Tabiki bu son bekleniyordu

Kimseenin ne yasadgini bilmedeb boyle seyler yzma istersen evli biriyle birlikte oldm diye o...... Olmadm dimi?
Hayir olmadin o.... nun bile bir adi var ne icin yaptigi belli para kazanmak icin sizingibilerin adi yok malasef o... sun bile demek gelmiyor icimden evli bir adamla birlikte olacsk kadar acizmisin sevgi ask bu kadar ucuz olmamali hemen askin arkasina saklaniyorsunuz kimsenin hakki kimsede kalmaz sende cikmazsa evladinda cikar neden bu kadar vurdum duymaz yasiyorsunuz adamda en az senin kadar suclu yazik etmisin kendine

Hee yani adamlar ulasamayacaklarini da bilseler onun iiçin boşanır lar oylemi? Neyse ya bu ddurumda konu gercekciligini yitirdi benim nazarimda. .ama sevindim aldatilmayi kimse hak etmiyor cçünkü. .adam gibi bosansinlar sonra ne yapacaklarsa yyapsınlar ama yok hem pasta dursun hem kKarnım doysun diyenler pastayı kaybedince hiç doymazlar bence..

egonu başka şekillerde tatmin et, dikkat et de kendine de başkasınada zzararın olmasın!

Offf ben anlamadım ki küfür yemek için mi konu açıyorsunuz? Bir defolun gidin ya hangi cehenneme gidiyorsanız, hem cinsim olmanıza utanıyorum

Sonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim
Sonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim

sahte konuysan çık aradan : )

sahte bence bu konuda, nedense çok açılıyor bu tarz sahte konular ama yine de o kadar yorum alıyor ben buna şaşıyorum, konu sahibi kahvesiyle birlikte gülerek okuyordur

Hayırlısı olsun canım dememizi bekliyorsun başkasına koca olmayan sana mükemmel koca olur merek etme huzurlu mutlu bi de pembe panjurlu evin olur gül gibi geçinir gidersiniz

Kimse açıkça yazamamış ban yerim korkusuna ama dayanamiycam.
Seni şı...ık seni. Bekar erkek kalmadı mı da evli erkek s...i peşine düştün he? Seni a.i o..... seni. Sizin gibiler yüzünden milletin huzuru kalmadı be. O kendini erkek sanan ş.....z de defolsun gitsin Allah onu bildiği gibi yapsın iki yakası bi araya gelmesin inşallah. Kimbilir karısı neler yaşıyor ne göz yaşları döküyor. Erkek müsfettesi a.i ş.....z.
Sana değil adam yerine koyup cevap vermek, ibret-i alem olsun diye o leğen olmuş a.... yırtmak lazım. Püüüüüüüü Allah belanı versin!

Aman banlanırsam banlanayım be. Ohhh! İçimi döktüm rahatladım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…