sakın kaybetmeeeeeeeSelam kızlar.. bir hafta koptum, motivasyon sıkıntısı yasiyorum..her an her sey olabilir..güncel kilo ..97.5
sbeden
ohhhh yansin yaglar olabdigince zayiflamalisin . hamileliktede biraz kilo aliniyor. hamilelikten once verdigin kardir.leslie üstüne uygulamadan spor yapıyorum şekeri azalttım :)
300 gram. benim icin yerinde zayifladikca sorun yok. yeterki birakma.
Çok haklısın.. bu msj ekran fotosu alıp arada okumaliyim.. görüntü dışında gerçekten sağlık açısından da zayıflamak lazım..söylediğin şeyleri aynen yaşıyorum.. yarından itibaren daha disiplinli olacagim..olmalıyım.. Oldum gitti..sakın kaybetmeeeeeee
bak 1 kilo 300 gram vermissin . daha ne istiyorsun. şükret. dizlerinden az daha baski kalkti.. nefesin az daha rahatladi.
kalbin az daha rahatladi... demin 7 dk muzikle oynadim. kalori yakmak icin. 7 dk yi asamadim cunku kilodan dizlerim rahatsiz oldu. 1 kilo vereyim ben onu bile anlicam dizlerimden nefesimden.
dun aksam eve kadayif alindi. canim cok fazla cekti. az kaldi yiyecektim. oyle bir vicdan muhasebesi yaptim ki icim acidi cok zor bir histi. o an dedimki ben bunun tadini biliyorum. yicem 5 dk surmeyecek ve sonra 2 gün üzülücem belki bir sure daha ara vercem su zayiflama islerine. bu gun onu yememis olmanin mutluluguni hala yasiyirum. kendime güveniyorum.
bak sen 1.300 gram verdin
bense 600 gram.
ama kâr kârdır. haftaya az daha fazla vermiş olacağım.
simdi farkettim 2 haftada giden kilonmus 1300.
ama olsun 1300 gram eksiksin ne mutlu. yerinde sayiyor olabilirdin.
kesinlikle öyleGenel olarak vermişiz galiba .
Neyse motivasyon sıkıntısı hep var gibi . Ama pes etmediğimiz muddetce zafere yaklaşıyoruz demektir .
Pes etmek yok yola devam.
Ben yıllardır uğraşıyorum kendimle . Bir ay dikkat et sonrasal gitsin . Sonuc 89 ları gördüm . Şimdi yaklaşık üç aydır salmadım kendimi ., cok guzel sonuçlar almadım belki ama seksen dokuzla ara dört rakam koymayı başardım cok şükür şimdi kendimi yetmiş dokuza daha yakın hissediyorum
hahahahahahhahBide varya kızlar kimseye demiyorum ama 65 lerde nasıl gözükürüm diye cok heyecanlanıyorum dokuz yıldır hiç o kiloya dönmedim ve ruya gibi geliyor
tabii ki katilKızlar bende mi katılsam size acaba
Yalnız benim salı günü tartılmam mümkün değil çünkü saat 6'da uyanıp gözümü açamadan işe geliyorum ama cumartesi tartılsam siz salı gibi görseniz olur sanırım
Tamam katılıyotum o zaman :)tabii ki katileger sali gunu tartilacaksan . 1 dk ni almaz.
hoşgeldin aramizaTamam katılıyotum o zaman :)
Boyum 164 kilom 73 hedef 57
Bugün tartıldım tekrar 77.2 çıktı (((sbeden merhaba )
Belki beni hatırlarsın sıvı diyeti ile verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
76.7 kiloyum , şuan boyum 163cm hedef:57 bende aranıza katılmak istiyorum :)
Artık sağlıklı kilo vereceğim..
merhaba katilabilirsin :)Merhaba bende katılabilirmiyim araniza acebaaa
merhaba hoşgeldin ekliyorum listeye :)sbeden merhaba )
Belki beni hatırlarsın sıvı diyeti ile verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
76.7 kiloyum , şuan boyum 163cm hedef:57 bende aranıza katılmak istiyorum :)
Artık sağlıklı kilo vereceğim..
inanki cok sevindimÇok haklısın.. bu msj ekran fotosu alıp arada okumaliyim.. görüntü dışında gerçekten sağlık açısından da zayıflamak lazım..söylediğin şeyleri aynen yaşıyorum.. yarından itibaren daha disiplinli olacagim..olmalıyım.. Oldum gitti..
Aynn rumuz değiştirrim===) )merhaba hoşgeldin ekliyorum listeye :)
rumuz değisikligi mi var hatirlayamadim :)
himm kendini tanitmayacak misinAynn rumuz değiştirrim===) )
Sıvo diyeti ile 1 ayda 15 kilo vermiştim )himm kendini tanitmayacak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?