Cok cok uzuldum.
Ne kadar igrenc degil mi ?
Allah korusun bi an icin onun size parmaginin ucuyla dokundugunu dusunun. Mide bulandirici degil mi, kolumdan tutusunu unutamiyorum ya.
Bu sapiklara bir yaptirim uygulanmiyor.
Adam beni evine zorla cekmeye calisti da bir sey yapamadik.
Adami caydiran bir sey yok. O ve onun gibiler de bundan guven aliyor. Bizler de butun bu pisliklere ragmen yasamaya calisiyoruz.
Umarim kimse su pisliklerle karsilasmaz.
Evini değirtirme imkanın var mı?Cok bunaldim. Birileriyle paylasmak istiyorum.
Yaklasik 1 ay once komsum tarafindan tacize ugradim. Kucuk tacizler en sonunda yerini dokunmaya birakti ki hayatimin en kotu gunuydu..
Benim icin cok cok onemli bir sinava calistigim,duzenimi oturttugum kendi halimde yasadigim bir donemde oldu butun bunlar.
Bu olaydan sonra her seyi birakip memleketime geldim.
O zaman bana sahitlik yapacagini soyleyen insanlar sonrasinda yasliyim,tansiyonum var ben yapamam, biz ugrasmak istemiyoruz gibi komik bahanelerle butun olani gormezden gelmeyi tercih ettiler.
O kisiye hic bir sey olmadi.
Bi caba hala ugrasiyorum ama sonucsuz kalacak. Biliyorum.
Benim butun duzenim , calisma disiplinim bitti gitti. Dersin basina oturuyorum, baslayamiyorum. Baslasam bile okudugumu anlayamiyorum..
Daha da kotusu psikolojim bozuldu.
Gunlerdir ruyamda, kolumdan tutup evine cektigini goruyorum bagiramiyorum kipirdayamiyorum. Sonra kan ter icerisinde uyaniyorum.
Dun aksam anneme hediye almaya disari ciktim donerken onu gordum.
Gercekten gordum. Arabadaydim ve disarda gordum. Kafayi mi yedim ben ?
Anneme anlattim, kizdi. Gercekten burda olamayacagini,gelemeyecegini benim birini ona benzettigimi soyledi. Anneme gore boyle yaparak hem onlara hem kendime hayati zehrediyormusum. Ben bunu bilerek yapmiyorum ki..
Onu gercekten gorup gormedigimi bilmiyorum. Belki annem hakli.
Cok uzgunum. Ya o geldiyse?
Ya manyaksa ve kalkip bir sekilde beni bulduysa? Aklimda surekli bunlar.
Hic bir seye odaklanamiyorum.
Kimseye anlatmak istemiyorum ya da anlatamiyorum.
Sadece paylasmak istedim..
Not: psikolojik destek almama ragmen bu ruh hali icerisindeyim.
Merhaba. Hatırlıyorum ben sizi. Çok üzülmüştüm konunuza. Yazmadığınız zaman merak edip özelden yazmıştım konuşmuştuk. Şimdi nick.inizi gördüğüm an hatırladım. Ben de sizin lehinize sonuçlanmıştır diye düşünüyodum ama unutmuşum ki böyle ş*refsizler hep paçasını kurtarıyor işlerden. Bakın siz şimdi sınavları falan kafanıza takmayın. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Belki de bu yıl daha az puanla hiç istemediğiniz bir yeri kazanacaktınız. Bu yıl toparlanıp o p*sliği de unutup bi sonrakı sene sınavlara girersiniz inşAllah. Ben ilk yılımda kazanamamıştım ondan sonra hayır gücüm yok bidaha hazırlanmaya diyodum ama hazırlandım ve kazandım. Demek ki kısmetimde öyle yazılmış. İnşAllah o hayvan cezasını alır da sizin de psikolojiniz çabucacık iyileşirCok bunaldim. Birileriyle paylasmak istiyorum.
Yaklasik 1 ay once komsum tarafindan tacize ugradim. Kucuk tacizler en sonunda yerini dokunmaya birakti ki hayatimin en kotu gunuydu..
Benim icin cok cok onemli bir sinava calistigim,duzenimi oturttugum kendi halimde yasadigim bir donemde oldu butun bunlar.
O zaman bana sahitlik yapacagini soyleyen insanlar sonrasinda yasliyim,tansiyonum var ben yapamam, biz ugrasmak istemiyoruz gibi komik bahanelerle butun olani gormezden gelmeyi tercih ettiler.
Benim butun duzenim , calisma disiplinim bitti gitti. Dersin basina oturuyorum, baslayamiyorum. Baslasam bile okudugumu anlayamiyorum..
Gunlerdir ruyamda, kolumdan tutup evine cektigini goruyorum bagiramiyorum kipirdayamiyorum. Sonra kan ter icerisinde uyaniyorum.
Anneme anlattim, kizdi. Gercekten burda olamayacagini,gelemeyecegini benim birini ona benzettigimi soyledi. Anneme gore boyle yaparak hem onlara hem kendime hayati zehrediyormusum. Ben bunu bilerek yapmiyorum ki..
Siz davayı açın. Şikayetçi olun. Şahit şart mı?
