Taciz Edildim

Nasıl bi ülke nasıl insanlar haline geldik.. Ne kadar zor bi hayat yaşıyoruz karınlar olarak.. Arkadaşım çok geçmiş olsun umarım en az hasarla atlatırsın bu yaşadığını.. Allah o pisliğinde tez zamanda elini kolunu kırsın.. Cehennem ateşinde yansın inşAllah..

Bir şey söyleyeceğim de etik olur mu bilmem. Yok mu bir yakın arkadaşınız, sizle ilgili dese “Bana anlattı o zamanlar çok kötüydü kendini toparlayamadı, psikolojik olarak çökmüştü” gibi gibi konuşsa?

ISpat lazım değil kadının beyanı esastır ne demek ya? Kadın iftira atamaz mı? Şacma yani. Geçen de bir haber okudum hiç de beyan esas olmamış hatta kadının dediğine gore hastaneye ve polise hemen gidip rapor aldığı ve kanıtı olduğu halde adam serbest kalmış. Twittere yazmış o da sonra. Konu sahibi üzerinden zaman geçmiş ispatlayabileceginizi sanmıyorum keşke baştan olay olur olmaz gitseydiniz polise.

Bazı arkadaşlar ailesini sormuş ailesini arasa ne olacak ki yeniden mi evlenecekler sanki siz en iyisi şikayetçi olun ama dişli bi avukat bulun yaptığının cezasını çeksin şerefsiz

Bir şey söyleyeceğim de etik olur mu bilmem. Yok mu bir yakın arkadaşınız, sizle ilgili dese “Bana anlattı o zamanlar çok kötüydü kendini toparlayamadı, psikolojik olarak çökmüştü” gibi gibi konuşsa?
Namusu şerefi üzerine yemin ettiriyorlar yalancı şahitlik fark edilirse cezası var

Böyle durumlarda yaşadıktan hemen sonra, iç çamaşırını bile değiştirmeden gitmek gerekiyor. Keşke en başta olsaydı ama şu anda da şikayetçi olabilirsin. Nasıl kanıtlanır bilmiyorum avukatla görüşmen lazım. Ama 6 ay olmadan gitmen lazım zamanaşımına uğramamak için. En az 12 yıl hapis cezası var. Ve bu süreçte sakın ola barışmaya kalkma. Hapisten kurtulmak için barışmak isteyecektir hayatını yakarsın sakın barışma.

Evlenmemis olman cok iyi oncelikle...
Keske babana boyle bi sey soylemeseydin neden soyledin onu anlamadim
Psikolojik baskı sonucu meydana gelen bir birliktelik ve sonrasında terk edildim
Çocuk şu an kayip demişsiniz ? Bunun annesi ,babasi ,ailesi nerede? Nisanlilik yasamişsiniz.Evlerini ,yollarini ,cevresini,akrabalarini bilmeniz laxim.Onlarla irtibata geçin.
Babası iletişime geçmiş ben birşey yapmadım diyip kapatmış telefonu nerede olduğunu söylemiyorlar

Son düzenleme:
Evlenmemis olman cok iyi oncelikle...
Keske babana boyle bi sey soylemeseydin neden soyledin onu anlamadim
Psikolojik baskı sonucu meydana ge
Çocuk şu an kayip demişsiniz ? Bunun annesi ,babasi ,ailesi nerede? Nisanlilik yasamişsiniz.Evlerini ,yollarini ,cevresini,akrabalarini bilmeniz laxim.Onlarla irtibata geçin.
Babası iletişime geçmiş ben birşey yapmadım diyip kapatmış telefonu nerede olduğunu söylemiyorlar

Psikolojik baskı sonucu meydana ge

Pesini birakmayin bence ne ailesinin ne de nisanlinizin.Iş yine ailesinde bitiyor.Biliyorlardir cocuklarinin yerini onlar.Savciliga sikayette bulunun hem ailesi hem de nisanliniz icin.,bakin nasil ortaya cikiyorlar.

Pesini birakmayin bence ne ailesinin ne de nisanlinizin.Iş yine ailesinde bitiyor.Biliyorlardir cocuklarinin yerini onlar.Savciliga sikayette bulunun hem ailesi hem de nisanliniz icin.,bakin nasil ortaya cikiyorlar.
Kendi ailemde dahil herkes benim üstüme geliyor madem ortada böyle bir iş var bu çocuk neden inkar ediyor diye neredeyse haksız çıkacağım

Madem 2 ay sonra evlencez sık dişini diyemediniz mi? İşte bunlar aklını başına alıp hayır diyememeniz sonucu...hayır demeyi bilirsek böyle pişmanlıklarda olmaz... açıkçası direndiğinizi düşünmüyorum isteyerek olmuş sonraki terk edilme pişmanlık peşi sıra gelmiş
Dilerim bu büyük laflarınızın sonucunda Allah çocuklarınızla veya bizzat kendinizle sınamaz sizi

Ya ben pek inanmadım bu konuya. Iki ay sonra düğün var diyorsun. Yani bir girişim olmalı aileler arasında. Aileler nerde bu süreçte? Adam nasıl tek başına kayıp? Çeyiz vb. Olaylar olmadı mi ? Ev falan mesela tutulmadı mi ? Konu doğruysa bile içerik pek mantıklı gelmedi

Ya anlamadigim şu.belli ki aileniz onu hapse tiktirmak degil sizi evlendirmek icin ariyor.aileler araya girecek ve sizi evlendirecekler .ha yok yakalatip hapse tiktiracagiz diyorsaniz tamam kesinlikle...ama sizi evlendireceklerse keske kimseye anlatmadan sikayetci olsaydiniz.bj adamla lutfen evlenmeyin

Bazı arkadaşlar ailesini sormuş ailesini arasa ne olacak ki yeniden mi evlenecekler sanki siz en iyisi şikayetçi olun ama dişli bi avukat bulun yaptığının cezasını çeksin şerefsiz
Ben sordum ailesini ,cocuk kayip demis diye.Ailesi bilmeyecek de kim bilecek yerini.

Back
X