- Konu Sahibi afra tafra
-
Konunuza 2-3 tane yorum yazdım,tutup da sadece kapanır diye tahmin yürütmeme cevap vermeniz çok ilginç.neden kapansın ki? kaynım bana kaydı tarzı konular kapanmıyor da bu niye kapansın? dertten saymazlar mı bunu acaba?
Hepsinin zihniyeti işte aynı normal karşılıyorlargeçen seneydi otobüse boş olduğu bir duraktan biniyorum genelde 5 durak sonrada merkezi bir yerde tıklım tıklım oluyor çünkü. uyuyakalmışım çığlık sesiyle uyandım. kızcağızın biri "hissettim yaptı diyor" herkes kıza bakıyor. Kız bir yandan sevgilisine laf anlatmaya çalışıyor bir yandan sapığa çıkışıyor. İnanın otobüs tıklım tıklım olmasına rağmen bir Allahın kulda sen bunu yaptın mı demedi adama. Ve yaptığı o kadar barizdi ki buz gibi hava otobüsün kapılar açık adam montunu çıkarmış önüne tutuyor. Nutkum tutuldu. Neyse kız, sevgilisi birde sapık indi aşağı, otobüste durdu bu arada. Kız hala derdini anlatmaya çalışıyor. Ve ne oldu biliyor musunuz? Sapık adama otobüsteki adamlar "gel kardeşim gel bin boşver" dedi. Adam bindi, bir durak sonra indi. İnince orada 40larında olduğunu düşündüğüm bir adam sapık çocuk için " bu çocuk hergün aynı duraktan biniyor, ilk vukuatı değil ben daha öncede şahit oldum" dedi. Bunu söyleyen adamın parmağında alyansı var, belki bir çocuğu bile var ama o an ben tanıyorum bu adam bunu hep yapıyor demedi bile. Kimsede çıkıp kardeşm biliyosun madem zamanında söyle de müdahale edelim de demedi. Şöför bey yerinden kalkma zahmetinde bulunmadı bile zaten.
ne taktiği arkadaşlar şaka mısınız ???? biz tecavüzden tacizden korunmayacağız , taktik geliştirmeyeceğiz.Asıl buna meyilli SAPIKLAR insan olmayı öğrenecek , kadını cinsel obje olarak görmeyecek !!!
hala kadın kendini sakınsın taktik geliştirsin mantığı pessss !
yazdıklarınıza katılıyorum. düşüncelerimi yazmışsınız. herşeyi devletten beklememek lazım derler ya, hoş devletin poposunu kaldırmaya niyeti yok zaten. allah korusun kötü bir anda elimize pankart alıp "kahrolsun tacizciler, devlet göreve"diyecek halimiz yok. başımızın çaresine bakmak zorundayız.O sapıklar insan olmayı öğrencek diyelim ama ne zaman? O zamana kadar siz kendnizi korumayacak mısınız? Size tacize yeltenen birine "beni cinsel obje olarak görme" mi diyeceksiniz? Malesef kendimizi korumak zorundayız.
Eski taekwondocuyum, antrenmansız çok iri yapılı bir adam olmadığı takdirde alt edebilirim bir çok erkeği. Ama yine de korkuyorum. Bir kaç tane biber gazı almıştım yanımda taşırım diye, yeğenlerime dağıttım hepsini. O da işe yaramıyor diyeceğim ama yaraması da lazım aslında. Eski sevgilimin suratına sıkmıştım bir keresinde 45 dakika kendine gelememişti adam.
Ben de sessiz kalmama taraftarıyım. Hiç unutmam 6. sınıftayım, sabah 6.30 sıraları haftasonu kursu için okula yürüyorum. İn cin top atıyor sokakta. Yanımda duran bir arabadaki herifler beni kaçırmaya yeltendi. Zorla arabaya bindirmeye çalışırlarken çığlığı bastım. Dükkanını açmakta olan bakkal amca koştu, bunlar da gazladı gitti. O adam sayesinde kurtuldum. Ona teşekkür bile edemeden okula kadar koştum korkumdan.
Lisedeyim, evden otobüse bindim. Elimde sert kapaklı bir kitap var. Nereye gittiğimi hatırlamıyorum ama otobüs boş. Arkama bir herif oturdu. Bir süre sonra eli koltuğun yan tarafından bana uzanmaya başladı. Kitabı önce eline sonra kafasına geçirdim. Şoför amca hemen aracı durdurdu iki yumruk da o çaktı karakola gittik. Adamın iki parmağını kırmışım.
İstanbul salı pazarında kuzenlerimle alışveriş yaparken 16-17 yaşlarında bir çocuk beni elledi. Dönmemle tekmeyi kasıklarına geçirmem bir oldu. Çocuk da pazarcı olmasına rağmen pazarcı abiler tekme tokat giriştiler sağolsunlar.
