Güzel görünüyor. Pirinc pilavina karsi degilim. Faydalari var. Gecen tv de bir uzman anlatiyordu.
Bende katılmak istiyorum ,boy 1,65 kilo 70 hedef 65Katilmak isteyen olursa mesajla kilo boy hedef kilo belirtebilir.
Yarış ve motivasyon başladı. Isteyen katılabilir
Her salı kilo bildirim günü.
Menü spor sohbet paylaşımı serbest
boy hedef isim ilk kilo 4 aralık 5 aralık 164/75 sbeden 87.9 87.9 / bodrum salatasi 83 83 162/61 Cascade_ 62.5 62.5 163/51 liliyaa 55 55
Tamam inşallah. Cesaretimi toplayıp tartıya çıkınca yazıp dahil olucam emin ol.Merhaba
Bende ayni durumdayim ama toparlicaz yavas yavas . Tartildigin zaman listeye eklerim
Poğaça Boş gıda evetGüzel görünüyor. Pirinc pilavina karsi degilim. Faydalari var. Gecen tv de bir uzman anlatiyordu.
Oglen vaktinde yemen daha iyi olmus. Seni bunalima sokacak kadar ileri gitme zaten ama pogaca faydasiz basit bir karbonhidrat. Elma yeseydin 2 yada 3 tane daha iyiydi. Elma bagirsak dostu cilt guzellesitrici faydasi say say bitmez sadece pogacayi bos yere yemissin :)
Ben simdi kursa gidiyorum. Yanima 2 mandalina 1 elma alacam. Firsat bulursam yerim.
Ben de az içiyorum maalesefBenim su günluk su tuketim ortalamam 2 bardak. Havalar soguyunca malesef sayi düştü.
Bugun itibariyle bu sayiyi 3 bardağa cıkariyorum. Adim adim dogrulari uygulamaya geciriyorum.
Ya sizlerin günluk su ortalamasi nedir kizlar
Pirinç yeme canım. Afiyet olsun
Doğru okuyorum dimi? İki bardak?Benim su günluk su tuketim ortalamam 2 bardak. Havalar soguyunca malesef sayi düştü.
Bugun itibariyle bu sayiyi 3 bardağa cıkariyorum. Adim adim dogrulari uygulamaya geciriyorum.
Ya sizlerin günluk su ortalamasi nedir kizlar
Vurmalı :)))Ay bende katilsam mi kurallar esnek olmasin... vurmali cezali olsun
Sağol canımPirinç yeme canım. Afiyet olsun
Nescafe içme canımSabah 2 haşlanmış yumurta
Çökelek, yeşil zeytin ve domates.
Arada 2 şekersiz kurabiye. 2 kupa sade Nescafe.
1 portakal
Karnabahar haşlıyorum. Sarımsaklı yoğurtlu yapacam ama şu anda aç değilim.
Dalga mı geçiyorsun ?Nescafe içme canım
Afiyet olsun
Yoo neden ki?Dalga mı geçiyorsun ?
Rica ederim :)
ikimizde 80 grubundayiz umarim öncelikle bir an önce 70 lere ineriz
Hedef kilo ve boy nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?