TabebekLerin sohbet yeri ;)

amin teşekkürler annemler geliyomus ben gidiyorum opuyorum seni tatlım. yarın kursa gidicem merak etmein beni :)

daha dogrusu kargo bekliyorum bugun gelmesi gerekti gelmedi. yarın oglen 12e kadar gelirse gidicem kursa gelmezse gidemicem cuma baslıcam.. haberiniz olsun opuyorumnanaktan

tamam c anım... inşallah kargon gelir de başlarsın derslerine güzel güzel.. ii bak kendine..özletme kendini heee :))

günaydın tatlım :)

valla canım çok iyi diilim. regl öncesi tüm belirtilerim başladı. sinirlerim bozuk, halim yok, göğüslerim acıyor, midem bulanıyor, barsak sistemim bozuk falan filan... böyle işte tatlım. sen nasılsın? erkencisin kaç gündür. uyuyamıyor musun kuzum?

Uyuyamıyorum ya günlerdir...
bugun bide kargo bekliyorum ondan sebeb uyandım. gelmezse oglen 12'e kadar kursa gidemicem...
basladı demek... üff insan cok kotu oluyor ya:/ bende de basladi midem bulanıyor, kasıklarım dün aksam felaketti.aksama sabaha gelicek benimkiler :)
bosver sinirlerini falan bozma gelsinler kaydirigubbakcemile3

yok canım sinirlerimi ben bozmuyorum, regl olmadan önce vara yoğa ağlayasım ve bağırasım gelir. zaten sabah kociş wc de fazla kaldı diye demediğimi bırakmadım ama elimde değil malum hormonlar....

bence sen boşuna bekliyorsun senin nuri alçon gelmeyecek :roflol:

ahhh kıyamam kursun bugün mü başladı senin. ama görüşemicek miyiz biz (((((((((

enişteme niye bagırıyoon bakım senn klava:
ben bekarken cok agrasif oluyordum regl donemi sürekli kavga cıkarıyordum :)))))
bugun baslıcak öglen 1'de işte gidebilirsem kargom gelirse tabi kaydirigubbakcemile3 caktırmadan gelirim hişhihiihih yaramaz öğrenciler gibimm
ben test yaptım bariz cıktı hemde daha koyu cıktı ben anlamadım vallahi ablacıık.
belirtiler regl yonunde bende diorum regl olcam diye ama neden hala öyle cıkıyo anlamaaadımm

kuzum neden hamile olabileceğine inanmak istemiyorsun. olmaması için bir neden yok ki? bence üşünmesen gidip bir kan testi yaptırsan öğrenecek ve rahatlayacaksın ama...

kuzum neden hamile olabileceğine inanmak istemiyorsun. olmaması için bir neden yok ki? bence üşünmesen gidip bir kan testi yaptırsan öğrenecek ve rahatlayacaksın ama...

inanmamak degil de biliyorum icimden bir ses öyle diyor hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum ablacıık.kocişede yasatmak istemiyorum ama idrarda cıkmıyor ben anlamadım olsa cıkardı muhakkak idrarda ondan yook diye diretiyorumm..

valla canım eğer bu çizgilere rağmen hamile değilsen ben çok şaşıracağım.

hamilelik testinde daha çıkmayabilir kuzum. bence kan testinde çıkar. bir yaptırsan ne güzel olacak.

o zaman testler de sorun var demektir.
ablacık az kaldı zaten sabaha aksama yarına gelir. geçerse yaptırırım geciceni sanmıyorum ama
4ekimde de olmassam o zaman söz :)))))))))))))

4 ekime kadar bekleyebileceksen helal olsun sana ayçam. bari 3 ekim yapsak şunu :))))))))) 3 ekimde git yaptır testini. bu arada test sonucunu aldıktan sonra hemen eve gitme benim pembe patikleri de al. 2 kez dışarı çıkıp da kendini yorma diye söylüyorum :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…