(taciz)Sizce ne yapayim onemli konum

Yaptıklarını yüzüne vurun
Adam tutup dövdürmeli böyle ahlaksız insanları
Bir daha da o eve gitmeyin

Tamam da anne inatla çocuğunu o eve götürüyor. Üstelik aylar önce bu konuyu ilk açtığında çoğu kişi uyarıda bulunduğu halde.

Konu sahibinin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Götürmeyin suçlusunuz yazın öyleyse. Yok kötü kalplisin yok o senin kardeşin saçma sapan yorumlar insanı cidden çileden çıkarıyor. Nerdeyse anne suçlanacak o senin kardeşin ne olacak canım denecek insanı deli ediyor bu yorumlar valla

Götürmeyin suçlusunuz yazın öyleyse. Yok kötü kalplisin yok o senin kardeşin saçma sapan yorumlar insanı cidden çileden çıkarıyor. Nerdeyse anne suçlanacak o senin kardeşin ne olacak canım denecek insanı deli ediyor bu yorumlar valla
Goturmuyorum inanin iki ayda bir ancak iste... Annem sonucta hicmi gorusmeyeyim

Evt nerdeyse birak bsy olmz kardes yazmis resmen bazilari kotu kalple ne alakasi var ilginc insanlar cok

Goturmuyorum inanin iki ayda bir ancak iste... Annem sonucta hicmi gorusmeyeyim
Evet, gerekirse hıc gorusmeyın.
Koca ıcın sizi dede nene basına atan bes para etmez adamla evlenen annenizle gerekirse evet hıc gorusmeyın. Evladınız soz konusu ise hele asla gorusmeyın.

Çok net bir şekilde ensest, ergen, sapık bir üvey kardeşiniz var. Anne zaten anneliğini yapmamış bu saatten sonra siz kendinizi çocuğunuzu düşünün asla gidip gelmeyin.

Yorumları okumadım. Siz bu konuyu daha önce de acmistiniz degil mi? Kardesinizi dışlamak yerine sahip çıkın diye linç yemistiniz. Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. Çocuğu onun yanına goturmeyin

Ergenlik yasi en tehlikeli yas bence, kesinlikle uzak durun, cocuklariniz da siz de. Anneninze de tepkinjzi belirtin, virus falan olamaz belli ki girmis o tur sayfalara.

Yorumları okumadım. Siz bu konuyu daha önce de acmistiniz degil mi? Kardesinizi dışlamak yerine sahip çıkın diye linç yemistiniz. Allah yardımcınız olsun, zor bir durum. Çocuğu onun yanına goturmeyin
Evet arkadasim herkesin beni bi linc etmedigi kalmisti

Yaptıklarını yüzüne vurun
Adam tutup dövdürmeli böyle ahlaksız insanları
Bir daha da o eve gitmeyin
Karaktersiz herif. Kendinizi ve ailenizi koruyun. Kanıtla polise şikayet edin.
Arkadaşlar iyi misiniz 14 yaşında ki bir çocuktan bahsediyorsunuz..

Evet son zamanlarda çok kötü şeyler duyuyoruz ama ben bu konu sahibinin ilk konusunu hatırlıyorum.

Kardeşini linç edelim diye elinden geleni yaptı bizler ona yol gösterdik kardeşini tedavi ettirebilirsin.Sen yapmak istemiyorsam anneni yönlendir. O zaman bu video aramaları da yoktu açıkçası ben hala bu videolara da inanmıyorum.

Bu sefer bu konuya bunu da ekledi biz çocuğu taşlayalım diye..

Bu konuyu açmasını da anlayamadım .Insanlar gitme gelme diyor ,çocuğa destek ol diyor hiçbirine daha olumlu bir şekilde dönmedi bir sene önce ki konuda ki gibi..

Sayesinde insanlar banlandi hala aynı minvalde devam ediyor..

Ne istiyor konu sahibi anlayamadım çocuğu taşlayalım, öldürelim mi?

İnsanlara sınır harbi yaşatıp 5 ay sonra bu konuya ekleme yaparak tekrar açacak.

Evet son zamanlarda çok kötü şeyler duyuyoruz ama ben bu konu sahibinin ilk konusunu hatırlıyorum.

Kardeşini linç edelim diye elinden geleni yaptı bizler ona yol gösterdik kardeşini tedavi ettirebilirsin.Sen yapmak istemiyorsam anneni yönlendir. O zaman bu video aramaları da yoktu açıkçası ben hala bu videolara da inanmıyorum.

Bu konuyu açmasını da anlayamadım .Insanlar gitme gelme diyor ,çocuğa destek ol diyor hiçbirine daha olumlu bir şekilde dönmedi bir sene önce ki konuda ki gibi..

İnsanlara sınır harbi yaşatıp 5 ay sonra bu konuya ekleme yaparak tekrar açacak.
Ben 14 yasında olduğunu okumamışım
Önceki konusunu da hatırlamıyorum.
Şayet olay gerçekse yine de şikayet edilmeli 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki çocuğu taciz etme hakkı vermez.

Ben 14 yasında olduğunu okumamışım
Önceki konusunu da hatırlamıyorum.
Şayet olay gerçekse yine de şikayet edilmeli 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki çocuğu taciz etme hakkı vermez.
Taciz etmemiş ki
Konu sahibi varsayımlarla yorum yapmamızı istiyor hepsi bu ..Geçen yıl ki Konuyu bulursanız okumanızı tavsiye ederim.

Neden burda bir kaç kişi tepki verdiğimizi anlarsınız.

O açtığım konudada videolar vardi iyi oku!!!!!!

Boyle birseyden suphelendigim an uzaklasirim heleki soz konusu kizimsa. Ilgisiz bir anne torununa ne katabilir ki. Goturmeyin gorusmeyin bu kadar. Ustelik ananenizde buyumussunuz

Back
X