TabebekLerin sohbet yeri ;)

önemli değil canım benm doğrusunu yapmışssın kimseye söylememekle..ben sööledim herkese şimdi önüne gelen bişey diyo kaydirigubbakcemile3

ne güzel demiş aferin enişteye..daha çok başındasınız be kuzuumm...3 ayda ancak kendine geliyormuş vücut mesela bu ay daha çok şansınız var.. ne güzel ya kociş sadece seni düşünüyorr :1hug:

yok be canım sadece beni düşünmüyor aslında. dün dedim ki bu ay sana yumurtlama günlerini söylemicem. ben bilicem sadece. sakın öyle birşey yapma kaçırmamamız lazım öyle de böyle de bi sürü şey dedi. ben de kızdım.. ama aslında haklı da ben de sadece o stres olmasın diye söylemiyim demiştim ama bilmek istiyormuş....

ateşin de yükselmişti senin di mi canım :)))))))))))) ben sana bişi diyim mi ayça ayça derken ikiniz de hamile çıkarsanız hiç şaşırmaaaaam :)))))))))

sen bir yüklesene testinin resmini tatlım.

valla onlara da stres yaptık he boşu boşunaa :) demek ki o da bilmek istiyo belki de önceden hazırlıycak kendisini yerimseniben söyle sende o zaman naapıcan..zaten bende söylemiycem dedim ama anlaşılıo :))

ya eşimde şöyle bir düşünce oluştu o iyi beslenirse yumurtlama günlerimden önce spermler gelişirmiş pauahahaha. çocuk gibi işte ona kardeş yapmaya çalışıyorum ben de aplasıııı :))))

çok net değil bacımm yaa..normalde daha koyu görünüo kociş fotoğraf mak. almış onunla çekemedimm

Eklentiler

• $Goruntu(493).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 14
ya eşimde şöyle bir düşünce oluştu o iyi beslenirse yumurtlama günlerimden önce spermler gelişirmiş pauahahaha. çocuk gibi işte ona kardeş yapmaya çalışıyorum ben de aplasıııı :))))

hepimiz öyle kuzum kocalara kardeş yapıoruz işimiz ne?? aslında onunda düzenli beslenmesi iyi bişey..bazı yerlerde duymuştum keçiboynuzu yerse erkek spermlerine yarıyormuş yani erkeğinde kadınında beslenmesi etkili bu durumda

keçiboynuzu almıştım ben ona ilk başladığımız ay. ama tadından nefret etti o yüzden 1 defa denedi bir daha ı ııııh

valla senemcim yeniden mi koyulaşacak nedir anlamadım ki ben bişi???? valla ikiniz de hamilesiniz herhalde. başka fire vermeyeceğiz gibi görünüyoruz :)))))))))))))

valla dediğim gibi canım. bence sen de bir tane daha hamilelik testi yapabilirsin. var mı evde?

keçiboynuzu almıştım ben ona ilk başladığımız ay. ama tadından nefret etti o yüzden 1 defa denedi bir daha ı ııııh

valla senemcim yeniden mi koyulaşacak nedir anlamadım ki ben bişi???? valla ikiniz de hamilesiniz herhalde. başka fire vermeyeceğiz gibi görünüyoruz :)))))))))))))

keçiboynuzunu eşim de ben de çok severiz :) kocam bayılır öyle şeylere..amaaan zaten onu yiyenin hemen olsaydı ben 1. de hamiş olurdum :)))))))
ben de anlamadım ki handem yaa..yarını bekliycez kuşum yapcak bişey yok. ben pek umutlu değiilim kafam kütük gibi ağrı pek yok ama başlıycak gibi..adet öncesi ben saçlarımı yoluyordum baş ağrısından daha o ağrı gelmedi :))
senin gösterdiğin resim kimindi ?

4 tane gebelik testi geliyor ya benm 1 tanesi kırık çıktı.. 2 sini yaptım kaldı 1 :) ama yapmak istemiyorum hiç ( korkudan..bekliyim bi 48 saat daha :))

tamam kuzum içinden nasıl geliyorsa öyle yap. inşallah çifti görürsün son testte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…