handeeeee ayçaya söylerken sen hamiş çıkıcaksın canım beniiim demedi deme!!!! sıkı giyin iyi bak kendineeeeklava:
eğer 13-14. gün yumurtladıysan kesin verir canımcım.. üfff sen test yapcan ben haberini geç alcamm deli olurum.. bak kız ayçaaa eğer test yapcaksan sabah telefon numaramı veriiyim sana bana da veririsinnnn güzel haberii erkenden almış oluruuumm eehhehehehehee olur mu :dance:
yok kuşum maalesef benim öyle bir beklentim yok bu ay. olsun daha çok erken endişelenmek için :))))))))) güzel gönlüne sağlık yine de canım arkadaşım.
bu arada gerçekten tellerimizi vermemizde bir sakınca yoktur di mi birbirimize. en azından görüşemediğimizde haberleşme imkanımız olur. özelden yazarız birbirimize ne dersiniz :))))
yapcaksın diyoruz işte o kadar. çıkmasa bile inanmam seni regl gününde kan tahliline yollarım o kadar :))))))))
handeeeee ayçaya söylerken sen hamiş çıkıcaksın canım beniiim demedi deme!!!! sıkı giyin iyi bak kendineeeeklava:
eğer 13-14. gün yumurtladıysan kesin verir canımcım.. üfff sen test yapcan ben haberini geç alcamm deli olurum.. bak kız ayçaaa eğer test yapcaksan sabah telefon numaramı veriiyim sana bana da veririsinnnn güzel haberii erkenden almış oluruuumm eehhehehehehee olur mu :dance:
sen erken yapmıştın ki kuzuuum.. yarın anca çıkarr
doğumgünü pastasımı ooo ayçaaaaaaaaaaaa bende istiyommmmmmmmmmmmm
benim icinde yoook :)valla bence iyi fikir...benm için bi sıkıntı yokk
yok kuşum maalesef benim öyle bir beklentim yok bu ay. olsun daha çok erken endişelenmek için :))))))))) güzel gönlüne sağlık yine de canım arkadaşım.
bu arada gerçekten tellerimizi vermemizde bir sakınca yoktur di mi birbirimize. en azından görüşemediğimizde haberleşme imkanımız olur. özelden yazarız birbirimize ne dersiniz :))))
hayırlısı olsun kızlar hakkımızda telaş yapınca sonuç değişmiyor sakin olalım ve ayçacım testi yarın yap aynı şey değil bi kaç gün önce çıkmayabilir bebem yaa
yapcaksın diyoruz işte o kadar. çıkmasa bile inanmam seni regl gününde kan tahliline yollarım o kadar :))))))))
sen kaybedecen bak benim adım ayçaysa sen kaybedeceksen gelecek benimkilerr yahuuu umudum yok diyorum heves yoookkk bebiş yoook calısmalara devam edicezzzzzzz kocişin demesi gibi tüp bebek mi yaptırsakkk kaydirigubbakcemile3
sıyırdım kafayı.ay ztn heyheylendim gene balkonu yıkadım su giderinden su gitmiyo salona su dolcakkkkk sinir oldum süpür süpür gitmediiiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
unutma aksam iş cıkısı al sırnaşık şey
handem ya ben donuyorum..ellerim morardı ayaklarımm buzzzzzz ve ben normalde hiç çorap giymem sevmem çünkü..ama donuorum resmen( sen de üşüo musuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?