Taciz ediliyorum

yaa yok ss atmisti adama demis ki sizin wallpaperinizda da mi ibrahim celikkol var, onun fanboyu musunuz, erkek erkege asik olmak zor ben kinamiyorum ama isiniz zor falan yazmis ahsjshjsshsjsh

yani tamamen kendini ilgilendirmeyen bir konuda hic tanimadigi birine laf atmis o da sapik cikmis sayip sovmus. simdi burada ne amacliyor bilmiyorum. yorumlar zaten sikayet edince silinmis yani hukuki bir surec de baslatamaz. bence kaos seviyor genel olarak.

anlamadı gene ben :KK53:
kore dizisiyle ibrahim çelikkol ne alaka ( kim diye gugulladım)
wallapaper ne ?
ben ne kuşağıyım 3nity 3nity y bile değil miyim:kızgın:

İnsanlar sanal dünyada neden varlar siz burda neden varsınız gerçek hayatın pisliğinden kaçmak için gerçek hayat bizim için çok mu güzel de kaçıyorum ülke ülke gezmek varken böyle insanlarla ugraşıyorum ekonomik olarak çok mu iyiyiz sanal dünya dışında ne yapabilirim bu ekonomiyle.
Ezberlemişsiniz bir şey, onu da sağdan soldan duymuşsunuz belli ki.
sizden öncekilerin ülke ülke gezdiğini mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Türkiye sınırları içinde okuduklarınız anlamıyor musunuz? Kitapevleri pasaport mu soruyor? Üniversite kulüpleri marka çanta takmayana kapandı mı?
Umudumuzu tükettik, çalışmaya değecek bir şey bulamıyoruz diye yatıyorsanız, yatmaya devam. Harvard sizi YouTube yorumlarından falan keşfeder artık.

anlamadı gene ben :KK53:
kore dizisiyle ibrahim çelikkol ne alaka ( kim diye gugulladım)
wallapaper ne ?
ben ne kuşağıyım 3nity 3nity y bile değil miyim:kızgın:
İbrahim Çelikkol u ben de gugulladım.
Kıro görünümlü jönlerimizdenmiş kendisi. Sevmem o tarzı zaten. Bilmemem normal.

youtube yorumlarından adamın birine salça olmuş konu sahibi. Üstüne de gay falan karıştırmış. Türk delikanlısına yapılır mı lan bu! Sonrası tacize uğramış.
Ama ilk defa başına geliyor sanırım. Bunu niye mesele etmiş hala anlamadım ben.

Türkiye sınırları içinde okuduklarınız anlamıyor musunuz? Kitapevleri pasaport mu soruyor? Üniversite kulüpleri marka çanta takmayana kapandı mı?
Umudumuzu tükettik, çalışmaya değecek bir şey bulamıyoruz diye yatıyorsanız, yatmaya devam. Harvard sizi YouTube yorumlarından falan keşfeder artık.
Benden öncekilerin ülke ülke gezmediğini biliyorum ama 2. dünya savaşını atlatmış Almanya'nın çoçuklarının ülke ülke gezebildiğini de biliyorum. Önceki neslin yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını çekiyoruz demeye çalıştığım.

Z kuşağıymış bilmem neymiş.
Hala yeni nesilden umutlu pollyannalar var 😣
Çer çöp olmuş beyniniz resmen.
fanboy muş bilmem neymiş.
YouTube videosu altında yorum okuyacağınıza başka şeyler okuyun derim.
'Youtube videosu altında yorum okuyacağınıza başka şeyler okuyun' derseniz konu sahibi de size benim konumu okuyacağınıza başka şeyler okuyun deme hakkına sahip olmaz mı sizce de? Yanlış anlamayın lütfen ama sosyal medyada geçirdiğimiz vakit youtube yorumları da olsa KK'de konu okumak da olsa verimlilik açısından bildiğimiz vasat. Ben de burayı takip etmektense okuduğum kitaba daha fazla zaman ayırsam tabii ki daha iyi olur benim için ama ne yapalım boş vaktimi kadınlar kulübünde geçirmeyi seviyorum. Konu sahibi de youtube yorumları okumayı seviyordur belki. Ben de z kuşağındanım ve bu kuşağın popüler konularından olan ünlülere fanlık, kore trendi, tiktok vs pek hakim değilim ama eminim sizin yaşınızda da döneminin ergenlerince popüler olan ve büyükler tarafından tuhaf karşılanan şeyler olmuştur. Z kuşağı olarak daha önce oy bile kullanmadığımızı, ülkenin çalışan ve üreten kesmine girmeye de yeni yeni başlayacağımızı göz önüne alırsak bulunduğumuz konumda bizler sizleri eleştirmek için çok daha fazla şey bulabiliriz hem de haklı olarak çünkü büyüklerimiz daha da ileriye taşımamız için bize iyi bir şeyler bırakmamış gibi gözüküyor.

