Aslında boşlamadım yarın regl günüm o yüzden karnım şiş. Ondan olsa gerek.merhaba r4bi4
200 gram kaybetmissin. bu haftayi bosladin heralde. yuruyus yapiyor musun. 6 dan sonra yiyorsan yememeye basla
süpersinAslında boşlamadım yarın regl günüm o yüzden karnım şiş. Ondan olsa gerek.
Leslie yapıyorum, inşaallah regl bitişi ödem de iner :/
Ayrıca 6 değil 4den sonra yemiyorum ❤
76.7 ile basladin . ve bugün kaybin sadece 700 grammmEvet kızlar ben bu haziran ayında nişanlanıyorum. (Bi aksilik olmazsa)
Bu nedenle 77. 2 kilodan 57 kiloya düşmem gerek yani tam 20 kilo nunun için 6 ay var önümde
Ben çok önceden: 3 sene önce sıvı diyeti ile 25 kilo verdim ama hepsini geri aldım.
Geçtiğimiz yaz 2 ayda 10 kilo verdim(Karatay diyeti ile )ama 5 ini geri aldım yani sonuç 77 kilo
2 ocaktan beri diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum.
Bende dün bir deneme yaptım günde 3250 kalori aldım ve kahvaltı, hamburger patates kız. Kola, cips ve çikolata yedim bugün tartıldım yine kilom sabit.
Bundan sonra şöyle düşündüm madem ki 3250 kalori ile kilom sabit o halde günde 1500 kalori, 4 gün fitness ve 2 gün yoga gibi bir sınır koydum böylece haftada 1 kilo vermeyi planlıyorum.
Bu 1500 kaloride hedefim sağlıklı yaşamak. Sanmayın ki arada çikolata, tatlo yemeyeceğim. Hayır yiyeceğim ama 1 çikolatanın yarısını yiyeceğim mesela (tabiki hergün değil ama haftada 2 ) ve günde 1500 kaloriyi aşmayacağım.
Evet bir önceki hafta pek dikkat etmedim açıkçası kv'deydim:)76.7 ile basladin . ve bugün kaybin sadece 700 grammm
malesef kötü. ozelden yaziyorum simdi
Teşekkür ederim inşallah hep birlikte başaracağız bazen oluyor pes ettiğim olmuyor dediğim ama tekrar toparlanıyorum çünkü artık zayıf geçirmek istiyorum hayatımın geri kalanını onun için yola devamzezemakko bildirimlerinin devami icin tesekkurler. menulerini yaziyorsun aktifsin umarim basarirsin. ben yapamadim en iyisi diyetisyene randevu alayim dedim.zaman hizla geciyor cunku.
Listeye eklediğin için teşekkür ederim .boy ve hedef nedir
rica ederim gecmis olsun. zayifladikca duzelecek hepsi inşaAllahListeye eklediğin için teşekkür ederim .
Boyum 1.68cm
Hedef kilo 65 kg. polikistikover durumu var ( Doktorum hastalık değil . Mavi gözlü doğmak gibi bir durum dedi .)
zayiflayinnca adet düzensizliği, tüylenme problemi azalıyor
suan seni hic hoş karsilamiyorum.Kızlarımmmmm 2 gündür diyet yapmadım bugüm sözlüm ben ailem otursuk resim attık.
Bi kız arkadaşım yorum olarak bana çok feci kilo almışsın acil ver dedi. Ben bir bozuldım bir bozuldım var ya..
Çok pis hırslandım.
Yarın sıvı diyetine başlıyoyom son derece sağlıksız ama bitti yani kimse damarıma basmayacaktı 1 ayda nasıl incecik olcam biliupyomm daha önce de yaptım bu diyeti. 1 ayda 20 kilo verdim yine yapcam.
Günaydın canım doğru diyorsun ama Bi kere karar verdim ve yapacağım gruba uygun değilse çıkabilirimsuan seni hic hoş karsilamiyorum.
hirslarina yenik düsme.
sirf o kiza kizdigin ve hirslandigin icin bunu yaparsan kendini sevmedigine emin olacam. kendinde diyorsun son derece sagliksiz.
1 ayda 20 kilo vermissin. canina okumussun magrifet gibi soyluyrsun bu basari degil.
ister kiz ister kizma
gercekler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?