kızlar geldim ama kimsecikler yok burda..ben erken yemek yedim bugün..sonra da uyuyup kalmışım.o kadar iyi geldi ki o uyku bana :))))
handem sen yoldasındır herhalde,ayçam da oturtmasını yapıodur :)))ikinize de afiyet olsun...
bişey sorcam bu arada siboşş nerelerde kızlar ya..bugün nette hiç yoktu işe gitmedi mi nedir? unuttu gitti bizi buralarda (
canım sibel giremiyordu foruma girdigi zaman atılıyormuymuş öyle bişiler diyordu ondandır. dün bi ara geldi regli oldunu söyledi ve gitti..
ohh iyi yapmışssın uyumakla benimde uykum var aslında ama ezanın okunmasına az kaldı ben iftar edip uyurummm mis gibim..
patatesi oturttum hihihihi
bebekimm de yoldadır evet... :/
ya ayçam her ay reglden sonra yaklaşık 30 gün geçmesini bekliyoruz..aslında düüşününce 30 gün ne kadar uzun bi süre aama sürekli gün sayıyorum ya sanki 6 ay çabucak geçmiş gibi gelio bana :))))
bizim ikimizinde var..beraber açtık. sonuçta orda evli olduğunu da yazıosun ve sadece tanıdığım kişilerle görüşüorum..ilkokul arkadaşlarımı buldum yaa...süper oluyor.
benim eşim de kıskançtır ama gereksiz ve beni bunaltıcak şeyler yapmaz..ben daha kıskancımdır :))))))) tüm şifrelerini bilirim meselaa :)