TabebekLerin sohbet yeri ;)

yok yawri iş çıkmıştı onu bitirdim. bir de kayınvalidem aradı dedikodu yaptık :))))))))

altınolukta şimdi. öncesinde de marmaristeydi geziyor hatun ooooooh :))))))))

bende uyudun kaldın sandımmm hiihih :))
oooo valla geziyormuş heh..
ne dedikodusu yaptınıs bakımm
nasıl kayınvalidenle aran iyimidir ablacıık?

valla canikom iyi aramız ama başlarda kendisinden hiç haz etmiyordum. çok görüşmek istiyordu. her yere ben de onunla gidiyim her akşam yemekler yensin beraber falan filan. tabi ben hiçbirini yapmadım. ama sonra alıştık. haftada 1-2 uğruyoruz hem onlara hem annemlere. dengelendi herşey. sizin aranız nasıl?

valla iyiyiz aslında oda işte sürekli gidelim gezelim tozalım istiyor.
ben ama mesafeli duruyorum hep.
gittigim zaman düşünmeden densiz densiz konusuyor sinirim zıplıyor sonra..

o hep oluyor valla konuşmaları diyorum. düşünmeden konuşabiliyorlar bazen ama alışılıyor işte. bir de benimki tek çocuk. onun zorluğu da var. annesi de tek çocuk birbirlerine çok düşkünler. çok da kavga ederler. ikisi bir araya gelince ben onları izlemekten yoruluyorum bazen :))))))))))

oo senin işin daha bi zormuş tek cocukkkk.. düşkünlerdir...aman kavgalarına karısmıcan izlicen işte kaydirigubbakcemile3
benimkide cok kavga eder bizimkiler 4erkek..

hatta gecen gun cok kızdı benim ki. densiz densiz konusup duruyor. gorusmucez bundan sonra dedi. bende olsun gene de annen baban dedim.
sakinleştirmeye calıstım.. baskası olsa doldururdu vallahi. kaydirigubbakcemile3

evet canım kavgalara hiç karışmamak lazım. biz o sıra kayınpederle seyredip eğleniriz napalım :)))))))

neden kızdı canım o kadar. eski kız arkadaşından bahsetmişti o yüzden mi?

sibel gelmiyor, gelemiyor herhalde..
çiçeem de yok bugun. bi ara gordum ateş topicinde ama buraya ugramadı hööö ona klava:

evet canım kavgalara hiç karışmamak lazım. biz o sıra kayınpederle seyredip eğleniriz napalım :)))))))

neden kızdı canım o kadar. eski kız arkadaşından bahsetmişti o yüzden mi?

sürekli eski kız arkadasından bahsediyor.o yetmezmiş gibi..

kaynımın sevgilisinin ailesiyle tanısmaya gitmiştik orada kimse bişi sormadan pat diye benim yanımda oglumun 2.evliligi dedi.. klava: herkez bi şaşırdı düşün oradaki benim durumumu klava:

bunlara sebeb cok kızdı kocişşş.. klava:

hatta kızın annesi bile cok yadırgamış.. kızın yanında neden öyle söyledi diye..

Allah Allah şaşırdım şimdi. ama belki de birilerin duyarlar falan baştan bilsinler diye söylemiştir. ama öyle bile olsa sonuçta senin eşinin durumundan kızın ailesine ne ...

neyse muhabbet olsun diye bişiler yapmak istemiş belli ama boş konuşmuş :))))))))

biz kısaca densiz diyoruz böylesine :))))))))

daha ilk gördügü kişiye söylemesi tuhaf. elbette söyleyebilir ama benim yanımda degil ve ilk gördügünde degil bence. ammann sallaaa densiz iştee kaydirigubbakcemile3

eee nihayet siboooş klava: valla artık kızcam sana... ne bu böyle bizi ihmal ihmal face de fasulye tüccarı oldun herhalde :)

selam kıslarrrr bi bakayım dedim nevar neyokkk sanıım daha kimse kırmızı kartı görmemiş oh ohhhhh çok sevindimm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…