TACIZ BIR AKIL VERIN

Sinirden tir tir titriyorum Arkadaşlar bugün is çıkışı teyzemin kızına uğradım gebe olduğu için bir yardıma ihtiyacı var mi diye eşi süt getirmiş kaynatmasi için kazara ayağı takıldı süt oldugu gibi üstüme döküldü kuzenim de bana giymek üzere etek ve tişört verdi kuzenim boyu 165 civarı ben 176 boyum neyse müsade istedim eşi olmaz ben seni bırakayım diye tutturdu kuzen de ısrar edince peki dedim tam evimin önüne geldik arabadan ini em bana çok güzelsin etkiliyordu herkesi deyip elini bacağına attı ben neye uğradığımı şaşırıp attım tokadı kızlar bi akıl verin ne yapacağım şimdi kuzenimle paylasmaliyyim mi bunu
Bilmiyirum ama Dul olduğum için galiba
karaktersiz herif birde dul olunca bunları hakediyomusunuz ne demek ya onun varya yüzünü gözünü yırtardım karaktersiz şerefsiz adamın

Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.

pırıl pırıl. gurur duydum düşünce yapınızla. bize böyle türk kadınları lazım işte. helal olsun.

Şu bana yorum yapan hatunlara toplu cevabım olsun.

"İstisnalar hariç" demenin anlamını biliyosunuzdur sanırım. Bu ülkede herkes ensest mağduru olmayıp her kadın tecavüze uğramadığına göre bunları yaşamak zorunda olanları ve yaşatanları istisna olarak görüyorum. Sakın bana tecavüzü destekliyomuşum da, kadını suçlu buluyomuşum erkekleri haklı görüyomuşum gibi saçma sapan yorumlar yapıp benim üzerimden çığırtkanlık yapmayın. Böyle bir şeyi haklı görecek kadar ne cahilim ne sağduyusuz, vicdansız. "Dulum", "etek", "1.76 boyum" gibi belirtmeler bana hiç inandırıcı gelmiyo he diyelim ki oldu benim kuzenimin eşi bana sarkıntılık yapamaz, buna cesaret edemez. Çünkü ben sindirilecek, susacak, korkup kabullenecek bir kadın değilim konu sahibininde öyle olduğu kanısına vardım doğal olarak yineliyorum;

Konuya inanmıyorum ama doğruysa cesareti konu sahibinden bulmuştur (nokta).

Benim kuzenimin esi bana bunu yapamaz vs. gibi buyuk konusarak yeterince çığırmışsınız zaten siz. Tecavuz edilip oldurulen genc kizlara "e o da mini etek giymeseymis canim" diyen gruptansiniz belli ki. Kelime oyunu yapmayin cok belli oluyor :) iyi gunler dilerim

Benim kuzenimin esi bana bunu yapamaz vs. gibi buyuk konusarak yeterince çığırmışsınız zaten siz. Tecavuz edilip oldurulen genc kizlara "e o da mini etek giymeseymis canim" diyen gruptansiniz belli ki. Kelime oyunu yapmayin cok belli oluyor :) iyi gunler dilerim

Sadece etek giyenler taciz yada tecavüze uğrasaydı öyle düşünebilirdim. Tesettürlü olanda yaşayabiliyo, erkek çocuklarda, bebeklerde onlardaki suç unsuru ne? Amacın ne senin polemik mi? Okuduğunu anlayamayacak yada altında başka şeyler arayacak kadar ......? Boşlukları sen doldur?

Karısı inanmaz diyorsunuz da burada konu karısını buna ikna etmek değil, o söyler geçer gerisi onların bileceği iş, söylenmeli, adamın ayıbını mı örtecek.

