- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
-
Bu konu kapanır büyük bir ihtimalle. Kadınların yapabileceği ne olabilir ki,onları doğumdan itibaren ilmik ilmik işlemekten,ahlaklı yetiştirmekten başka...
Ben kendime,kızkardeşime bu cihazdan almayı düşünüyorum,ne kadar korur bilemem.
http://www.elektrosoktabancasi.org/10-elektrosok-cihazi-tw-1101.html
İnternetten alınmaz da Avrupa yakasında filan satılıyordur, cebinde taşıyıp yaklaşana uygulamak lazım. Yazıklar olsun ki bize böyle korunma ihtiyacı hissettiriyorlar. Elimizde olsa sokağa çıkmayacağızMantıklıymış
Ben de kardeşim için çok korkuyorum .
Bunu ben de bir araştıracağım .
O gerizekalının biri de benim. bir kere ufaktım,yanımda oturan pislik herifin eli orasındaydı. Midem bulandı hemen kalkıp inmiştim, bir de pis pis sırıtıyordu arkamdan. Ölsem unutmam yüzünü,sokakta karşıma çıksa hemen tanırım hatta o derece psikolojim bozulmuştu.Hadi ozaman ufaktım,daha geçen hafta yine aynı olay başıma geldi,ozaman niye sustum onu bilmiyorum. Sanırım inkar etmesinden,suçlu olarak beni görmelerinden korkuyorum.İspat edilemez çünkü. Sadece kaçarak uzaklaşıyorumToplu taşıma araçlarında tacize uğrayan kadınların ses çıkarmamasına, korkmasına çok kızıyorum. Yaptığı an dönüp yapıştırın tokadı suratına
hayır şaka değiliz. bir toplumun değişmesi için uzmanlarca tahmin edilen süre 30 yıl civarı. ki ciddi anlamda elini taşın altına koyan insanlarla bile bu iş çok zor. o zmana kadar ne yapmayı düşünüyorsunuz? taciz ya da allah korusun tecaviz anında pis sapık git kendini geliştir, düzelt mi diyeceksiniz?ne taktiği arkadaşlar şaka mısınız ???? biz tecavüzden tacizden korunmayacağız , taktik geliştirmeyeceğiz.Asıl buna meyilli SAPIKLAR insan olmayı öğrenecek , kadını cinsel obje olarak görmeyecek !!!
hala kadın kendini sakınsın taktik geliştirsin mantığı pessss !
neden kapansın ki? kaynım bana kaydı tarzı konular kapanmıyor da bu niye kapansın? dertten saymazlar mı bunu acaba?Bu konu kapanır büyük bir ihtimalle. Kadınların yapabileceği ne olabilir ki,onları doğumdan itibaren ilmik ilmik işlemekten,ahlaklı yetiştirmekten başka...
Ben kendime,kızkardeşime bu cihazdan almayı düşünüyorum,ne kadar korur bilemem.
http://www.elektrosoktabancasi.org/10-elektrosok-cihazi-tw-1101.html
Toplu taşıma araçlarında tacize uğrayan kadınların ses çıkarmamasına, korkmasına çok kızıyorum. Yaptığı an dönüp yapıştırın tokadı suratına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?