- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
Kimseenin ne yasadgini bilmedeb boyle seyler yzma istersen evli biriyle birlikte oldm diye o...... Olmadm dimi?
dün gördüm sanırım çindemi nerde adamın karısı ve arkadaşları iğrençlik yapan hatunu alıp cadde ortasında çırılçıplak soyup ii bi dövüyorlardı....ellrine sağlıko kalıbın ta kendisi zatenay birde hemşireymiş. şeriate kızıyolar ama böylelerini taşlayarak öldüreceksin. valla gram içim acımaz.
Konu sahibi pek açıklayıcı değil ben açıklayayım.
Evli bir adamla uzun süredir devam eden bir ilişkisi var. Birbirlerini deliler gibi seviyorlar, sizin bunu anlamanız mümkün değil. Çünkü aşk sadece yasaksa güzeldir. Sonra adamın karısı bir şekilde öğreniyor artık nasıl öğrendiyse! Ne çeşit bir mideye sahipse (dört odacıklı olması muhtemel) bu hatunu arıyor ben her şeyi öğrendim boşanıcam ama alıp hayrını görmen için önce şahit olman gerekiyor diyor. Konunun kilit noktası burda aslında. Konu sahibi bize şahit olmalı mıyım diye soruyor da olabilir, hiho ben kazandım bu ikinci kadının zaferi diye ilan ediyor da olabilir. Ama haberi yok ki ikinci kadının zaferi olmaz. Çok ikinci kadın gördük zafer kazandığını zanneden.
Konu sahibi sizi yargılamak, hakaret etmek haddim değil. Ancak çok pis bir işin içindesiniz. Muhtemelen bundan zararlı çıkan da siz olacaksınız. Şu an her şey toz pembe farkındayım ama bundan sonraki adımlarınızı dikkatli atmanızı öneririm.
ohhhhh için yağı eridi.dün gördüm sanırım çindemi nerde adamın karısı ve arkadaşları iğrençlik yapan hatunu alıp cadde ortasında çırılçıplak soyup ii bi dövüyorlardı....ellrine sağlık
Evet ikinci kadin..
sephoraaKonu sahibi pek açıklayıcı değil ben açıklayayım.
Evli bir adamla uzun süredir devam eden bir ilişkisi var. Birbirlerini deliler gibi seviyorlar, sizin bunu anlamanız mümkün değil. Çünkü aşk sadece yasaksa güzeldir. Sonra adamın karısı bir şekilde öğreniyor artık nasıl öğrendiyse! Ne çeşit bir mideye sahipse (dört odacıklı olması muhtemel) bu hatunu arıyor ben her şeyi öğrendim boşanıcam ama alıp hayrını görmen için önce şahit olman gerekiyor diyor. Konunun kilit noktası burda aslında. Konu sahibi bize şahit olmalı mıyım diye soruyor da olabilir, hiho ben kazandım bu ikinci kadının zaferi diye ilan ediyor da olabilir. Ama haberi yok ki ikinci kadının zaferi olmaz. Çok ikinci kadın gördük zafer kazandığını zanneden.
Konu sahibi sizi yargılamak, hakaret etmek haddim değil. Ancak çok pis bir işin içindesiniz. Muhtemelen bundan zararlı çıkan da siz olacaksınız. Şu an her şey toz pembe farkındayım ama bundan sonraki adımlarınızı dikkatli atmanızı öneririm.
Süper analız tek bir ayrıntı eksik adam konu sahibinin eski nişanlısı bu kızdan ayrılıp simdiki eşi ile evlenmiş sonrada evli iken sanırım konu sahibi ile tekrar iletişim sağladı ve onunla ilişkisine tekrar başladı karısına adamı bu konu sahibi olan eski nişanlı ile bastıKonu sahibi pek açıklayıcı değil ben açıklayayım.
daha önceki konunda da kendini hep böyle savunmuştun.
kk da da tecrübelisin baya.
ama şimdi bu ne? amacın ne yani?
açıkcası vicdan azabı ve suçluluk içinde kıvranıyorsun.
kendin gibi örnekler arıyorsun.
seni de haklı görenler olursa hani onlarda destek bekliyorsun.
yaptıklarını mazur gösterecek gerekçeler,içindeki suçluluk duygusunu bastıracak cümleler duymak istiyorsun.
haklımıyım haksızmıyım dürüstçe cevap verebilecek misin ?
Yok karıştırmışsınız. Bu adamla birlikteyken eski nişanlı boşanıp buna gelmiş. Ama konu sahibi kabul etmemiş muhtemelen. Kabul edip bu adamı aldatmış da olabilir. Orası muamma. Ama eski nişanlı başka biri. O boşanmış sanırım.Süper analız tek bir ayrıntı eksik adam konu sahibinin eski nişanlısı bu kızdan ayrılıp simdiki eşi ile evlenmiş sonrada evli iken sanırım konu sahibi ile tekrar iletişim sağladı ve onunla ilişkisine tekrar başladı karısına adamı bu konu sahibi olan eski nişanlı ile bastı
Harika senaryoSüper analız tek bir ayrıntı eksik adam konu sahibinin eski nişanlısı bu kızdan ayrılıp simdiki eşi ile evlenmiş sonrada evli iken sanırım konu sahibi ile tekrar iletişim sağladı ve onunla ilişkisine tekrar başladı karısına adamı bu konu sahibi olan eski nişanlı ile bastı
Konu sahibi pek açıklayıcı değil ben açıklayayım.
Kız anlatsana ne yaptığını? belli ki iyi şeyler değil ki seni az buçuk bilenler hücum etmişler. ama anlamadığım şu madem ne yazılacağını tahmin ediyorsun da hem niye kendini savunuyorsun? ya anlat doğruca ya da bi halt yedin sus bari. bi ayıp yapılınca davul zurna ile ilan edene de şaşırıyorum yaniSonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim
Kız anlatsana ne yaptığını? belli ki iyi şeyler değil ki seni az buçuk bilenler hücum etmişler. ama anlamadığım şu madem ne yazılacağını tahmin ediyorsun da hem niye kendini savunuyorsun? ya anlat doğruca ya da bi halt yedin sus bari. bi ayıp yapılınca davul zurna ile ilan edene de şaşırıyorum yani
dün gördüm sanırım çindemi nerde adamın karısı ve arkadaşları iğrençlik yapan hatunu alıp cadde ortasında çırılçıplak soyup ii bi dövüyorlardı....ellrine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?