Taciz ve sonrasi

Bişey değil canım hepimiz kadınız. ALLAH korusun hepimizin başına gelebilir boyle bişey. İnan ki sağlığından önemli değil hiçbişey. Bu hayatta diplomadan, üni.den daha önemli şeyler var. Zor olsa da o hayvanı at kafandan. Sınavı da tabii. Sevdiğin şeyleri yap, arkadaşlarınla çık eğlen, sosyalleş. İnan ki onun yaptığı yanına kar kalmayacak. ALLAH verecek cezasını. Sen hayatının peşinden git. Bu hayatta hiçbişey senden önemli değil

Ya ne kadar guzel yazmissiniz.
Yemin ediyorum icim acildi. Huzur verdiniz.
Surekli bunu dusune dusune yiyip bitiriyorum kendimi. Hele sinav stresimi anlatamam.
Sinavi rafa kaldirip kendime bakayim.
Zaten yetistirmem imkansiz. Cok haklisiniz ruh sagligi elden gidince biseyin kiymeti kalmiyor.
Cok tesekkur ederim iyi ki yazdiniz.

O adama çok ağır küfürler etmiştim o zaman.Tam bir şerefsiz.Henüz olay taze olduğu için böylesin bence.Zamanla geçer , unutur gidersin.Yalnız ben olsam dava edemesem de onun amirlerine falan ulaşır ne tür bi' pislik olduğunu işyerinde ifşa ettirirdim.Alttan alta çaktırmadan yapardım ki iftira filan diye de uğraşamasın pislik.Devlet memuru demiştin değil mi? Ben yapmazdım babama filan yaptırırdım.En azından bilsin millet nasıl biriyle çalıştığını ve rezil olsun.Ona hiç bişey olmadığı için de sen böyle hissediyo olabilirsin.Gördüğün kişi o olamaz , için rahat olsun.Artık kaydoldu o olay.Allah korusun sana başkası bişey yapsa da onu bulur polis.Mimlendiği için yapamaz bişey o yaratık.Korkma.

korkma asıl o korksun... onu gördüğün zaman çığlık atarak bağırmandan,milleti başına toplamandan,linç edilmekten, polisi çağırmandan o korksun... ben 13 yaşlarındayken komşum tarafından tacize uğradım... dayım o zamanlar başkomiserdi hemen annemle babama anlattım olayı.... babam kapısına dayandı açan yok dayıma haber verdik o geldi yine açan yok...teyzemler halamlar derken tüm sülale geldi... onun yan komşusuda 2 kız annesi, tacizci için düzgün,efendi,çok iyi bir insandır biz severiz kendisini demez mi?teyzem bogacaktı kadını... sonra bir süre kayıplara karıştı evdeki eşyaları bırakıp... ifadesi alınamamıştı o dönem... bir kaç ay sonra site sakinlerinden diğerlerinin erkek çocuklarını evine çağırmış meyve suyu ikram etmek için... uygunsuz film açmış ve birini taciz etmiş... yine ortalık karıştı ama adam kayıplarda... bulunamamıştı... neymiş efendim bugün sen ona yardım etmezsen yarın senin başına gelir... öyle ben hastayım,tansiyonum var, kalbim var, yaşlıyım demekle olmuyor... bu da sadece bizim millette mi var... konuşmaya gelince aslan kesilip,yardıma gelince aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın demek nasıl bir vicdan ahlakı.. sonra tacizciler var tecavüzcüler var sen göz yumarsan,ben duymamazlıktan gelirsem nasıl bitsin bunlar... dönüp dolaşıp senin evladını bulmasın... ah insanoğlu film izler gibi izliyorsun haberleri, o sahnede birgün ben başrolde olurmuyum demek gelmiyor aklına, bunlar hayatta,bir nefes yakınında belki ama sen bunu yaşamadan bilmiyorsun...

Bişey değil canım benim. Bir faydam olduysa ne mutlu bana. Sınavı boşver evet. Şu an sağlığın ve hayatın daha önemli. Güzel aktivitelere katıl. El becerilerini geliştir. Arkadaşlarınla toplaşıp oyunlar oyna. Dışarı çıkmak istemiyosan da sana güzel filmler önere bilirim. Ben filmleri tercih ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…