Taciz

Aenin dikkat çekmen çekmemen yaşın vücudun kilon boyun o ve onun gibiler için bi önemi yok .
Ben ilk tacize uğrasığımda ortaokula yeni başlamıştım bildiğin çocuktum yanımda arkadaşım okulun önündeyiz karşıdan bi adam geliyo sağa sola geçersin ya yol değişimi yer verme gibi ben hareket ettiğim anda adam şeyimi sıktı makas aldı ordan bildiğin . Bir çığlık attım arkadaşımda noldu kitabını mı çaldı dedi tacizin kelime anlamı yoktu daha bizde

Bu insanlar sapık hemde ağır sapık .
Kimisi çocukken tecavüze uğrar çocuk tacizcisi fırsatını bulursa tecavüzcü olur kimi yaşlı kadınlara takar kimi başka bişeye yeterki zaman olsun 1 saniye yeter

Sen olmasan başkası olucaktı belkide ordan çıkana kadar kaç kişiyi taciz etti pazara gelme amacı bile bu olabilir.

Ben neyaptımda taciz edildim deme olayın senle alakası yok o sapıkla var

Kapali oldugunu oylesine belirtmistin bana gore . Yalniz bu konuda yanlis dusunuyorsun. Tacizcilerde mantik ariyorsun. Onlarda mantik yok , dusunce yok, namus yok , pure ahlaksizlik var. Onlar icin kadin olman , erkek / kiz cocugu olman , bir sise kapagi olman farkettirmiyor. Zihniyetleri bozuk cunku...

Konunuzda çok haklısınız geçmiş olsun da şu kapalı bayanım kısmını gerçekten belirtmeseydiniz keşke. Ben açığım diye böyle bir hakkı yok değil mi kimsenin sonucta.bize kırıcı geldi.

Canım benim. Her yerde var malesef. İlk tacizi 13 yaşımda yaşamıştım bisikletli bi adam yanımdan geçerken arkamdan dokunmuştu bagirdim avazım çıktığı kadar hiç istifini bozmadan bastı gitti. En son eşimle evlenmeden evvel yine akşam eve gidiyodum 3 tane yaşıtım ya da benden biraz daha küçük 3 arkadaş yanyana yürüyorlar bitanesi tam karşıdan karşıya geçerken gögusume dokundu ne zoruma gitmişti ağlaya ağlaya sinir krizi geçirerek eve gittim çocuklara küfür ede ede bağıra bağıra.

Bizde kapalı olduğunuz için korunuyorsunuz kapalılık bir önlemdir anlayışına sizin nezdinizde bir cevap verdik
Bu sizin düşüncenizdir demiyorum genel kanı kadının açık giyinerek cezbettiği yönünde bir zihniyetin olduğu aslında bu konuda ne kadar yanlış olunduğunu ifade etmek istemiştim

Ya arkadas konuyu sündürdükce sündürmussunuz.. Ilk okudugumda hicte aklima acik kadınlar tacizi hakediyor gibi bi cumle gelmedi.. Sadece kapali oldugunu belirtmiş ne var bunda...Biz kadınlar destek vermiyoruz birbirimize. Bi cumlenin bi olayin arkasina takikiyoruz sonra taslamaya yrr ariyoruz. Yapmayin arkadaslar.. Kapali acik olarak bakmayin duruma biz kadiniz ve hepimiz bu sapik zihniyetlerin tacizine ugruyoruz.. Burda konu bunun onune nasil gecmemiz gerektigi..

Bence bilincalti.kapaliyim niye ekledi açık olsa hmmm ama adam tahrik olmuş demekki.kimse kimseyi kandırmasın.

Ben de acigim ama hic okurken bir anlam cikarmadim. Konu sahibi kapaliymis nerem dikatini cekti adamin diye dusunuyor ama bu adamlara acik kapali bayani bir kenara birak damacana bile yetiyor tahrik etmeye.

Eli kırılsın pislik.Normalde hiç bir kadın suratlarına bakmayınca böyle zorla taciz ederler.En güzeli olcak yakında bir polis verceksin direk,çektirceksin karakola.Korkusunu yaşayacak hiç olmazsa.Allah bir daha göstermesin canım.Allaha havale et.

Aminn çok sağolun Allah hiçbir canlıya taciz pisliğini yaşatmasın. Ruh halimi anlatamam umarım helak olur bu pislikler.

Tövbe allahım ya. Al işte pembe pazar mı yapalım ? Pembe otobüs diyenlere cevap işte. Bu zihniyet HER YERDE AYNI yapan her yerde yapıyor Allahın belası. Erkeksiz hava sahası mantığıyla çözülcek iş değil bu zihniyeti değişmek lazım

Otobüste pantalonun içine kabak koyup onu okşayan aşçı bi amca vardı izlediniz mi onu ?

Şeyi kalkmıyo tahminimce ama kabakla psikolojik bi taciz yapmıştı

Heryer pembe olsa neolur ? Apartmanları okulları hastaneleri heryeri mi pembe yapıcaz ? Sonu yok bunun büyük ceza ve bununiçinde ses çıkarmak gerekiyo

İşte demek istediğim de o benim. Pembe otobüs fikrine bu yüzden karşıyım böyle denizde bi damla gibi bi halta yaramayacak hatta tahminimce normal otobüse binen kadınlara tacizleri arttıracak bi şey. "Ee sonuçta pembe otobüse binmemiş istiyo heralde."
Pazarda bile bunu becerebilecek amcalar var bu amcalar torun torba sahibi olan insanlar. İçimizden birileri ya. Düşündükçe ben utanıyorum. Keşke bu tür insanlara cezayı arttırsa devlet keşke toplum olarak bilinçlensek mesela kamu spotlar biraz da bu yönde olsa. Ne yapılır bilmiyorum ama bi şeyler yapmak ZORUNDAYIZ. Hadi şimdi ben kendimi idare ediyorum yarın bir gün kızım olduğunda nasıl içim rahat edecek? Akşam 7de metrobüse binme mi diyeyim en geç 4te evde ol mu diyeyim? Annelik de zor bu devirde kadınlık da.

Admin lütfen konu sahibi düzeltme yapsın o zaman.gerçekten kırıcı algılanıyor.
Üye zaten belirtti, bakın bende kadınım, askılımı şortumu giyen bir kadınım üstelik, üye yeni 23 yaşında genç evli biri, kimseyi rencide etmek için yazdığını zannetmiyorum ki öyle demek istemediğini de belirtmiş.

Açık konuşmak gerekirse ben tacize uğradım, sapığın biri askılı tişörtümün askısını çekti deseydim nasıl tepki verecekseniz bu taciz olayı da aynı, tacize uğrayan bir kadınsa giyimi sadece teferruattır.

Aynen teferruat ama bu kadar kişi yanlış anlamışsa konunun uzatılması istenmiyorsa başlıkta düzeltilmesi lazım. Zaten farklı bir şey de demedim düzeltsin dedim başlıkta. Yoksa ilk okuyan herkeste devam eder bu düşünce. Herkes altta yazdığını görmez.

Konu sahibesi de bizlerde içerikle oynayamayız ne yazık ki.

Tekrarlıyorum konu bir kadına taciz, zaman zaman çoğumuzun başına gelen bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…