TabebekLerin sohbet yeri ;)

bekLerim beeennnn.
3ünde geLebiLir ama onda 4 ekim didim kuzuumm. gel biz bunu 4ekime baglayalım hatta 5ekime 4ekim pazara denk geliyo
söz 5ekimde yaptırıcam gelmesse :)))))))))
bence sen al benim patiklerimi. aksama sabaha haberimi alırsınız

benim haberimi de bugün alacaksınız gibi görünüyor canlar. en kötü yarın olur. geçen ay da perşembe akşamı yakalamıştı beni aşk ı memnu sırasında yani hatta ondan önceki ay da öyleydi ama o zaman beklentim yoktu tabi. yarın sabaha haberi patlatırım size :gitme:

olmazsın belki de ablacıııkımmm :)))
ask-ı memnuda süpriz yaparsa gorursun sennnn :))
bende sabaha,akşama patladım ben diye haber ederim merak etmenn sizz

amaaan şu saatten sonra yapacak bişi yok. üzülsem ne fayda. üzülmicem o yüzden :)

zaten aş ı memnu da sürpriz yapcak yavrum. ce eeee diycek bana ama ben de sürpriz olmadı bekliyordum madem geldi buyur bari dicem :))))))))

allah iyiligini versin senin delüüü kaydirigubbakcemile3
cay kahve falan da ikram et barii :))))))))

Hayırlısı olsun bu ayda yoksa eger... Allah verecegi zaman biliyor...
Ablack dr'a gitmemiştiniz dimi siz hiç ?
birde dr'a gidin bakalım.. gözükmekte fayda var. bak biz gozuktuk kocişde varikosel cıktı.

evet canım gitmemiştik. eşim ne zaman istersen gideriz diyor. ben de kendimize 4 ay zaman verelim olmazsa gideriz demiştim. işte 2 ayı geçti :)

o zaman 2ay daha bekleyin öyle gidin :))
valla ablacık ben de bilmiyorudm ama insanın basına gelince herseyi ogreniyor. tez yazacam yakında varikoselle ilgili kaydirigubbakcemile3

geçmişler olsun kuzum. spermlerle ilgili birşey mi? ameliyat falan olmuştu eşin değil mi?

Varikosel testis kanını boşaltan toplar damarlarının genişlemesine verilen isimdir.Yumurtalık (haya veya testis)ların kanını götüren toplardamarlar şebekesinin genişlemesi. Damarlar uzamış ve kıvrıntılı hale gelmiştir. Genellikle 15-35 yaşları arasında ve % 98 sol taraftadır.

özetle damarlarının genişlemesi. damar geniş olunca ilişki sırasında spermler yavas hareket ediyor. rahime ulasması zorlanıyor. sayısını düşürüyor..

gerci dr bizim degerlerimizin cok dusuk olmadını söylemişti,1sene bekleyin olmazsa öyle yaparız demişti. biz beklemek istemedik. kociş diyor simdi ameliyattan sonra baya fark etti. hissediyomuş..

Sağol ablacıııkk...
Evet 2 Temmuzda ameliyat oldu sol taraftan tek taraflı.
Basit bi operasyon. Narkozun etkisinden kurtulduktan sonra aynı gün içinde çıktık hastaneden. Ayaklandı,1hafta sonra işe baslamıstı.

ahh canım çok geçmiş olsun. beklememekle iyi yapmışsınız. bak işe yaradı inşallah :)))))))))))

:)))))))) ayy uyumak üzereyim ben kolumu kaldıracak halim yok. olsam da bitse bu halim

ay evet dimi olacaksak olsak biran önce agrısı sızısı gecse...
insan sinir oluyo.
bende kargo bekliyorum insallah gelir ya dagıtıma verilmiş öyle yazıyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…