TabebekLerin sohbet yeri ;)

hayırlısı olsun kızlar hakkımızda telaş yapınca sonuç değişmiyor sakin olalım ve ayçacım testi yarın yap aynı şey değil bi kaç gün önce çıkmayabilir bebem yaa

yok kuşum maalesef benim öyle bir beklentim yok bu ay. olsun daha çok erken endişelenmek için :))))))))) güzel gönlüne sağlık yine de canım arkadaşım.

bu arada gerçekten tellerimizi vermemizde bir sakınca yoktur di mi birbirimize. en azından görüşemediğimizde haberleşme imkanımız olur. özelden yazarız birbirimize ne dersiniz :))))

kuzuuuuum beklentiyle olmuo ki bu velet sormadan çaktırmadan geliveiyor..Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeee.. :Saruboceq:

yapcaksın diyoruz işte o kadar. çıkmasa bile inanmam seni regl gününde kan tahliline yollarım o kadar :))))))))

kıs allah iyiliginizi versin sizin öldürceksiniz beni sizz :)))))
evet hande ablacık birde sende hamis oluyormussun :))

sen erken yapmıştın ki kuzuuum.. yarın anca çıkarr

öylemiiii :))

kızlar kociş geldiii
hemen soruyooo durumlar nasıl varmı bişi diye ay yazık kocacımaa nasılda bekliyoo(

doğumgünü pastasımı ooo ayçaaaaaaaaaaaa bende istiyommmmmmmmmmmmm

evet ablosss )
ac agzını bakiim kocamannnn :))))))))))

valla bence iyi fikir...benm için bi sıkıntı yokk
benim icinde yoook :)

Oluuurr )
hayırlısı olsun kızlar hakkımızda telaş yapınca sonuç değişmiyor sakin olalım ve ayçacım testi yarın yap aynı şey değil bi kaç gün önce çıkmayabilir bebem yaa

tamam abloş yapacammmm !

yapcaksın diyoruz işte o kadar. çıkmasa bile inanmam seni regl gününde kan tahliline yollarım o kadar :))))))))

emriniz olur sultanlarımmmm yaparım tabi siz isteyinnn bööööööööööö

kocişe yemek verim gelirim mcks beni özleyin anacıklarımmmmmm!

ayçaaaaaam sen çıldırdın mı çatlaaaaak. ne tüp bebeği aaaaaaaaaaaaaaa.

alcam iş çıkışı diyorum ya 8 ay 10 gün sonra giydirirsin yeğenimeeeeeee opuyorumnanaktan

handem ya ben donuyorum..ellerim morardı ayaklarımm buzzzzzz ve ben normalde hiç çorap giymem sevmem çünkü..ama donuorum resmen ( sen de üşüo musuunn

handem ya ben donuyorum..ellerim morardı ayaklarımm buzzzzzz ve ben normalde hiç çorap giymem sevmem çünkü..ama donuorum resmen ( sen de üşüo musuunn

şekerim benim ellerim ayaklarım her zaman sıcaktır. ama dün ısınamadım bir türlü. çok üşüdüm sonra ateş bastı falan. menapozlu kadınlara döndün diye dalga geçti eşim. ama regl olacakken olur bana bunlar... bir de evlerin içi gerçekten soğuk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…