Geçmiş olsun bende hatırladım sizi ve çok da merak etmiştim akıbetinizi. Takmamaya çalışın, biraz sosyal aktiviteler yapın yalnız kalmayın. Mümkün mertebe yalnız dışarı çıkmayın
Merhaba. Hatırlıyorum ben sizi. Çok üzülmüştüm konunuza. Yazmadığınız zaman merak edip özelden yazmıştım konuşmuştuk. Şimdi nick.inizi gördüğüm an hatırladım. Ben de sizin lehinize sonuçlanmıştır diye düşünüyodum ama unutmuşum ki böyle ş*refsizler hep paçasını kurtarıyor işlerden. Bakın siz şimdi sınavları falan kafanıza takmayın. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Belki de bu yıl daha az puanla hiç istemediğiniz bir yeri kazanacaktınız. Bu yıl toparlanıp o p*sliği de unutup bi sonrakı sene sınavlara girersiniz inşAllah. Ben ilk yılımda kazanamamıştım ondan sonra hayır gücüm yok bidaha hazırlanmaya diyodum ama hazırlandım ve kazandım. Demek ki kısmetimde öyle yazılmış. İnşAllah o hayvan cezasını alır da sizin de psikolojiniz çabucacık iyileşir
Peki o apartmanda oturanlar bu adamdan korkmuyorlar mi? Böyle bir manyak ile ayni yerde oturulur mu?
Sizi anlıyorum .. Ders stersi başlı başına çok zor.. boşverin dersi siz kendinize bakın inş toparlıcaksınız.. avukat tuttuysanız eğer o arasın şahitleri.. şahitlik ederlerse o adamdan kurtulacaklarını yoksa o sapıkla aynı apartmanda yaşamaya devam edeceklerini söylesin avukat.. toplum olarak şahit olmaktan ölesiye korkuyoruz..Tesekkur ederim evet ders calismaya taktigim icin baska bir sey yapmiyorum dolayisiyla ne ders calisabiliyorum ne baska bir sey yapiyorum. Haklisiniz sosyal aktivitelere baslayacagim.
Sizi anlıyorum .. Ders stersi başlı başına çok zor.. boşverin dersi siz kendinize bakın inş toparlıcaksınız.. avukat tuttuysanız eğer o arasın şahitleri.. şahitlik ederlerse o adamdan kurtulacaklarını yoksa o sapıkla aynı apartmanda yaşam
Allah hepsinin belasını versin. O pislik yaratığın da size o lafı söyleyen polisin de sahit olmayan komşuların da.. Allah korusun ama yarın bir gün size ciddi bir şey yapsa nasıl vicdanları sizlamadan yasayacaklar acaba.Iste emin olamiyorum aslinda gordum.
Gercekten gordum ama burda olmasi o kadar sacma ki. Inanmak da istemiyorum.
Sacma sapan bir ruh halindeyim.
O'ysa ne yapabilirim?
Polis bana ne dedi biliyor musunuz, "ha sen de cok masumsun yani"
O kadar cirkin seyler duydum ki bu donemde.
Ciddi soyluyorum o sapiktan tutun sahit olmaktan korkan komsularima beni suclayan polise kadar. Herkesten oyle tiksindim ki.
Guclu olmaliyim haklisiniz. Cunku gercekten yalnizim. Bi ailem var.
Sizi anlıyorum .. Ders stersi başlı başına çok zor.. boşverin dersi siz kendinize bakın inş toparlıcaksınız.. avukat tuttuysanız eğer o arasın şahitleri.. şahitlik ederlerse o adamdan kurtulacaklarını yoksa o sapıkla aynı apartmanda yaşamaya devam edeceklerini söylesin avukat.. toplum olarak şahit olmaktan ölesiye korkuyoruz..
Çok üzüldüm, böyle bir konuda insanların susmasını anlamıyorum. Size nasıl olurda yardım etmezler. Bu adam kendilerine ve çocuklarına da zarar verebilir. Bu adam serbest serbest dolanıyor mu şimdi?Cok bunaldim. Birileriyle paylasmak istiyorum.
Allah hepsinin belasını versin. O pislik yaratığın da size o lafı söyleyen polisin de sahit olmayan komşuların da.. Allah korusun ama yarın bir gün size ciddi bir şey yapsa nasıl vicdanları sizlamadan yasayacaklar acaba.
Aklıma sey geldi bir de. Madem polisten fayda yok sosyal medyayı mı kullanarak ifşa etseniz kadın sayfalarına falan yazsanız nasıl olur
Çok üzüldüm, böyle bir konuda insanların susmasını anlamıyorum. Size nasıl olurda yardım etmezler. Bu adam kendilerine ve çocuklarına da zarar verebilir. Bu adam serbest serbest dolanıyor mu şimdi?
İnanın cok ama cok üzüldüm. Turkiye de kadın olmak o kadar zor ki. Tacize uğrayıp yine de suçlu ilan edilmek... Söylenecek çok sey var da ne desek boş. İçim yanıyor size, sizin gibi milyonlarca kadına, hepimize.Evet onu ben de dusundum. Avukat bu dyrumun aleyhime olacagini soyledi diye vazgectim. Biktim ya gercekten.
İnanın cok ama cok üzüldüm. Turkiye de kadın olmak o kadar zor ki. Tacize uğrayıp yine de suçlu ilan edilmek... Söylenecek çok sey var da ne desek boş. İçim yanıyor size, sizin gibi milyonlarca kadına, hepimize.
Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız. Şahitler olmasa da davanızın arkasında durun. Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?