Böyle bir sapık bikaçgün önce haberlere çıktı çok fazla şikayet almış bu o olmasınTaciz olayı malesef çok sık yaşanıyor sözlü bakışlı her türlüsü...
Bende bikere yolda yürüyorum bi yere gidiyorum karşıdan bi araba geliyo ama güzel böyle afilli bi araba durdu yanımda bana bulunduğumuz semtin lisesini soruyor bilmiyorum yeni taşındım karşı dükkanlara sorun diyorum adam hala ısrarla bilmiyo musunuz ne tarafta acaba ters yönde mi kaldı falan diyo bende hala laf anlatmaya çalışıyorum bilgim yok falan ,Adam da isterseniz binin bi beraber bakalım sizi de bırakırım falan diyo ben başka yöne gidiyorum falan diyorum sonra bi baktım adamın cinsel organı dışarda pantolonunun fermuarını açmış öyle duruyo adam gördüğümü fark etmedi şok oldum o an dediğim gibi bilmiyorum dedim ve hızlı hızlı yoluma devam ettim araba bi iki kere karşıma çıktı yolda ama görmemezlikten geldim çantamdaki biber gazı o anda aklıma gelmedi malesef
panik hali tabi psikoji zaten alt üst olmuş bi anda bide ilkkez başına geldiyse normalValla bende bilmiyorum kafasız beyinsizler o panikle yapamamıştım sonradan aklıma geldi arabaya bilecekmiş gibi yaklaşıp camdan biber gazını sıkıverseydim keşke şöför yanı koltuğun camı komple açıktı ordan konuşuyordu, ama o an akıl edemedim o görüntüyü görünce
sen böyle anlatınca arka sokaklar dizisi canlandı gözümde
Evet çankayadaymış o galibaBöyle bir sapık bikaçgün önce haberlere çıktı çok fazla şikayet almış bu o olmasın
panik hali tabi psikoji zaten alt üst olmuş bi anda bide ilkkez başına geldiyse normal
İyi günler
O kadar gözüme batmaya başladı ki bu durum
Bir süredir geri kalmış sayılabilecek bir yerde yaşıyorum
Şehir aslında büyük ama insanlarin zihniyeti kötü
Bariz elle taciz olayı olmadı çok şükür ama sözlü taciz,bakisla taciz çok karşılaşıyorum
Üstelik ben güzel bir kız değilim
Bu insanlar için önemli olan güzellik ,kapalılik değil biliyorum ama kendimi sürekli buradan mini eteklerinde geçsem kim bilir başıma neler gelirdi diye düşünurken buluyorum öyle bir yerde yaşıyorum anlayacaginiz
Bir kaç kere ne bakiyosun veya ne diyosun sen dediğim oldu hepsi üste çıkıyor daha kötüsü üstüme yürüyen serseriler oldu koloni halinde gezen vasifsiz erkek toplulukları olur ya
Şahin içinde gezen turlerden onlar işte .
Zamanında polise şikayet etmisligim oldu
Tecavüz söz konusu değilse çok ilgilenmiyorlar sanırım ( benim gördüğüm bu başka türlü de olabilir )
Komiser bana yani çok bulunmaz sözlü taciz bu boşuna yorulursunuz filan dedi kendilerine is çıkacağı için sanırım çok isteksizdi nasıl bulunsun orada kamera yoktur bilmem ne bi sürü şey söyledi
Benim babam da bir ilde şube müdürü filan gibi bi şey dedim (yalan ) o zaman ilgili oldular baya.
Ertesi gün başka bir ekip aradı kamera kayıtlarını inceleyeceklermis sanırım
Onlarla buluştuk
İçlerinden bir memur akşam mesaj atmaya başladı işte gösterişli bi kizsin şehirde dikkat çekiyorsun (alakası yok ) insan ister istemez sana öyle bakıyor bilmem ne
Ailem duymasın diye de neden bilmiyorum o şikayet olayından vs hep vazgeçtim çok pişmanım
Poliste artık pek güvenilir gelmiyor
Ama dedigim gibi bana öyle denk gelmiş olabilir.
Siz ne yapıyorsunuz ? Tepki gösterip sonuç aldiklariniz oldu mu ?
Mesela saldirdiginiz, biber gazı siktiginiz, bağırıp rezil ettiginiz ,şikayet edip sonuç aldığınız ?
Anlatabilir misiniz nasıl korunuyorsunuz veya başınıza geldikten sonra nasıl tepki gosteriyorsunuz?
