canım telefonda da tam konuşamadım birden karşı masamdaki arkadaş geldi ondan şifreli konuştum seninle :)))) ofiste bir ablam dışında kimse bilmiyor da denediğimizi. beni hala korunuyor sanıyorlar.
ya valla bana sonradan koyacak mıdır nedir. hiçbişi hissetmedim. yerimde oturuyordum. akşama gelir sanıyordum benim regl. ama bir ıslaklık hissettim bir anda. wc ye giderken yanıma orkid almıştım. gittim taktım sonra baktım regl oldum mu diye o kadar emindim yani. neyse kısmet değilmiş. eşime söyledim. geçmiş olsun tatlım ağrın var mı dedi sadece. yok dedim. gerçekten de hiç yok. ama olmadı be aşkım dedim yaaa nolcak deli daha çok erken zaten kıyamam sana dedi o kadar...
handeeeeeeeeeeeeeee ben kafayı yiycem bacım.. sen benmkiler geldi dedin ya ben de ov. testi yapayım dedim 2 tane kalmıştı nasıl olsa önümüzdeki ay aylıcam diye..
testte önceden yaptığımda hayalet gibi bi içizgi çıkıo demiştim yaa şimdi yaptım belirgin 2. çizgi çıktı bacım.. ööle kopkoyu değil ama. bu ov. test bence regl pyaklaşınca da böyle çift çıkıo kesin!!!! ya da benm bünye manyadı! ayçanınki giibi kopkoyu değil ama çok belirgin yani 1,5 metre öteden görünüoo :)
ya eşimde şöyle bir düşünce oluştu o iyi beslenirse yumurtlama günlerimden önce spermler gelişirmiş pauahahaha. çocuk gibi işte ona kardeş yapmaya çalışıyorum ben de aplasıııı :))))
evet böyle gibi ama renkler bende daha koyu..bu resimde lila gibi benmki mor..canım böyle mi görüntü ?
keçiboynuzu almıştım ben ona ilk başladığımız ay. ama tadından nefret etti o yüzden 1 defa denedi bir daha ı ııııh
valla senemcim yeniden mi koyulaşacak nedir anlamadım ki ben bişi???? valla ikiniz de hamilesiniz herhalde. başka fire vermeyeceğiz gibi görünüyoruz :)))))))))))))
benim geçen ay reglden 3 gün önce yaptığım testin resmiydi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?