Tablolu Kilo Verme Yarışması

Kızlar bende mi katılsam size acaba

Yalnız benim salı günü tartılmam mümkün değil çünkü saat 6'da uyanıp gözümü açamadan işe geliyorum ama cumartesi tartılsam siz salı gibi görseniz olur sanırım

Selam kızlar.. bir hafta koptum, motivasyon sıkıntısı yasiyorum..her an her sey olabilir..güncel kilo ..97.5
sbeden
sakın kaybetmeeeeeee
bak 1 kilo 300 gram vermissin . daha ne istiyorsun. şükret. dizlerinden az daha baski kalkti.. nefesin az daha rahatladi.
kalbin az daha rahatladi... demin 7 dk muzikle oynadim. kalori yakmak icin. 7 dk yi asamadim cunku kilodan dizlerim rahatsiz oldu. 1 kilo vereyim ben onu bile anlicam dizlerimden nefesimden.

dun aksam eve kadayif alindi. canim cok fazla cekti. az kaldi yiyecektim. oyle bir vicdan muhasebesi yaptim ki icim acidi cok zor bir histi. o an dedimki ben bunun tadini biliyorum. yicem 5 dk surmeyecek ve sonra 2 gün üzülücem belki bir sure daha ara vercem su zayiflama islerine. bu gun onu yememis olmanin mutluluguni hala yasiyirum. kendime güveniyorum.

bak sen 1.300 gram verdin
bense 600 gram.
ama kâr kârdır. haftaya az daha fazla vermiş olacağım.

simdi farkettim 2 haftada giden kilonmus 1300.
ama olsun 1300 gram eksiksin ne mutlu. yerinde sayiyor olabilirdin.

Çok haklısın.. bu msj ekran fotosu alıp arada okumaliyim.. görüntü dışında gerçekten sağlık açısından da zayıflamak lazım..söylediğin şeyleri aynen yaşıyorum.. yarından itibaren daha disiplinli olacagim..olmalıyım.. Oldum gitti..

kesinlikle öyle
ayrıca avatanjliyiz erken basladik. bahar gelince pacalari tutusanlardan olmayacaz umuyorum. bende yillardir malesef ama artik bitsin istiyorum. 1

tabii ki katil eger sali gunu tartilacaksan . 1 dk ni almaz.

Merhaba bende katılabilirmiyim araniza acebaaa

sbeden merhaba )
Belki beni hatırlarsın sıvı diyeti ile verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
76.7 kiloyum , şuan boyum 163cm hedef:57 bende aranıza katılmak istiyorum :)
Artık sağlıklı kilo vereceğim..

inanki cok sevindim
inşaAllah olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…