,İşte böyle şeyler beni çok rahatsız ediyor
Ben mi histerik bi insanım acaba diyorum
Öyle her bakana bana bakma demiyorum
Soru sorani terslemiyorum
Üzerime her şeyi alinmiyorum
Ama kadiniz biliyoruz ne amaçla ne yapılıyor
Susunca cesaret mi veriyorum diyorum
Susmayinca geri adım attirabiliyorlar
Çünkü çoğunlukla sabıkalı korkusuz insanlar oluyorlar
Her hafta yaşıyorum ben bunu
Bir üye yazmış ne kadar abartmissiniz diye ben de bazen düşünüyorum
Olayı mi abartiyorum yoksa bende mi abartı bir sey var
valla vurdulu kırdılı diziler beninmde tarzım değil eşim benim sevdiğim diziyi sırf ben seviyorum diye izlediği en azından göz aşinalığı oldğu için bende izliyorum hayat müşterekAma bu dizi değil gerçek, bahsettiğin diziyi hiç izlemedim hayatım boyunca 2 dizi izledim. Boş şeyler izlemek tarzım değil
Şimdi oldukça önemli bir birimde olan ve gerçekten önemli operasyon yapan rutbeli birinden kurtulmak için ne çabalar verdim ne şikayetler ettim bizzat şube muduruyle görüştük babam duymasın diye çok rahat hareket edemedikAhahah bildigin poliste asilmis , yuh yaa cidden ulkenin civisi cikti. bence atese verip kapiyi kitleyip cikalim, bazen cidden icimden bu geciyor ama sonra diyorum ki o guzelim memleketin ne sucu var icinde yasayanlar capsiz vasifsi git gide insanliktan cikiyor, insanliklarini vicdanlarini tum degerlerini kaybediyorlar. Bir ulke nasil felakete gider onu seyrediyoruz ulkede cidden kulturel sosyolojik ahlaki bir cokus var. bunu her gecen gun olan tecavuz edilen oldurulen kadin haberlerinden ve benzeri felaketlerden goruyoruz. Cidden colugumuz cocugumuz icin endiseleniyorum. Ailelerde ister istemez psikopata bagliyor etrafta gorduklerinden dolayi. Cidden zor yani.
Az once yurt odasina gizli hayran/sapik ta dev ayicik geleni hatirladim, artik nasil devlet yurduysa koca paket denetlenmeden iceri aliyor , kargo sirketinin kagidi yok rastgele biri gelip bombali paket biraksa onudas alacaklar demekki.
Hani bir ara ozel guvenlikler kalkacak dedilerde millet ekmeginden olacak falan diye herkes tepki gostermisti su gevsek hareketleri gorunce aslinda kaldirsinlar gitsin diyor insan.
Yaa çok güzelbana unvdeyken su askeri nizamiyelerde nobet tutan askerler varya onlardan biri laf atti,agzi kulaklarinda siritiyor.ama belli tipinden adamin yasi basi var.
dondum gerisin geriye yaklastim nizamiye kapisina,aksam x albaya selamlarinizi iletirim dedim..
adamin yuzunu hala unutmam
yerin dibine gecti serefsiz.
yakasinda yazan soyadina bakmistim zaten.
x albayda babam olur.
soyledim tabi..cunku eminim benim disimda yoldan gelen gecen kizlara laf atiyordu pislik.
guzel bi meydan dayagi yedi zannimca
evli coluk cocuk babasiymis bide.
ne anlarsin ki ona buna laf atmaktan,evinde gul gibi karin var.
ondan sonrada o nizamiyeden gecerken islik sesiymis laf atmaymis hicbisey duymadim,arkadaslar da duymadiklarini soylediler.
Kimse şahitlik yapmak istemedi valla adam sapik hiç te korkmadi korkan tek kişi ben oldumCeza almadı mi ?
Bi de otobus şoförü karakola çekene kadar geçen sürede ne oldu
O ne yaptı sonra polisler ona nasıl davrandı
Otobustekiler ne dedi
Bu süreci merak ediyorum işte
Mesela adam çok korktu mu
Elektro sok alin biber gazida alinda ruzgar varsa sorun olabilir ama eksikmi kalacaksiniz onuda alin ben jop yada job nasiil yaziliyor buBiber gazı kullanilabiliyor mu
Hiç örneğini gördünüz mü
Olay çok ani gelişiyor ya
Bir de biber gazi etkili bir şey mi ?
Yani siktiktan sonra kacabiliyor muyum
Hemen toparlanip yakalayabilir mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?