyze mi olcam yani. e süpermiş :))))))))))))

doğru hesapladın senemim. sanırım ayçamın bizden 1 gün önce olması lazım. bizim cuma ya da cumartesi naniknanik

ben 3eylülde oldum iftar saatine 10dk kalaydı gitmişti orucummm klava:
sende handem ertesi gün oldumdemiştin hatırlıyomm..

sen dökülemicen işte. bize nuri alço müziği yaparsın artık :roflol:

ben mi yapcam nuri alço müziginii siz bana yapacaksınızz dıtıdırırıırıdırıırıtıtı sırnaşık şey sırnaşık şey
handem bende ööle dediydim 2si cuma en geç 3 ü gelir.. eğer 3ünde olmazsaaaaakk tam süper olacak :)))))))
hande sen hapla mı korunmuştun bacım bugüne kadar

evet en gec 3ü gelir benimkiler.. bi kere öyle gecmişti bir önceki ayın gününde olmustum. kociş kan testine goturmustu kaydirigubbakcemile sonu husrandı iştee :gitme:

önümüzdeki maclara bakacaz artıkınnn :lepi:
kasıgında batma mı var kuşum ? aa bak icimden hamissin diyesim geliyo ama son ana kadar beklicem :)

yok bacım deme demeeee..zaten sürekli sola batıp duruyo sen hamişlerin soldan hep batma olurmuş demiştin hep kafamı kuracalamıştı taaaaaaaaaaa ki bugüne kadar :)) test yapınca aldım ağzımın payını kaydirigubbakcemile3

yok canım eşim korundu ben hiç hap kullanmadım. sadece 1 ayın yarısı kullanabildim bana hiç yaramadı manyak etkilendim yani. bırakınca da bir ayda 2 defa regl oldum ödüm koptu. sonra da hep eşim korundu :)

iyi yapmışsın canm..bana hiç bi yan etkisi olmadı..çok rahat kullandım aama meğer hamişlikte etkisi oluomuş,geciktiriomuş...birileri bana anlatsaydı bunu hiiç kullanmazdım mafoldumben

bende hiç hap kullanmadım..
kociş korundu heep. korkuyodum bide aman dikkat et diye bilsem korunmazdımmmmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şey

en iyisini yapmışsınz kızlaaarrrrrr... hayırlısıyla hepimiz hamiş oluuuciiik elbet..umarım o gün yakındır :))))

ama kuşum öyleymiş biliyonmuuu. bak dün tiff de dedi. soldan batıyodu diye.
benimde 3gün öncesi snlik batmalar oluyoduu. dünden bir iki kere oldu. bugunde öyle 1kereoldu. artık olmuyo yani kesin yumurtamc atladı kendini reglie hazırlıo ondan öle oldu.

canlarım kociş kızıyo bana gidiyorum artıkın
hem iftara patates oturtcam mutfaga girsem iyi olucak sanırım :)
sizi seviyorum..
kendinize iyi bakın..

hayırlısııı kuşummm hiç belli olmaz deme öyle.. en doğrusu günü beklemek.
benm bugün biraz fazla oldu.tam nerde bilio musun şööle anlatayım bakiim senin ki de öyle mi: sol bacağını sağ bacağının üstüne attığında tam kıvrılan yerde kasıkta...üfff bilmiorum anlatabildim mi? :uhm:

yafriiim senin yumurtan kendini yeni attıysa dediğin gibi sen anca 14 gün sonra falan regl olursun. o da olacak iş değil bence. sen hamilesin zaten sus otur yerine. ya da vazgeçtim oturma git patates oturt :roflol:

senemim ahhh bilsem bu kadar stresli ve zor işmiş kocişin korunmasına da izin vermezdim ki offf offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…