- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
SaolGeçmiş olsun
Yaşlıdan bıle beklerdim ama o yaştaki bı çocuktan bunu beklemezdim ..bazı aileler çocuklarını böyle yetısrıyo işteTacizin hepsi iğrenç ! Ama küçük çocuklardan ve yaşlı amcalardan bir hareket görünce daha bir cinlerim tepeme çıkıyor !!!!
Sövdüm bnde belkı rahatlamıştır köpek .Keske yanımda bırı olsaydı ben ona yapacamı bilirdimSizlik bi durum yok arkadas anasına sövdürtmek istemiş sadece.
Polise şikayet edin belki kamera kayıtlarından bulunur piçSövdüm bnde belkı rahatlamıştır köpek .Keske yanımda bırı olsaydı ben ona yapacamı bilirdim
Aslında o yaş dediğinizde küçük değil , artık şimdiki çocuklar daha erken başlıyorlar bu tarz şeylere .. ama ne olursa olsun rezillikYaşlıdan bıle beklerdim ama o yaştaki bı çocuktan bunu beklemezdim ..bazı aileler çocuklarını böyle yetısrıyo işte
Eşime Anlatmadım. Polise şikayet edersem esımede anlatmak zorunda kalırım. Zaten evden kavgayla çıkmıştım tam birbirimizi yeriz bunu duyarsaPolise şikayet edin belki kamera kayıtlarından bulunur piç
Sizin bir suçunuz yok ki niye anlatmıyorsunuz?Eşime Anlatmadım. Polise şikayet edersem esımede anlatmak zorunda kalırım. Zaten evden kavgayla çıkmıştım tam birbirimizi yeriz bunu duyarsa
Yaşlıdan bıle beklerdim ama o yaştaki bı çocuktan bunu beklemezdim ..bazı aileler çocuklarını böyle yetısrıyo işte
Dedımya eşimle kavga ederek cıktım evden. Cocugu göremıyecegı için bana sarabilir. Ben bıle çocuğun yuzunu görmedim sadece arkasından gördüm .Bıraz zman geçtiktn sonra belkı anlatırımSizin bir suçunuz yok ki niye anlatmıyorsunuz?
Zaman geçtikden sonra anlatmanızın bir anlamı kalmayacakDedımya eşimle kavga ederek cıktım evden. Cocugu göremıyecegı için bana sarabilir. Ben bıle çocuğun yuzunu görmedim sadece arkasından gördüm .Bıraz zman geçtiktn sonra belkı anlatırım
Video açılmıyo cnmBu videonu gördükten sonra artık her şeyi beklerim bu gerizekalı nesilden
Görmeseniz daha iyi zatenVideo açılmıyo cnm
Biliyorum ama bana sarmaz belkı :/ off bilmiyorum ya zaten kavgalıyız. Bana diyebilir her kavga ettımızde evden cıkıp gidiyosun ne bilio işte benide suçlayabilir. Çünkü çocuk yok ortada. Oyüzden anlatamam bu seferde eşle ugrasmak zorunda kalırımZaman geçtikden sonra anlatmanızın bir anlamı kalmayacak
:)Görmeseniz daha iyi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?