O süt nasıl oldu da üstünüze döküldü ? Siz neden daha kuzeninizin eşi olan kişiyle eve brklysnz? Neden ön tarafa oturdunz madem ? Sizin ondan kalır yanı niz yok bence hadi ne haliniz varsa görün odununuz bol olsun cehennem de kuzen ve masum bebeği yazık onlara

O süt nasıl oldu da üstünüze döküldü ? Siz neden daha kuzeninizin eşi olan kişiyle eve brklysnz? Neden ön tarafa oturdunz madem ? Sizin ondan kalır yanı niz yok bence hadi ne haliniz varsa görün odununuz bol olsun cehennem de kuzen ve masum bebeği yazık onlara

Kuzeninin esiyle eve birakilmak da ne var yahu iyice abarttiniz gercekten..vah vah vah zihniyetler gercekten kararmis..gunah aliyorsaniz belki de sizin cehennem de odununuz daha bol olacaktir.

Cidden kadını suçlayıcı konuşmalar yapanı an-la-mı-yo-rum.

Kuzeninin eşiyle eve giden, üstelik UTANMADAAANNN ön koltuğa oturan birine "odunun bol olsun" diyen şahıs, kimin odununun bol olduğuna sen mi karar veriyorsun. Kimin odunluk kimin cennetlik olduğunu sen nereden bileceksin.
Ayıp yahu ayıp.

Nasıl zihniyet taşıyorsunuz siz?

Yeni üye ve taciz konusu kusura bakmayın ama inanmadım. O kıyafetle mi çıktınız sokağa size küçük gelen şeylerle mi. Yok süt döküldü yok kıyafet verdi ben uzun boyluyum yani kuzenimden daha çekiciyim bla bla..

iki ucu boklu değnek dedikleri dıırum bu işte. söylese o bana asıldı der sen suçlu olursun,söylemesen hoşuna gitti demekki deyip devam edecek. oof allah belasını versin böyle erkeklerin.

Sinirden tir tir titriyorum Arkadaşlar bugün is çıkışı teyzemin kızına uğradım gebe olduğu için bir yardıma ihtiyacı var mi diye eşi süt getirmiş kaynatmasi için kazara ayağı takıldı süt oldugu gibi üstüme döküldü kuzenim de bana giymek üzere etek ve tişört verdi kuzenim boyu 165 civarı ben 176 boyum neyse müsade istedim eşi olmaz ben seni bırakayım diye tutturdu kuzen de ısrar edince peki dedim tam evimin önüne geldik arabadan ini em bana çok güzelsin etkiliyordu herkesi deyip elini bacağına attı ben neye uğradığımı şaşırıp attım tokadı kızlar bi akıl verin ne yapacağım şimdi kuzenimle paylasmaliyyim mi bunu
Söyle yaa yaptığı terbiyesizlikten kendisi utansın

simdilik soyleme bence, bir daha olursa soylersin.
ama sende gidip gelme kuzenine, disarda gorus onunla.

İnanmadım konuya. Çünkü havalar çok soğuk

Yeni üye ve taciz konusu kusura bakmayın ama inanmadım. O kıyafetle mi çıktınız sokağa size küçük gelen şeylerle mi. Yok süt döküldü yok kıyafet verdi ben uzun boyluyum yani kuzenimden daha çekiciyim bla bla..
boy uzunluğunu etekten dolayı verdi diye düşünüyorum. Yani o daha kısa boylu olduğu için onun eteği bana kısa geldi diye.

Eski üyelermi tacize ugruyo? Yeni üye olanlar nasil konu açmalı? Bazı insanlar dert paylaşma niyetinde değilse üye olmazlar. Bazıları sadece yorum yazmak icin üye olur. O zaman şöyle yapalim ilk dert yeni uyeler icin
-eltim beni taklit ediyor
ikinci dert -kayinvalidem bunu dedi üçüncü dert - tacize uğradım. Olurmu?

176 boyunda seksi,bakımlı bir dulum. Kuzenimin mini eteğini kıvrımlı vicuduma giymiştm. Kuzenimin eşi ise 190 boylarında seksi vicutlu biri. Sonra beni eve bırakmak istediğini söyledi. Arabada seksieli ile bacağıma dokunarak çok seksisin beni çok etkiliyorsun dedi... :KK51:
Ha haa aynen canı sıkılan bdv de konu açıyor:63:

Back
X