TabebekLerin sohbet yeri ;)

işlerim var bu aralar handecim ayrıca şirkette biras karışık yeni birileri geldi falan neyse vede hala pc de sorun devam ediyor oyüzden gelemiyorum yapcak bişi yok ara ara bakcam böle napıyosunuz diye

hehee kızlar geç geldim işee bebeklerim yaa bi yandan tel çalıp duruyo bayağıdrı duruyomda burda yazamıyom aha yine tel

hoşbulduk şekerlerim yaaa dün abimlerdeydim akşam geliniimzlen 4 e kadan dedikodu yaptık hahahaaaaa sabah halitylen sersem sepet uyandım işe acuk geç geldim gelir gelmezde bi tel trafiği sromayınn

hoşgeldin tatlıııım. bende de telefon trafiği fena bugün. işin kötüsü telefonla konuşurken dikkatim dağılır uzatılırsa. hep de uzatıyorlar dinleyemiyorum bir süreden sonraaaa :)))))))))

hahahaa kız benimde öylede adamlar bişeyler soruyo habire dinlemek zorunda kalıyorsun oof yanii gelince üst üstemi gelir yaa

işlerim var bu aralar handecim ayrıca şirkette biras karışık yeni birileri geldi falan neyse vede hala pc de sorun devam ediyor oyüzden gelemiyorum yapcak bişi yok ara ara bakcam böle napıyosunuz diye

anladım tatlım. Allah kolaylık versin. özlüyoruz seni napalım :1hug:

ay sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
hala gelmediler..
gidemicem kursa yaa off klava:
adiler

Kadınlar Kulubu pro üyelik kartı canımmm.taa bayramdan önce basvurmustum.. geldi bugunu buldu goruyomusun klava:

Şimdi bırakıp gitsem,gelcekler not bırakcaklar sonra da ptt ptt gez nerede kargom diye ugras dur.
napim artık yarın gidicem.. :/
ablamda gidicek benimle,ona söyledim hocaya söylersin diye. zaten o da duramıcam bende cocukların toplantısı var yarım saat durup cıkıcam dedi.

handeeeeeeeeeeemmm ben geldim kuzuuummm...canım arkadaşım benim..
demek 2. firemiz sen oldun..demiştik ya yaprak dökümü gibi olucak..sıra bende artıkın.. artık nedense üzülmüorumda :) önümüzdeki maçlara bakıciiiiizzzz :))

canım telefonda da tam konuşamadım birden karşı masamdaki arkadaş geldi ondan şifreli konuştum seninle :)))) ofiste bir ablam dışında kimse bilmiyor da denediğimizi. beni hala korunuyor sanıyorlar.

ya valla bana sonradan koyacak mıdır nedir. hiçbişi hissetmedim. yerimde oturuyordum. akşama gelir sanıyordum benim regl. ama bir ıslaklık hissettim bir anda. wc ye giderken yanıma orkid almıştım. gittim taktım sonra baktım regl oldum mu diye o kadar emindim yani. neyse kısmet değilmiş. eşime söyledim. geçmiş olsun tatlım ağrın var mı dedi sadece. yok dedim. gerçekten de hiç yok. ama olmadı be aşkım dedim yaaa nolcak deli daha çok erken zaten kıyamam sana dedi o kadar...

handeeeeeeeeeeeeeee ben kafayı yiycem bacım.. sen benmkiler geldi dedin ya ben de ov. testi yapayım dedim 2 tane kalmıştı nasıl olsa önümüzdeki ay aylıcam diye..
testte önceden yaptığımda hayalet gibi bi içizgi çıkıo demiştim yaa şimdi yaptım belirgin 2. çizgi çıktı bacım.. ööle kopkoyu değil ama. bu ov. test bence regl pyaklaşınca da böyle çift çıkıo kesin!!!! ya da benm bünye manyadı! ayçanınki giibi kopkoyu değil ama çok belirgin yani 1,5 metre öteden görünüoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…