Taciz edildim... :( 😢

Etrafımdaki herkes ne kadar pozitif olduğumu söylüyordu psikolojin sağlam diyorlardı hayatımdaki tüm zorlukları bilen insanlardı tabi bu hariç benden hayata bakışımı küçük şeylerde bulduğum mutluluğumu iç huzurumu çaldı

Ne kadar zor olsa da inan buna bile şükrediyorum gerçekten gözü dönmüş gibiydi ve bir tık fazlası bile beni çok daha beter bir hale sürüklerdi
Keşke bu dünyada adalet olsa da herkes yaptığının bedelini ödese

Baskalarina da tecavuz edebilir o cocuk. Ortak arkadasiniza soyleyin ne yaptigini belki de hic bilmiyor. Baska cevredeki kizlarin da duymasini saglayin dedikodu yayin bir nevi. Baskasinin basina gelmis gibi de anlatabilirsiniz.
Aslında rezil olmayı hak ediyor ama ben kendimle o kadar meşgulüm ki yalnızca iyileşmek istiyorum

Erkekler evde buluşmayı kabul edince sevişiriz sanıyorlar bu toplumda, bir daha kimseyle yalnız kalmamaya çalışın, cinsel açlığın Afrika’sı bu ülke Malesef
Ah zaten öyle rahat biri değildim yine de olan oldu şimdi çok daha temkinli yaklaşıyorum insanlara

Çok teşekkürler insan kendisi nasılsa karşıdakini de öyle biliyor
Ben sevginin ne olduğunu tam olarak bilmesem de ne olmadığını çok iyi biliyorum ne yazık ki tecrübelerim çok oldu bununla ilgili
Şu an buraya yazmak bile öyle iyi geldi ki hem bir adım atmış oldum zaten kendimi hazır hissettiğimde bir uzmanla görüşmek istiyordum
Bir pislik için hayatın güzelliklerinden olmak istemiyorum
Ben öğretmenim bu arada fakültede psikoloji ile ilgili dersler gördük kendim de ilgiliydim araştırmayı seviyorum şartlar el verdiğince kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum ilginiz için tekrar teşekkür ederim

Taciz değil tecavüz girişimi olmuş, çok geçmiş olsun neyse ki önceden yalnızken gitmemiştiniz tecavüzle beraber dahada kötü şeyler de gelebilirdi. Kesinlikle kendinizi suçlamayın, bir çok arkadaşım var yalnız yaşayan sürekli sevgili değiştiren hiç böyle şeyler duymadım. O ahlaksız utanmaz sanırım empati yoksunu sosyopat, narsist ve psikolojik rahatsızlığı olan biri, tecavüzcü ve seri katillerde görülen bir şeymiş, asla kendini suçlama. Burada pikolog ve Psikiyatrist arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler hatta biri açıklar muhakkak. Seni yadırgamayacak, yargılamayacak herhangi bir aile bireyin var mı baban, abin, amcan vs bu ahlaksızı anlatabileceğin?

Şunu bir anlayin artık bir erkekle özellikle yeni tanıştığını biriyle başbasa ev ortamında kalmayın.Geri dönüşü olmayan birsey olabilirdi.Allah korumuş.

Yılanmış demek ki. Timsah. Akrep. Yarasa. Hamam böceği. Ez gitsin. Maalesef böyle insanlar var ve o insan sana denk gelmiş. Zamanla atlatacağina inan. Spora git, yeni yeni meslekler edin elisleri yap, hobi edin, yuzmeye git. Kendini gelistirmeye calis, ek dil oğren, birseyelrle ugras, kafani dagit baska seylerle ilgilen. Ama oncelikle kendine zaman ver. Kolay degil kotu seyler yasamissin hersey cok taze ama inanki gececek. Elbetteki yaranin izi kalir, kalmaz degil ama onemli olan o yarayi iyilestirmek. Buyudukce bazi seyleri daha iyi idrak edeceksin, daha secici olacaksin iliskilerinde. Sadece zaman ver kendine ve hayatina yeni hedefler koy. Cok da sıkma canini bak o sıkiyor mu canini? Suan kesin baska bir kurban bulmustur kendine gununu gun ediyordur salak. Biz kizlar burdayiz herzaman istedigin zaman yaz Hatta bir karar vermede tereddut ettigin zaman bizlere danis.

Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun bana çok iyi geldiniz ben çalışıyorum zaten işim ve sosyal çevrem iyi geliyordu şu an yaz tatili vaktim bol dediğiniz gibi dolu dolu geçirebilirim
İnsan yaratılmış en korkutucu varlıklardan olabiliyor bazen ama burada sizin gibi güzel kalpli insanları görmek bile bana umut oldu

Çok sağ olun
O kişi zaten normal değildir böyle bir psikopatla pis bir yaratıkla karşı karşıya olduğumu bilmiyordum
Ayrıca anlatabileceğim biri yok nasıl tepki verirler kestiremiyorum sevdiğim biri böyle bir şey yaşamış olsa kahrolurdum onlara da bu yükü yüklemek istemiyorum

Şunu bir anlayin artık bir erkekle özellikle yeni tanıştığını biriyle başbasa ev ortamında kalmayın.Geri dönüşü olmayan birsey olabilirdi.Allah korumuş.
Başka ülkede bu konuda insanlar çok rahat ama burası Türkiye... Bu arada şöyle düşünün insanız zayıf kalabiliyoruz bazen ve bu karşıdaki insana bize kötülük yapma hakkı tanımıyor. Hepimizin eline şerefsizlik yapacağı fırsatlar geçebilir ama insan olarak irademiz var tercihimizi insanlıktan yana kullanmalıyız.

Şöyle birşey var.Bu yorumdan engellenebilirim genede yazicam umrumda değil.Hepimiz müslümanız.Kuran-i Kerim'de ayet var.Zinaya yaklaşmayin.Bir kadın ile erkek yalnız kaldığı zaman üçüncüsü şeytandır.Hz.Yusuf neden Hz.Zuleyha'dan kaçıp zindana girdi.Soyle söyleyim sizin durumunuz benimde başıma geldi.Yada hiç gelmez demiyorum.Dini yorumu da bırakayım sizin rizaniz olmadan size dokunuyor etrafta kimse yok size yardım edecek.Bu yüzden kendinizi korumanız lazım egerki böyle durum yaşamak istemiyorsaniz.

Allah kötülerin kötü emellerine hic bir genc kizimizi alet etmesin sükür ki kazasiz belasiz kurtuldunuz atesle barut misali yalniz kalmayin söyler düsünürsek cok güclü bir genc kizsin aklin ile nefsine bedenine sahip cikmissin bunun icinde sükür edip yoluna bakmalisin böyle uskuruna düskünleri hayatindan uzak tutmani dilerim zira bugün sana yarin bi baskasina nerede neyi bulursa artik doyumsuz sapiklik iste

Ama siz kimsenin nasıl bir hayatı olduğunu bilemezsiniz ki bu yazdıklarınızı ben bilmiyordum ailem dindar değildi ve bana böyle şeyler öğretmediler ya da beni yönlendirmediler. Din dışında da ilgili değillerdi. Şu an kendim öğreniyorum, meal okuyorum. Araştırıyorum. Belki siz de uyarmak istediniz bir yabancı olarak ama benim etrafımda en yakınımda bile bana karşı sevgili, ilgili birileri olmadı. Şimdi belli bir yoldaysam, kendimi geliştirmişsem de hepsi yalnızca Allah'ın merhameti ile oldu. Ayrıca insan zayıf yaratılmıştır diye de ayet var ya da insanın hata yapacağı üzerine de pek çok ayet var tövbe bu yüzden önemli. Yani biz melek değiliz, kusursuz değiliz. Bu yüzden imanımız önemli bize zor da gelse arada düşsek de mükemmel olamasak da doğru yolda olmak için verdiğimiz çaba kıymetli.

O zaman lafınız gene kadını suçlamaya geliyor, niyetinizin bu olmadığına inanmak isterim. "Onun da orada ne işi varmış" demekten farkı yok çünkü. O pislik insan gibi davransın bir zahmet, minimum bu zaten.

Zina falan oralara hiç girmeyeceğim, ama tek bildiğim bu kızcağızın hiçbir suçu olmadığı.

elya1 Dualarim sizinle, en kısa zamanda atlatirsiniz umarım. Ne kadar kötü bir şey yaşadığınızı çok iyi biliyorum, destek almaktan çekinmeyin ve asla kendinizi suçlamayın. O yaratık bozuntusu da bir şekilde belasını bulur inşallah.

Allah razı olsun daha yolun çok başındayım inanın bana her konuda rabbimin rızasını gözetmeye çalışıyorum bu zor imtihanda bile bırakmadım kendimi Allah bizi ahir zamanın fitnelerinden korusun

Çok ama çok teşekkür ederim sevgiyle kucaklıyorum sizi ruhunuzun, kalbinizin güzelliği hayatınıza ışık olsun, baharlar sizin olsun daima
Ve kim yargılarsa da Allah yine de kimseyi böyle durumlarla sınamasın

Evet ama hayatta bu durumlar da var. keske hep mutluluklar olsa, ama hayal kirikliklari da bizim bir parcamiz.
En kisa zamanda unutmanizi diliyorumm
Elbette bize gül bahçesi vadedilmedi. Dünya zorlu bir yer ama yine de hepimiz için olabilecek en güzel hayatı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…