şu kk ya gelip buraya bile cinsel organini atmis banada terlige kolunu sokmuş ya ne alaka yazdirmis insanlar varken youtube de bu sekil tiplerle karsilasmaniz daha olasi bence

'Youtube videosu altında yorum okuyacağınıza başka şeyler okuyun' derseniz konu sahibi de size benim konumu okuyacağınıza başka şeyler okuyun deme hakkına sahip olmaz mı sizce de? Yanlış anlamayın lütfen ama sosyal medyada geçirdiğimiz vakit youtube yorumları da olsa KK'de konu okumak da olsa verimlilik açısından bildiğimiz vasat. Ben de burayı takip etmektense okuduğum kitaba daha fazla zaman ayırsam tabii ki daha iyi olur benim için ama ne yapalım boş vaktimi kadınlar kulübünde geçirmeyi seviyorum. Konu sahibi de youtube yorumları okumayı seviyordur belki. Ben de z kuşağındanım ve bu kuşağın popüler konularından olan ünlülere fanlık, kore trendi, tiktok vs pek hakim değilim ama eminim sizin yaşınızda da döneminin ergenlerince popüler olan ve büyükler tarafından tuhaf karşılanan şeyler olmuştur. Z kuşağı olarak daha önce oy bile kullanmadığımızı, ülkenin çalışan ve üreten kesmine girmeye de yeni yeni başlayacağımızı göz önüne alırsak bulunduğumuz konumda bizler sizleri eleştirmek için çok daha fazla şey bulabiliriz hem de haklı olarak çünkü büyüklerimiz daha da ileriye taşımamız için bize iyi bir şeyler bırakmamış gibi gözüküyor.
yurtseven kardeslerin bayik gozlu posterleriyle suanki koreliler ölümüne yarışır 😁

Benden öncekilerin ülke ülke gezmediğini biliyorum ama 2. dünya savaşını atlatmış Almanya'nın çoçuklarının ülke ülke gezebildiğini de biliyorum. Önceki neslin yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını çekiyoruz

Benden öncekilerin ülke ülke gezmediğini biliyorum ama 2. dünya savaşını atlatmış Almanya'nın çoçuklarının ülke ülke gezebildiğini de biliyorum. Önceki neslin yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını çekiyoruz demeye çalıştığım.
Önceki neslin yapamadıklarını sen yap o zaman gelecek nesiller için. Yeni nesilin sorunu bu herşeyden şikayet, ezberlenmiş klasik isyan lafları.. ee düzeltecek bir şeyler yap. Almanya nın çocukları ülke ülke geziyorsa aferin onlara , aklını kullanmışlar demekki. Bizimkilerde youtube da tiktokta gezsin🤷‍♀️

Gerçek hayatta karşı karşıya gelip iki kelime etmeyeceğiniz insanlara gerçek hayatta soramayacağınız soruları sormanızın bedeli olarak düşünün. Unutun gitsin kalkmış zaten yorumlar...

yaa yok ss atmisti adama demis ki sizin wallpaperinizda da mi ibrahim celikkol var, onun fanboyu musunuz, erkek erkege asik olmak zor ben kinamiyorum ama isiniz zor falan yazmis ahsjshjsshsjsh

yani tamamen kendini ilgilendirmeyen bir konuda hic tanimadigi birine laf atmis o da sapik cikmis sayip sovmus. simdi burada ne amacliyor bilmiyorum. yorumlar zaten sikayet edince silinmis yani hukuki bir surec de baslatamaz. bence kaos seviyor genel olarak.

