Sonradan lafi cevirdi yanlis ifade etmis guya kendini.Esinizin bakış açısı çok yanlış "ortalıkta çok fazla şerefsiz var" diye yorumlamak lazım bu istatistiği.
Eşim bana bir yazı okuduğunu yazıda tacize uğrayan kadınlar eslerinden babalarından abilerinden korktugu icin ses cıkaramadıklarını söylemisti. o zaman özel arabam yok otobus kullanıyordum başına böyle bir şey gelirse bağırmaktan çekinme bağır ortalığı birbirine kat gerekirse polis gelsin demisti.
Simdi biz burada ne kadar esinizi gömsek laf saysak da eşiniz kolay kolay degısmez. bu arada benim eşiminde ataerkil yönleri vardır ama bu biraz kültürsüzlük. boşanmayacaksanız yapacak bir şeyiniz yok.
10 kadından 8'inin tacize uğraması namuslu kadının olmadığını değil, namussuz erkeğin çok olduğunu gösteriyo deseydiniz keşke.Twitter takip eden arkadaslar biliyordur gundemde taciz olaylari var. En son ifsa edilen bir yazar intihar etmis falan bunu anlattim esime. Her on kadindan sekizi tacize ugruyormus omrunde en az bir kez dedim verdigi cevap " nasil on kadindan sekizi ,namuslu kadin yok o zaman ortalikta" ben şok.
Ataerkil diye biliyordum iyice okuz cikti. Ben de tam tersi feministim ve ailem de kulturlu, acik goruslu insanlardir. Onun ailesi gelenekci, ataerkil..
Benim gecmisimde de malesef taciz oykusu var ve ben bunu esime anlatmadim zaten anlatmayi dusunmuyordum da bu soylediginden sonra hic anlatmam. Evlendikten sonra cok defa pisman oldum evlendigime de bu sefer midem bulandi.
Aynen öyle maalesef...10 kadından 8'inin tacize uğraması namuslu kadının olmadığını değil, namussuz erkeğin çok olduğunu gösteriyo deseydiniz keşke.
Aynen oyle. Cogalmasin bu zihniyet zatenBu adamla hangi ortak noktada buluşup evlendiniz Allah aşkına?
Hadi sizle ilişkisi neyse de ilerde çoluğu çocuğu olacak kızı olsa ayrı dert oğlu olsa ayrı dert bu andavalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?