Taciz

Bikere uğradım öyle bişeye bekarken etrafımdaki gençler koştu beşinden ama yakalayamadı hiç unutamam çok koyu bir hıs ama eşinizle paylasirsaniz rahatlıyacaksiniz

keşke şikayetçi olsaydınız. kendinizce nedenleriniz var elbette. ama bir başkasını belki önlemiş olursunuz.

Yaşlıdan bıle beklerdim ama o yaştaki bı çocuktan bunu beklemezdim ..bazı aileler çocuklarını böyle yetısrıyo işte
Canim uzulme sakin olmaya calis Allah kahretsin bunlari nefret ediyorum bunlarla ayni havayi solumaktan. Benim arkadasim 8 aylik hamileyken bile tacize ugramisti kadin utanmaz adi herifler. 13 yasinda bir erkek cocugu aynisini yapmak uzereyken yakalayip tokatlamistim bir keresinde sonra aglamaya basladi. 13 yasinda bir cocuk bunu nasil dusunebilir bu cocuklari kimler yetiştiriyor evlerinde neler goruyorlar bilmiyorum. Allah baslara vermesin. Sapik yetistiryorlar sapik .

Yaşlıdan bıle beklerdim ama o yaştaki bı çocuktan bunu beklemezdim ..bazı aileler çocuklarını böyle yetısrıyo işte

Cocugun yaşini abartmiyor musunuz? Pipisi cikmamis, o yasta cocuktan beklemezdim filan... sanki 18 degil 8 yasinda cocuktan bahsediyor gibisiniz.

18, 19 yasinda evlenip cocugu olan insanlar var.
O yastakilerden de bekleyin bi zahmet.

Beni taciz eden bildigin cocuktu. Tas catlasin 6 yaslarinda bi cocuk ve popomu sıktı bir dondum baktim bacak kadar cocuk yaninda da anasi ve gormuyor cocugunu. Cocugu soyle bir sallayiverdim orada. :)

6 yasindaki cocugun popo ellemesinden ne olacak diyen olur mu bilmem ama tokadi basmadigima dua etsin o anasi.

Ya bir tutturmuş herkes çocuktan beklemezdim ne çocuğu Allah aşkına. Erkekler ergenliğe yani artık bir birey bir erkek olmaya 12-15 yaş arasında başlıyor. Medeni kanun 18 yaşından küçükleri çocuk sayması gerçeğin böyle olduğunu göstermez. 18 Yaşındaki biri ile 40 yaşındaki birinin hiçbir farkı yoktur. Geçmiş olsun inşallah bir daha böyle kötü bir şey yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…