Taciz durumunda neler yapıyoruz ?

Böyle bir sapık bikaçgün önce haberlere çıktı çok fazla şikayet almış bu o olmasın

panik hali tabi psikoji zaten alt üst olmuş bi anda bide ilkkez başına geldiyse normal

Benim de lisede başıma geldi minibüste Korkumdan sesim çıkmamıştı o ahlaksızın yerine ben utanmıştım

Ülkemizde en iyi çözüm duymamazlıktan gelmek ve en kısa sürede uzaklaşmak. Yoksa bıçaklanmak falan istemeyiz bence.

Böyle bir sapık bikaçgün önce haberlere çıktı çok fazla şikayet almış bu o olmasın
Evet çankayadaymış o galiba
panik hali tabi psikoji zaten alt üst olmuş bi anda bide ilkkez başına geldiyse normal

Daha öncede ufak tacizler yaşamıştım ama bu denli sapıkça olanını ilk defa yaşadım ve panikledim

Ahahah bildigin poliste asilmis , yuh yaa cidden ulkenin civisi cikti. bence atese verip kapiyi kitleyip cikalim, bazen cidden icimden bu geciyor ama sonra diyorum ki o guzelim memleketin ne sucu var icinde yasayanlar capsiz vasifsi git gide insanliktan cikiyor, insanliklarini vicdanlarini tum degerlerini kaybediyorlar. Bir ulke nasil felakete gider onu seyrediyoruz ulkede cidden kulturel sosyolojik ahlaki bir cokus var. bunu her gecen gun olan tecavuz edilen oldurulen kadin haberlerinden ve benzeri felaketlerden goruyoruz. Cidden colugumuz cocugumuz icin endiseleniyorum. Ailelerde ister istemez psikopata bagliyor etrafta gorduklerinden dolayi. Cidden zor yani.
Az once yurt odasina gizli hayran/sapik ta dev ayicik geleni hatirladim, artik nasil devlet yurduysa koca paket denetlenmeden iceri aliyor , kargo sirketinin kagidi yok rastgele biri gelip bombali paket biraksa onudas alacaklar demekki.
Hani bir ara ozel guvenlikler kalkacak dedilerde millet ekmeginden olacak falan diye herkes tepki gostermisti su gevsek hareketleri gorunce aslinda kaldirsinlar gitsin diyor insan.

,

Aynen canım bir de şu var benim polis arkadaşım var anlattığım olay olalı 10 yıl oluyor. Şimdi durumlar ne bilmiyorum ama savcıda hiç bir şey yapmıyormuş. hatta arkadaşım var benim polis eskiden istiklal'de görevliydi. düşün yani orada neler oluyordur. o dedi. savcı bir kere bunları terslemiş. bizi bunlarla uğraştırmayın diye. benim arkadaşımda kendi dövüyordu. hatta 2-3 kere dövdüğü için mahkemeye bile çıktı. bir de gidip şikayetçi olmuşlar. :) tuhaf bir adalet sistemi var.

Ama bu dizi değil gerçek, bahsettiğin diziyi hiç izlemedim hayatım boyunca 2 dizi izledim. Boş şeyler izlemek tarzım değil
valla vurdulu kırdılı diziler beninmde tarzım değil eşim benim sevdiğim diziyi sırf ben seviyorum diye izlediği en azından göz aşinalığı oldğu için bende izliyorum hayat müşterek

Taciz edecek adam saçı açık kapalı,yüzüklü yüzüksüz genç yaşlı demeden taciz ediyor yolda yürürken başıma hiç gelmedi ama trafikte her gün taciz ediliyorum desem yeridir o durumda da başka bir yola sapıyorum hiç seviyelerine inmedim birde biber gazı var arabada cok yakın olursa gözünü kör etmek için

Şimdi oldukça önemli bir birimde olan ve gerçekten önemli operasyon yapan rutbeli birinden kurtulmak için ne çabalar verdim ne şikayetler ettim bizzat şube muduruyle görüştük babam duymasın diye çok rahat hareket edemedik
Şube müdürü de yani öyle trafik şube müdürü gibi bi şey değil gazetelerin filan hakkında bir şeyler yazdığı adamlardan ama iyi ama kotu ben her siyasi operasyon iddianamesinde o adamin adini goruyirum oyle güçlü bi adam
Allah razı olsun ilgilenmedi diyemem
Söz konusu kişi hakkında zaten bu tarz şikayetler çok olmuş sicili bozukmus gerekeni yapicam söz dedi bize
Ama sistem ne yaptı nasıl işledi bilmiyorum evet bi daha bana bulasmadı ama o pislik şimdi terfi aldı çok daha önemli bir şubede çalışıyor
O yüzden guvenmiyorum hiç

bana unvdeyken su askeri nizamiyelerde nobet tutan askerler varya onlardan biri laf atti,agzi kulaklarinda siritiyor.ama belli tipinden adamin yasi basi var.
dondum gerisin geriye yaklastim nizamiye kapisina,aksam x albaya selamlarinizi iletirim dedim..
adamin yuzunu hala unutmam
yerin dibine gecti serefsiz.
yakasinda yazan soyadina bakmistim zaten.
x albayda babam olur.
soyledim tabi..cunku eminim benim disimda yoldan gelen gecen kizlara laf atiyordu pislik.
guzel bi meydan dayagi yedi zannimca
evli coluk cocuk babasiymis bide.
ne anlarsin ki ona buna laf atmaktan,evinde gul gibi karin var.
ondan sonrada o nizamiyeden gecerken islik sesiymis laf atmaymis hicbisey duymadim,arkadaslar da duymadiklarini soylediler.

