- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Asla kapalı olduğum icin haketmiyorum demedim . Yanlış anlaşılmasın. Dikkat çekecek kadinsal bir cekicilik barindiran bir kiyafet yoktu ve bakildigi zaman çocuk gibi görünüyorum 16 17 yaşlarında gibi bu yüzden anlam veremedim.
Asla kapalı olduğum icin haketmiyorum demedim . Yanlış anlaşılmasın. Dikkat çekecek kadinsal bir cekicilik barindiran bir kiyafet yoktu ve bakildigi zaman çocuk gibi görünüyorum 16 17 yaşlarında gibi bu yüzden anlam veremedim.
Konunuzda çok haklısınız geçmiş olsun da şu kapalı bayanım kısmını gerçekten belirtmeseydiniz keşke. Ben açığım diye böyle bir hakkı yok değil mi kimsenin sonucta.bize kırıcı geldi.Bugün annemle halk pazarına gittik.
Kalabalık bir anda annem önden yürürken ben arkasından yürümeye çalışıyordum .
Ve orta yaşlı bir adam tam karşıdan geldi eli cebindeyken dirseğiyle göğsümü dokundu sıkıştırdı beni önce yanlışlık olmuştur dedim . Sonra eli cebindeyken ben zorla geçtim geçtikten sonra arkamı elledi . Bağırmaya başladım noluyo napiyosun diye oda kalabalıktan faydalanarak arkasına bakmadan hızlı hızlı gitti . Psikolojim bozuldu . Normalde pazara giden bir insan degilim.
Keşke tutup orda o adamı rezil etseydim dedim şaşkınlıktan sadece noluyo diyebildim elim ayağım titredi. Eşime birşey demedim ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kapalı bir bayanım .
Bu pislikler her yerde. İlk defa başıma böyle birşey geldi . Ben bunu nasil unutacağım. Çok etkilendim pskilojik yönden
Bizde kapalı olduğunuz için korunuyorsunuz kapalılık bir önlemdir anlayışına sizin nezdinizde bir cevap verdikAsla kapalı olduğum icin haketmiyorum demedim . Yanlış anlaşılmasın. Dikkat çekecek kadinsal bir cekicilik barindiran bir kiyafet yoktu ve bakildigi zaman çocuk gibi görünüyorum 16 17 yaşlarında gibi bu yüzden anlam veremedim.
Admin lütfen konu sahibi düzeltme yapsın o zaman.gerçekten kırıcı algılanıyor.Hanımlar,
konu taciz, zaman zaman birçoğumuzun yaşadığı bir durum, içeriğin odak noktası örtü değil.
Tövbe allahım ya. Al işte pembe pazar mı yapalım ? Pembe otobüs diyenlere cevap işte. Bu zihniyet HER YERDE AYNI yapan her yerde yapıyor Allahın belası. Erkeksiz hava sahası mantığıyla çözülcek iş değil bu zihniyeti değişmek lazımBugün annemle halk pazarına gittik.
Kalabalık bir anda annem önden yürürken ben arkasından yürümeye çalışıyordum .
Ve orta yaşlı bir adam tam karşıdan geldi eli cebindeyken dirseğiyle göğsümü dokundu sıkıştırdı beni önce yanlışlık olmuştur dedim . Sonra eli cebindeyken ben zorla geçtim geçtikten sonra arkamı elledi . Bağırmaya başladım noluyo napiyosun diye oda kalabalıktan faydalanarak arkasına bakmadan hızlı hızlı gitti . Psikolojim bozuldu . Normalde pazara giden bir insan degilim.
Keşke tutup orda o adamı rezil etseydim dedim şaşkınlıktan sadece noluyo diyebildim elim ayağım titredi. Eşime birşey demedim ama kendimi çok kötü hissediyorum.
Bu pislikler her yerde. İlk defa başıma böyle birşey geldi . Ben bunu nasil unutacağım. Çok etkilendim pskilojik yönden
Tövbe allahım ya. Al işte pembe pazar mı yapalım ? Pembe otobüs diyenlere cevap işte. Bu zihniyet HER YERDE AYNI yapan her yerde yapıyor Allahın belası. Erkeksiz hava sahası mantığıyla çözülcek iş değil bu zihniyeti değişmek lazım
Otobüste pantalonun içine kabak koyup onu okşayan aşçı bi amca vardı izlediniz mi onu ?
Şeyi kalkmıyo tahminimce ama kabakla psikolojik bi taciz yapmıştı
Heryer pembe olsa neolur ? Apartmanları okulları hastaneleri heryeri mi pembe yapıcaz ? Sonu yok bunun büyük ceza ve bununiçinde ses çıkarmak gerekiyo
Üye zaten belirtti, bakın bende kadınım, askılımı şortumu giyen bir kadınım üstelik, üye yeni 23 yaşında genç evli biri, kimseyi rencide etmek için yazdığını zannetmiyorum ki öyle demek istemediğini de belirtmiş.Admin lütfen konu sahibi düzeltme yapsın o zaman.gerçekten kırıcı algılanıyor.
Aynen teferruat ama bu kadar kişi yanlış anlamışsa konunun uzatılması istenmiyorsa başlıkta düzeltilmesi lazım. Zaten farklı bir şey de demedim düzeltsin dedim başlıkta. Yoksa ilk okuyan herkeste devam eder bu düşünce. Herkes altta yazdığını görmez.Üye zaten belirtti, bakın bende kadınım, askılımı şortumu giyen bir kadınım üstelik, üye yeni 23 yaşında genç evli biri, kimseyi rencide etmek için yazdığını zannetmiyorum ki öyle demek istemediğini de belirtmiş.
Açık konuşmak gerekirse ben tacize uğradım, sapığın biri askılı tişörtümün askısını çekti deseydim nasıl tepki verecekseniz bu taciz olayı da aynı, tacize uğrayan bir kadınsa giyimi sadece teferruattır.
Aynen teferruat ama bu kadar kişi yanlış anlamışsa konunun uzatılması istenmiyorsa başlıkta düzeltilmesi lazım. Zaten farklı bir şey de demedim düzeltsin dedim başlıkta. Yoksa ilk okuyan herkeste devam eder bu düşünce. Herkes altta yazdığını görmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?