Konu sahibi silmiş sanırım o kısmı ilk mesajında göremedim ama durum buysa siz taciz etmiş oluyorsunuz adamı ilk. O bunu taciz gibi görmemiş olabilir ancak size gay olmadığını, heteroseksüel olduğunu kendince kanıtlamaya çalışmış. Yöntem yanlış, o ayrı.

anlattıklarınız karsınızdakının anladıgı kadardır :D tam ornek yanı
sız anlatıyorsunuz da karsı taraf ne anlıyor ne soyluyor tey teyy

Kuşak çatışması mı o?
Bizim kuşak siyah kuşak haberiniz olsun. Pataklarız sizi.

Apolitikleştirilen, üzerine hususi çalışılan nesiliz ve elalem travmasını yeni gelenlere yaşatmamak adına, tabuları yıkan kuşağız. Sizden umduklarımız da elbette olacak, bir bacak bacak üstüne attı teyzelerin yanında diye ne adı terbiyesize çıkan(!) kızlar gördük, bunları yıktık. Kıymetini bilin. Sıfır beden heroin chic fashion'dan geçtik, sizlere "Beden olumlama"lar bıraktık.

Yaşıyorsunuz, hayattasınız, çoğu yerden hür, özgür akıllar bıraktık; şikayet edeceğinize siz de sizden sonra gelecekler için bi şeyler yapın.

şöyle söyleyeyim, x forumunda tartıştık deseydi açıkçası bu kadar gözüme batmazdı.
Bir Kore grubu var, ona ilgi duyuyor olabilir, ama o grubun video yorumlarını takip etmek bir aktivite değildir.
enstruman çalmayı öğrenip, şarkılarını çalabilir, sesi güzeldir söyler, videolarını yükler, o grubun konserine gider vs.
Ama video yorumu okumak hatta başkasına satasarak cevaplamak artık hepten boş iş oluyor.
Kore grubunun haberi bile yok 🤣

Ben 33 yaşındayım.
Anne tarafından üniversite okuyan ilk kız çocuğuyum.
Öyle maddi imkansızlık falan da değil, zihniyet savaşı verdik, benim babam yanımdaydı, işim kolaydı.
bugun hayattaki lise,
sonra üniversite sıralaması size olağan gelirken arkasında kim olduğunu unutmayın derim.
Biz internetle ilk tanışan nesil, kontrolü kaybetmemeyi bildik. Bir ayağımız sokaktaydı, sosyal hayatla sanalın ayrımının farkındayız.
Daha genç arkadaşlar bu imkanların içine doğdu
bir çoğu başka bir hayatın varlığını hayal edemez :) telefonsuz 2 gun yaşamak ancak ‘challenge’ falan olur onlara.

Ote yandan harika bir zamandayız çünkü her bilgiye ulaşım kolay. Yabancı dilini mi geliştirmek istiyorsun, yazış, görüntülü konuş. Biz turist kovalardık hello diyeceğiz diye.
Pandemi ile online eğitim oldu her yer.
Becerisi, yeteneği olana Instagram vitrin, YouTube sahne.
Ama tembel olana bahane sunmak,
Başkasını suçlamak şahane.

herkes zamanını yaşıyor, olması gereken de bu.
Ama bizim umudumuz yok zaten diye bir şeyler öğrenmek yerine hayatınızı boşa harcamayın.
öğrenmek hayat boyu ama hayatınızı nasıl geçireceğinizi öğrenmek 20-25 yaşa kadar olabilen bir şey.
O zamanı da YouTube videosunun yorumlarını okuyarak geçirmeyin bir zahmet.

Ps: Bizi beğenmeyen daha iyisini yapsın.

Back
X