Yaa çok güzel

Ceza almadı mi ?
Bi de otobus şoförü karakola çekene kadar geçen sürede ne oldu
O ne yaptı sonra polisler ona nasıl davrandı
Otobustekiler ne dedi
Bu süreci merak ediyorum işte
Mesela adam çok korktu mu
Kimse şahitlik yapmak istemedi valla adam sapik hiç te korkmadi korkan tek kişi ben oldum

Tekvandoya git. Kadın korunma sanatları var. Yani kısaca dövüşmeyi öğren arkadaşım. Yoksa halim zor. Allah korusun. Birde yüzük tak.(Sevgilin olsada olmasa da ) seni sahipli zannetsinler. Oyle yoz geri kafalı insanlara belki bir kısmının gözü korkabilir. Diğer gözü korkmayanlari da döversin. Bu zamanda insana ancak kendinden fayda var. Başkaları fast fiso :))

Benim çalıştığım işyerımde başıma geldi elle falan değil ama adam sözle taciz etti.
Bende direk tersledım adamı biraz ileri gitti. Patronlara şikayet ettim. Adamı zaten dövmekten beter ettiler :))

Biber gazı kullanilabiliyor mu
Hiç örneğini gördünüz mü
Olay çok ani gelişiyor ya
Bir de biber gazi etkili bir şey mi ?
Yani siktiktan sonra kacabiliyor muyum
Hemen toparlanip yakalayabilir mi beni
Elektro sok alin biber gazida alinda ruzgar varsa sorun olabilir ama eksikmi kalacaksiniz onuda alin ben jop yada job nasiil yaziliyor bu neyse yakindir almam gecireceksin kafasina da hangi birini anlatayim bilemedim ama sessizce yanlarindan uzaklasmak en dogrusu bir dokunma yoksa bazisi azitabiliyor en son soyle.birsey oldu karanliktayim atmye gitmem lazim iki kisi ben karsi gecjnde biri digerine sende gec dedi orada anladim birseyler ters sonra durdum minibuse bineyim numarasi yapim dedim ama binmem imkansiz oyle bir yerdeyim binsemm gidecegim yer evimden uzakta kalacak yanibinemem bekle bekle. Yanimdan gecerken laf atmalar vs 2 3 metre yanimda durdular benle beraber bekliyorlar biri telefonla konusuyor dedim eyvah kacirilicagim galiba ...toparlandim gectim.yanlarindan iyiki taciz olmadi ama gitmesem donsem.orasi daha karanlik alsalar gotururler sonra pesime takildilar ilk gordugum pastanete attim kendimi ve anlattim takip ediliyorum diye onlar beni pastanede gorunce ikiside ayrildi.....polisi aradim o arada ekip gonderceklerini soylediler sonra pastanede ki calisan ki Allah razi olsun ondan beni bekledi bende atmden para cektim ekiplere gerek kalmadan ayrildim ordan cok korktum insanlar sapik bunlar gibi hatta daha kotulerini anlatabilirim size igrencler ...gulmelerine gelince gulerek gunah isleyen aglayarak cehennme girer...onlarinkini buna benzetiyorum

Bu taciz degil de bire bir şahit oldum :) geçenlerde minibusteyim baya da kalabalk bende arkada bi yerde oturyordum tam kkyi okuyorum :) yaşli bir teyze bindi işte postanenin orda indir beni dedi şoföre. Teyzeyi goremiyorum tabi bi an bi baktim teyze bagirmaya başladi s..fsz p..vnk flan dedm ne oluyo millette anlamadi birsey adamin birine bagiriyor. Megerse adam kadinin cantasinin icine eline sokmaya çalışmış millettr teyze uyduruyor saniyor. Kadin oyle bi bagirdiki adam indi arabadan. Teyzeye helal olsun dedim valla :)

Hiç elle tacize uğramadım inşallah uğramam da. Ama öyle bir şey oldu diyelim susup gitmem ağzının payını verir ortalığı ayağa kaldırırım. Geçen haftalarda minibüse binmiştim kız grubu bindi minibüse yanlarında da erkekler vardı. Kızlara laf atıyorlardı galiba başka bir kadın araba durduğunda erkeklere kızdı. Laf mı atıyorsunuz siz terbiyesizler falan dedi. Bazılarınında ilgi hoşuna gidiyor ses çıkartmıyor daha fazla konuşuyor ilgi çekmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…