Sonunda karisi herseyi ogrendi gelip benden hesap sordu ustune bosnama davalarna sahitlik yapmami istedi... Sira sizde sanirim simdi herkesin yazacaklatni okur gibiyim
Adam ona kalmış ama adam yıpranmış, eskimiş, ikinci eladam sana kalmış işte ne güzel...
bi süreliğine senin olacak tabi..
sonra yine bulur birini...
bu işler böyle..
aynen öyle denizcimadam sana kalmış işte ne güzel...
bi süreliğine senin olacak tabi..
sonra yine bulur birini...
bu işler böyle..
Shttttt söyleme bosverArkadaşlar artık yeni bir içtihatla aldatılan eşler eşleri kiminle aldattıysa o kişiye dava açabiliyorlar .Şahitlik yapmasını bu sebepten istemiş olabilir karşılıklı anlaşma için yani .Birinin derdi daha çok nafaka almak birinin derdi karşı tarafın şikayetçi olmaması olabilir .
Bacım sakin ol..Kimse açıkça yazamamış ban yerim korkusuna ama dayanamiycam.
Seni şıllık seni. Bekar erkek kalmadı mı da evli erkek s...i peşine düştün he? Seni a.i o..... seni. Sizin gibiler yüzünden milletin huzuru kalmadı be. O kendini erkek sanan ş.....z de defolsun gitsin Allah onu bildiği gibi yapsın iki yakası bi araya gelmesin inşallah. Kimbilir karısı neler yaşıyor ne göz yaşları döküyor. Erkek müsfettesi a.i ş.....z.
Sana değil adam yerine koyup cevap vermek, ibret-i alem olsun diye o leğen olmuş a.... yırtmak lazım. Püüüüüüüü Allah belanı versin!
Aman banlanırsam banlanayım be. Ohhh! İçimi döktüm rahatladım!
söylesin de bilelim dimi acaba o kendini ne olarak görüyor kader kurbanı olarak görüyordur büyük ihtimal,
yada aşkından gözü kör olmuş masum bir genç kız
Kimse açıkça yazamamış ban yerim korkusuna ama dayanamiycam.
Seni şıllık seni. Bekar erkek kalmadı mı da evli erkek s...i peşine düştün he? Seni a.i o..... seni. Sizin gibiler yüzünden milletin huzuru kalmadı be. O kendini erkek sanan ş.....z de defolsun gitsin Allah onu bildiği gibi yapsın iki yakası bi araya gelmesin inşallah. Kimbilir karısı neler yaşıyor ne göz yaşları döküyor. Erkek müsfettesi a.i ş.....z.
Sana değil adam yerine koyup cevap vermek, ibret-i alem olsun diye o leğen olmuş a.... yırtmak lazım. Püüüüüüüü Allah belanı versin!
Shttttt söyleme bosver
bildiğim bişeyler daha var ama konu Sahibi cahil kalsın istiyorum
A ve İ nin arasında D var..çok güldüm. Canım ya a.i. ne demek acaba :) çok kullanmışsın ben anlamadım
çok güldüm. Canım ya a.i. ne demek acaba :) çok kullanmışsın ben anlamadım
Kimse açıkça yazamamış ban yerim korkusuna ama dayanamiycam.
Seni şı...ık seni. Bekar erkek kalmadı mı da evli erkek s...i peşine düştün he? Seni a.i o..... seni. Sizin gibiler yüzünden milletin huzuru kalmadı be. O kendini erkek sanan ş.....z de defolsun gitsin Allah onu bildiği gibi yapsın iki yakası bi araya gelmesin inşallah. Kimbilir karısı neler yaşıyor ne göz yaşları döküyor. Erkek müsfettesi a.i ş.....z.
belkide konu sahibi hepimizden bilgili, tip okuyor,hukuk okuyor nazar değmesin diye söylemedi bize
Hakaretler çeşit çeşit, bol bol.
Yaptıkları doğru olan insanlara iyi davranmak çok kolaydır zaten. Onlara hakaret etmemeyi başarmak çok normal. Bu tarz konularda daha net belli oluyor tavırlar
Aslında anlayabiliyorum hassas bir konu da
Saydıranların yarısının aynı durumda eşini affedeceğini bilmek kısmı..
İşte o bayağı üzüyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?