Dershaneye gidiyorum, üstümde şişme ve uzun bir kaban var. Ayaktayım. Teyzenin biri ters ters bana bakıyor. En sonunda dayanamayıp çantasını adamın birinin kafasına geçridi, ortalık karıştı, adamı pataklayıp attılar. Bani taciz ediyormuş dana, kabandan dolayı hissetmemişim. O ne hissettiyse artık.
O kadar çok var ki bunlar gibi hikayem. Bunları niye yazdım, hiç birinde sessiz kalmadım ve hiç birinde etrafımdaki insanlar duyarsız değildi. Kimse bakıp cıkcıklayıp geçmiyor. Başınıza böyle bir şey geldiğinde sesinizi çıkarın, yardım isteyin. Biri bakmazsa diğeri dönüp bakacaktır, yardımınıza koşacaktır.
Benim başıma geldi lisede de ünv.de de.ikisinde de napıyosun şer.fsiz diye yaygarayı kopardım.ben ne utancam?tekme tokatla attılar aşağı.ben yoluma devam ettim bakışlar üstümde olsa da.sessiz kalmayın kızlar.utanacak olanlar o adilerToplu taşıma araçlarında tacize uğrayan kadınların ses çıkarmamasına, korkmasına çok kızıyorum. Yaptığı an dönüp yapıştırın tokadı suratına
Böyle bir kacirilma olayinda yapilcak birsey yok.o pis sapiklar eli bos gezmez ya bicak olur ustlerinde ya tabanca.yavrum kendini korumaya calismis ama gücü yeter mi ki?
Ayni sey bizede olsa onun korkusuyla zaten insan birsey yapamiyor
burda önemli olan sey kendini korumak degil onemli olan saglikli bireyler nesiller yetistirmek
o katilin ailesinde baba anneyi dovuyordu annede o cocugu doverek buyuttu ve sapik haline getirdi.
burda bir konu acildi.cocuklarinizi dovmeyin dedim diye butun kadinlar huraa ustume abandi konuda.sonuc tartışma ve sonuc benim siteden ceza almam.umrumda degil şiddetle buyutulen cocuk siddeti normal görür ve kendinden zayifa uygular.sevgiyle iyi egitilen mutlu bir cocuk katil olamaz.
önce kadinlarin zihniyeti degisicek .siddet normalmis gibi gosterilmeyecek.sanane benim çocuğum benden cok mu dusunceksin onu diyenler potansiyel katil büyütüyor kusura bakmasin.senin kadar dusunemem ama senin cocugun benim kizima zarar verebilir
ve maalesef ki yüzde doksan kadin dayakla cocuk büyütüyor kendidw dayak yiyor.boyle bir toplumda siddet normal .
Bu aleti taşımakta yasal değilmiş.Bu konu kapanır büyük bir ihtimalle. Kadınların yapabileceği ne olabilir ki,onları doğumdan itibaren ilmik ilmik işlemekten,ahlaklı yetiştirmekten başka...
Ben kendime,kızkardeşime bu cihazdan almayı düşünüyorum,ne kadar korur bilemem.
http://www.elektrosoktabancasi.org/10-elektrosok-cihazi-tw-1101.html
Öyle mi? Bilgim yok bu konuda, taşınabilir diye biliyordum.Bu aleti taşımakta yasal değilmiş.
hiç unutamam katilleri 7 yıl yatıp rahşan affından !!! çıktılar...gencecik bi anaokulu öğretmeniydi annesiyle evine gidiyordu.annesinin gözü önünde yaptılar herşeyi.17 kez bıçaklanan annesi lafta yaşadı ama yaşadı mı bilinmez...Çok mu karamsarım acaba ? Hayvan gibi saldıran bir erkeğe güç yetmez gibi geliyor. Offf çok etkilendim özgecandan. O da biber gazı sıkmıs. Sürekli onu hayal ediyorum. Çırpınışını , çığlıklarını , çaresizliğini. Serpil yesilyurt cinayetini hatırlayan var mı bilmem? O çok daha vahimdi. Son günlerde sürekli bunları düşünür oldum.
o uygulamayı ben de gördüm. faydalı bir şeye benziyor. ama çok da güvenli değil. internetin ve telefonun çeken bir yerde olmak gerekiyor, şarj bitmiş olabilir vs.. elektroşok daha mantıklı geldi bana. yasak falan umrumda değil. tecavüze ceza yoksa buna da yoktur heralde. adalet gibi o da kagıt üstündedir.ıphone mu bul programı var mesela.. nerede olduğunu bildiiriyor böyle ulaşılamayan vakalar da yararlı olabilir aslında. Bence kadınlara özel toplu taşıma olmalı. minübüs olmalı.Sonra da haremlik selamlık zannediliyor.İlkel bağnazlıkla suçlanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?